Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Ще раз про менеджер з'єднання  (Прочитано 1838 раз)

uspih

• Гость
Ще раз про менеджер з'єднання
« : 08 Июля 2016, 03:42:08 »

Заходжу на оф-сайт Пантеха 190, там таблиця різних модемів і операційних систем, обираю Він7, скачав менеджер, витягнув модем з ПК, встановив пакет менеджера, видалив утиліту оновлення..., заборонив оновлюватись менеджеру, вмикаю модем. Жодних збоїв не сталось, і мабуть не станеться. Однак скачав я фактично ту саму версію, що й була хоча вона більш укомплектована і англ. мовою. Може нова версія скачується її інтерфейсом чи треба було брати для системи Він8.1? Чи на Сімку новішої від  7.3.15.0 не існує?

Хреновий цей менеджер у Алтел краще чим Верізон ото тільки на Лінукс 190 кращий і то драйвер там ще страшніший.

uspih

• Гость
Re: Ще раз про менеджер з'єднання
« Ответ #1 : 08 Июля 2016, 23:12:23 »

Автоперекладом розібрався: версія для Вин8.1 не сумісна с попередніми версіями, а для Він8 я не зрозумів. Отже для Він7 я правильно скачав, навіть сама система пошуку оф-сайту цього менеджера, дає цю рекомендацію(версію менеджера). Просто дати запит перевірити оновлення менеджера який встановив побоююсь хоча мабуть можна.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1358/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #2 : 08 Июля 2016, 23:22:58 »

Оффтопик:
uspih, не в обиду, попробуй описать проблему не так как ты ее видишь, а как видят другие. Даже знаю кто тебе в этом может помочь. Тогда ты сможешь не только видеть свою проблему, но и видеть других, и даже решать их. А как известно, если существует проблема, ее возможно решать при этом зарабатывая деньги на решении, если ты знаешь решение.

uspih

• Гость
« Ответ #3 : 08 Июля 2016, 23:36:04 »

Всі проблеми вже описував.

Тут питання на практиці, що оновити це ПО як не лякає форум, можна і нужно але чи є новіша за вказану версію?

Судячи з сервісного сайту, ні.

Проблеми

1) Часто зависає індикатор сигналу(тільки при запуску менеджера) при цьому зависає і відлік часу, і активність трафіку, тобто зависає весь дисплей цього менеджера але може сам і відпустити.

2) Як була вже тема: СМС тексти шифром(не читабельні) наприклад є опція діагностик там можна перевірити пінги але результат пише не читабельно як наче не підтримує кирилицю.

Як мінімум це мені не подобається.

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +85/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TP-LINK_WR841N
  • Провайдер: X-NET Хотин
  • Тариф: 100/100
« Ответ #4 : 08 Июля 2016, 23:41:58 »

Часто зависає індикатор сигналу(тільки при запуску менеджера) при цьому зависає і відлік часу, і активність трафіку, тобто зависає весь дисплей цього менеджера але може сам і відпустити.

а может стоить искать причину не в ПО (модема тоисть вотчер "менеджер", драйвера) а в самой виндовс, искать траблу подвисаний, ну или апаратной части компа, просадки питания после грозы всякое может случиться, а что касательно кнопки "Diagnostic" в вотчере, то я не пользовался вотчером и никому не советую, ну сделайте подключения в виндовсе и надежно и точно
Удаленная чистка и оптимизация ОС

uspih

• Гость
« Ответ #5 : 09 Июля 2016, 00:13:08 »

Ні, глюк з магазину, може Панда при запуску гальмує, і менеджер зависає.

Крім якісного графіку роботи модему ще СМС, і перемикання на сім-карту не витягуючи її. На складний модем і розширене керування.

Ось мабуть з нуля годин там через перенос балансу і видалення старого номеру у мене тимчасово зник Інтернет я зафіксував скрин і бачимо, що менеджер просто не підтримує кирилицю

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +85/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TP-LINK_WR841N
  • Провайдер: X-NET Хотин
  • Тариф: 100/100
« Ответ #6 : 09 Июля 2016, 00:22:42 »

ну тогда на VirtualBox сделайте ОС на английском и проверте на виртуальной машине, что да как будет
Удаленная чистка и оптимизация ОС

uspih

• Гость
« Ответ #7 : 09 Июля 2016, 15:22:41 »

За те(раніше показував) для Лінукс є Модем Манагер Гуі, під Верізон працює мабуть все, є відправка СМС. Якось спробую СМС, а вось і там текст прийде шифрований :))

Однак з Віндовс пробував відправити СМС, і мобільник отримує текст шифром.