Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Постійно збивається прошивка у Pantech uml290  (Прочитано 4851 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

uspihАвтор темы

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 592
  • Город: Дніпровська обл.
  • Модем: PANTECH UMW190
  • Провайдер: People.net
  • Тариф: Свобода спілкування
  • Антенна: Кімнатна 5 Дб

Вчора виправили прошивку тут на форумі, і знову як з магазину все збилось.

Колись продавець Пантех 175 говорив, що прошивку краще не виправляти, а начисто оновлювати(є сервісні версії)

Перші ознаки проблеми, що менеджер коннектер увесь час намагається ініціювати пристрій і заявляє якусь помилку але на цей раз після збою прошивки, вкладки НАМ і ДАТА, зовсім обнулились(стали чистими)

Йдеться про модем Pantech uml290

Виправлення прошивки робили в гібридному режимі через СІМку з'єднання, а 3G виправляли так як іншого модему зараз нема.

В чому помилка?
« Последнее редактирование: 01 Ноябрь 2015, 10:17:51 от uspih »
Записан

Юрец (Кам_Под)

  • Роздам БАНанЫ.
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +74/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1455
  • Город: Каменец-Подольский / с. Боришковцы
  • Модем: TL-WR841N
  • Провайдер: X-NET
  • Тариф: Стартовый
  • ♠ Ты ето.....если чё заходи ♠

Вопрос, об обновлению какой именно прошивки? софтовой или параметры оператора обновлял
Записан
Обожаю MINECRAFT
;D  Все вопросы в личку! ;D   мой провайдер http://x-net.cv.ua
やり手

uspihАвтор темы

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 592
  • Город: Дніпровська обл.
  • Модем: PANTECH UMW190
  • Провайдер: People.net
  • Тариф: Свобода спілкування
  • Антенна: Кімнатна 5 Дб

Обновления делал Лутик с этого форума он же Александр, он знает, что именно внес в настройки, он сказал, что ошибка была обычная из-за невежества продавцов.

Спросим у него.

Касательно 175 то другая история, там я искал СМС и с дуру нажал активировать устройство(кажется так) и модем начал мигать красным, а сегодня я искал замену Екссестел на Виндовс 10 и тоже с дуру нажал активация, тоже ушел в сервис.

Наш же 290 красным не мигает, а только синим.

Соединения есть но сразу сбивает, и менеджер пишет не 3Г, а режим "глобал" это 1х... в общем оно в 2Г
Записан

Lutyk

  • Тчеславие - лучший человеческий порок. Главное знать, как его использовать в своих целях:).
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1042/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4711
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

а ти 290 користуєшся лише через його вотчер рверізоновский, чи через стандартне підключення до мережі? я в свій час купу 290 продавав своїм знайомим, і жодному з них я вочер не лишав, навпаки одразу після встановлення драйвера його рідний верізоновский вотчер та програму оновлення прошивки я зносив і робив стандартне підключення від ОС.

uspihАвтор темы

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 592
  • Город: Дніпровська обл.
  • Модем: PANTECH UMW190
  • Провайдер: People.net
  • Тариф: Свобода спілкування
  • Антенна: Кімнатна 5 Дб

Так, в Інтернет скрізь де є драйвери, описується зєднання через системні налаштування.

Через менеджер з'єднатись не вийде бо треба робити профіль в самій програмі і тоді буде доступно всі функції програми та клавіша "коннектет"

Наприклад в 175 програма сама робить з'єднання, а нам треба лише внести пароль і логін та трохи корегувати, і там все дуже добре коннектиться.

У 290 зєднання робиться в режимі СІМ і СМС є, а Інтернету нема, як роблю системою то навпаки є Інтернет, а СМС нема бо пише, що системне з'єднання.

В 3Г само з'єднання не виконується хоча є клавіша але переводить на меню системи.

Правда можна перемкнути щоб режим ЛАН але де з'єднання не знаю.

Може з цим плутанина.

От як могло знести всі Ваші налаштунки?

Без менеджера як я перемкнусь на СІМку?
Записан

Lutyk

  • Тчеславие - лучший человеческий порок. Главное знать, как его использовать в своих целях:).
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1042/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4711
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

:) Таке враження, що читаю гугл-переклад.. слова є, речення є, а от зміст важко вловити. Ще раз повторюю своє питання -ти користуєшся стандартним підключенням до интернету чи використовуєш вотчер Верізона? Прохання відповідати лаконічно - ТАК/НІ без словесного сміття.
99% від проблем із 290 виникають тоді, коли юзери починають юзати 290 через вотчер або через автооновлення прошивки самого модема, після автооновлення фірмваре 290 у нього злітають налаштування.
 То хто тоді винний у тому, що в 290 злетіли налаштування через добу після того, як все було виправлено?

uspihАвтор темы

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 592
  • Город: Дніпровська обл.
  • Модем: PANTECH UMW190
  • Провайдер: People.net
  • Тариф: Свобода спілкування
  • Антенна: Кімнатна 5 Дб

Автооновлення я наче вимкнув(якщо встигнув)

Пояснив Вам: менеджером я виходжу в Інтернет бо перемикаюсь в режим СІМки, а з'єднання тут системне бо інакше нема Інтернету.

