Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Интертелеком отчитался о модернизации сети в 2015 году  (Прочитано 12544 раз)

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Благодарность: +25/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)

Ось що їм мішає зробити нормальний інтернет   
а что смешного?
Степок, ты работал в какой то телеком. компании? знаешь сколько иногда бумажной и бюрократической волокиты нужно пройти, чтобы решить какую то техническую проблему...
это сидя дома за компом всё кажется простым и решабельным...

Треба зразу нормально все робити, поставити нормальне обладнання, настроїти, потестити, а не приїжати кожного місяця по пару раз і тільки фотографувати БС, їм  аби клієнтів зрубити побільше а далі буде що буде... Чому на інших БС ставлять нормальне обладнання а на інших ні? Тільки не говоріть що на всіх БС одинакове обладнання... Я думаю якщо БС стоїть і працює то бумаги хіба що в середині компаніїї потрібно зібрати... 

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
  • Я все бачу)

это сидя дома за компом всё кажется простым и решабельным...

Я не безплатно їхніми послугами користуюсь... Їхнім 3г зовсім не пахне... Це вже шарашкіна контора що неможе нормально предоставити послуг... І да, я розумію що інтернет погано працює, бо народ сидить.... А ЧОМУ голосовий звязок погано працює, невже клієнти інтернету винні?

r0m1rez

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +413/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: lifecell
  • Тариф: Лайфхак Контракт

есть факты установки некачественного оборудования  или только личные догадки?

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
  • Я все бачу)

есть факты установки некачественного оборудования  или только личные догадки?

Догадки на фактах... А як ще доказати що на одній БС нормальний інтернет а на іншій абибуло? Тільки про нагрузку БС не говоріть, в мене містечко, ну дуже маленьке... Кліентів також небагато... Я ж Вам говорю що після включення БС вона не могла моментально прогнутися...

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
  • Я все бачу)

Захищайте не захищайте інтертелеком, але він стане краще лише тоді коли більшість на альтернативу перейде, благо в наше містечко оптоволоконний інтернет підвели (Уарнет), плюс є Інфоком(Wi-Fi) - хоч не дуже але "тарілочок" багатенько стоїть... Так що ще до весни перемучусь...

r0m1rez

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

я ИТ не защищаю, просто не могу понять цель этих воплей, и выводов о том, в чём нет опыта

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Я не безплатно їхніми послугами користуюсь... Їхнім 3г зовсім не пахне... Це вже шарашкіна контора що неможе нормально предоставити послуг... І да, я розумію що інтернет погано працює, бо народ сидить.... А ЧОМУ голосовий звязок погано працює, невже клієнти інтернету винні?
 Степок недолікі є у всіх. Ви все ідеально робите на своїй роботі? Найкращє всіх у світі? Ніколи не помиляєтесь? Ніколи шеф на Вас не кричав за що я тобі зарплату плачу? Ні ? Еталонний чоловік?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

r0m1rez

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

кстати, всем "знатокам" могу дать контакты, куда резюме слать, ИТ сейчас в технарях нуждаются...
ну это так, чтоб не "словом, а делом"  :))

LutykАвтор темы

• Жизнь нужно прожить так, чтоб голубь терпел, пролетая над твоей могилой:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1567/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon zte
  • Провайдер: Omega telecom
  • Тариф: 100 Mb Unlim 150грн Down-99Mbit/ Up-99Mbit
  • Антенна: Optical viber
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Захищайте не захищайте інтертелеком, але він стане краще лише тоді коли більшість на альтернативу перейде, благо в наше містечко оптоволоконний інтернет підвели (Уарнет), плюс є Інфоком(Wi-Fi) - хоч не дуже але "тарілочок" багатенько стоїть... Так що ще до весни перемучусь...
Uarnet- это был самый первый ISP на територии тогда еще ссср. Толи 1990 толи 1991 года. Львовский провайдер. Уарнет- укр.академическая сеть при институте твердого тела кажись...

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
  • Я все бачу)

Степок недолікі є у всіх. Ви все ідеально робите на своїй роботі? Найкращє всіх у світі? Ніколи не помиляєтесь? Ніколи шеф на Вас не кричав за що я тобі зарплату плачу? Ні ? Еталонний чоловік?

Прийду до вас ремонт робити, не докручу гіпс до потолка... Заекономлю на Вас... Здеру по повній программі... Потім все це Вам на голову впаде а ви скажете, що ж не всі ідеально роблять роботу... Якщо ви так робите роботу то вибачайте, не всі такі як ви....

кстати, всем "знатокам" могу дать контакты, куда резюме слать, ИТ сейчас в технарях нуждаются...
ну это так, чтоб не "словом, а делом"  :))

Ось такі там технарі і працюють, тільки базікати що і вміють. Я б подиввся на Вас і ваші "вопли" колиб ви працювали з таким інтернетом як умене. А не сидячи шо Ви, що Василь на кабельному і розказуючи про інтернет...

А ще смішно з тих хто пише тут що мені іт, кс, мтс... гроші не платить, ау, ви на них заробляєте, підзаробляєте звичайно ви їх гразю поливати не будете...

Показавби Вам теперішній спідтест но нажаль я на такі важкі сайти заходити неможу...

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Прийду до вас ремонт робити, не докручу гіпс до потолка..

Ви будівельник?
А не сидячи шо Ви, що Василь на кабельному і розказуючи про інтернет...

дуже часто користуюсь у відрядженнях, на морі, їжджу зі  стареньким крікет А600 на вільному доступі,  з кімнатною антеною, поки що мені везло, завжди була комфортна швидіксь - більше мегабіта, дуууууже багато підключаю по селах, всі лише дякують, мабудь просто везе мені.  :)
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
  • Я все бачу)

Uarnet- это был самый первый ISP на територии тогда еще ссср. Толи 1990 толи 1991 года. Львовский провайдер. Уарнет- укр.академическая сеть при институте твердого тела кажись...

Ось інфа, щоб точніше _http://www.uar.net/about/about-uarnet/

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
  • Я все бачу)

Прийду до вас ремонт робити, не докручу гіпс до потолка..
 Ви будівельник?

Спеціаліст з інформатики, вчитель з інформатики по диплому, РДГУ(Рівне) закінчував... А далі наша держава погнала грубо говоря до будівельника...

LutykАвтор темы

• Жизнь нужно прожить так, чтоб голубь терпел, пролетая над твоей могилой:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1567/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon zte
  • Провайдер: Omega telecom
  • Тариф: 100 Mb Unlim 150грн Down-99Mbit/ Up-99Mbit
  • Антенна: Optical viber
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Помилився на 2 роки:)

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
  • Я все бачу)

дуууууже багато підключаю по селах, всі лише дякують, мабудь просто везе мені.  :)

І я підключав, у Вас доречі обладнання брав, а тепер всіх відмовляю хто розпитується що підключити... І собі спокійніше і людям...