Доброго дня!
Нарешті знайшов живий форум 
Потрібна Ваша допомога.
Я студент, зараз на канікулах в селі і на літо дуже потрібен інтернет. Живу у Вінницькій області, користуватися можна лише gsm операторами: київстар та мтс. В райцентрі за 25 км від села поставили вишку інтертелеком, але мій pantech um150 його не ловить. Отож хочу підключити супутниковий інет. На хаті стоїть тарілка (90 чи 120 см, точно незнаю, в селі в усіх людей точно такі самі по розміру), три головки (ловлять амос, сіріус, хотбірд), біля телевізора є тюнер evo 700s. Хочу підключити до ноутбука toshiba a505, windows 7. Інет потрібен в основному для онлайн-гри world of tanks (качати фільми, музику не потрібно). За одну годину гра витрачає 7 мб/3 мб прийнятої/переданої інформації. Передавати можна буде через телефон nokia 6700, швидкості повинно вистачити. Приймати, як я зрозумів - через супутник. Можете сказати яке конкретно обладнання потрібно купити у цьому випадку, до якого провайдера підключитися, який тариф обрати, і як поповнювати рахунок, щоб було найдешевше та більш-менш стабільна швидкість. 256 кбіт/с думаю вистачить.
Dim000h, со спутниковым интернетом не все так просто!
Во-первых, для соединения спутниковой системы и компьютера понадобится DVB карта (http://ru.wikipedia.org/wiki/DVB-карта).
Во-вторых, вам нужно будет установить на тарелку дополнительную "голову" - для четвертого спутника. Причем доделывать систему крепления, ведь все три стандартные у вас уже заняты.
В-третьих, придется настраивать "голову" на нужный спутник. Изучать информацию и самому тренироваться, ну или платить настройщикам

В-четвертых, если вы не Рокфеллер, то для передающего канала будет использоваться мобилка, что, собственно, сами и указываете. У GPRS связи большие задержки - играть в онлайн игру может быть затруднительно.
В-пятых, тарифы спутникового интернета вас неприятно удивят.
Dim000h, А ОНО ТОГО СТОИТ???
Как вариант, можно посоветовать рассмотреть возможность подключения к МТС-Коннект 3G.