3Г я теж роблю через систему бо... пояснив вище.

Тобто з'єднання через систему але Ви бачили, що менеджер у мене був запущений.
Записан

Юрец (Кам_Под)

  • Роздам БАНанЫ.
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +74/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1455
  • Город: Каменец-Подольский / с. Боришковцы
  • Модем: TL-WR841N
  • Провайдер: X-NET
  • Тариф: Стартовый
  • ♠ Ты ето.....если чё заходи ♠

Автооновлення я наче вимкнув(якщо встигнув)

а может и не успел  :)
Записан
Обожаю MINECRAFT
;D  Все вопросы в личку! ;D   мой провайдер http://x-net.cv.ua
やり手

Lutyk

  • Тчеславие - лучший человеческий порок. Главное знать, как его использовать в своих целях:).
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1042/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4711
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Жодне з налаштувань не збилось окрім Преф конфіг - там замість HDR стояв режим LTE_WCDMA_GSM
Але зі слів Успіха у нього все "ЗБИЛОСЬ і стало ПУСТО"  :'( :'( :'( :'(

uspihАвтор темы

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 592
  • Город: Дніпровська обл.
  • Модем: PANTECH UMW190
  • Провайдер: People.net
  • Тариф: Свобода спілкування
  • Антенна: Кімнатна 5 Дб

То я не шарю у Вашій програмі O0

Але на Лайф я не перемикався, просто вийшов з Інтернету і пізніше зайшов і звязку не було.

А зараз Ви перемкнули в інший режим і я ледве повернувся до Лайфу бо 3Г не робить, а переходить в 2Г 1х.
« Последнее редактирование: 01 Ноябрь 2015, 17:11:44 от uspih »
Записан

uspihАвтор темы

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 592
  • Город: Дніпровська обл.
  • Модем: PANTECH UMW190
  • Провайдер: People.net
  • Тариф: Свобода спілкування
  • Антенна: Кімнатна 5 Дб

а может и не успел
Я відкочував систему назад, і переставив драйвер, може в цьому причина.

Ще раз пояснюю: коли 3Г не робить то менеджер показує режим 2Г 1х

при чому я в 1х не перемикаю, воно саме зіскакує і 3Г не працює.

Буває показує 3Г але вибиває після контакту чи хвилинку зв'язку

« Последнее редактирование: 01 Ноябрь 2015, 17:53:20 от uspih »
Записан

uspihАвтор темы

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 592
  • Город: Дніпровська обл.
  • Модем: PANTECH UMW190
  • Провайдер: People.net
  • Тариф: Свобода спілкування
  • Антенна: Кімнатна 5 Дб

Це анегдоти або дивовижне: сьогодні дав прямий запит е-маілом про підтримку модему в офіційний сервіс, відповіді ще не було.

Зараз увімкнув модем, а він стабільно робить.

Може тим, що повністю оновив систему або тим, що при робочому модемі, Віндовс запросила оновити драйвери і я всі перевстановив вже інтерфейсом системи, також зараз я переставив драйвер так, що менеджер видалений з системи зовсім, а також переписав програматором збиті логіни і паролі як показував Лутік(бо знову збились).

Модем чомусь почав швидко зєднуватись і не вибиває на трафіку, це і антени не вмикав ще. O0 >:D
Записан

Vitalik

  • prointer.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +825/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 8183
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: ZTE AC70
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!

А где это у нас "официальный сервис Pantech"?  :o

Mr.Alex

  • Unknown host...
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1027/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 8883
  • Город: I like heaven.
  • Модем: Vigor 2130vn
  • Провайдер: Kyivstar
  • Тариф: Special -50%
  • Антенна: WiFi2405GL
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

Оффтопик:
А где это у нас "официальный сервис Pantech"?  :o
В Китае наверное.. :D

Vitalik

  • prointer.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +825/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 8183
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: ZTE AC70
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!

Затаив дыхание, подожду ответа от автора, а также было бы занятно почитать само письмо.

 

+ Быстрый ответ