Потроху воюю

Був в ЦОА, там на всякий випадок перепрошили модем і сказали звертатись до оператора, якщо нічого не зміниться. Звичайно, нічого не змінилось і я звернувся до оператора. Вони теж нічого не могли сказати і дали таємне посилання на форму жалоби (в смислі на самому сайті інтертелекома я цю форму не знайшов). Я залишив жалобу, її розглянули і сказали, що на БС усе гаразд, але вони ще будуть шукати
може. Сьогодні вже через безкоштовний номер додзвонився до інженера, він теж дивився-дивився, а потім сказав, що бачить по БС лише дані на закачування, і що може у мене якість перешкоди на віддачу. Сказав, що єдине, що може зробити - це скласти заяву на розширення покриття. не знаю, що вони будуть розширяти, коли вишку видно.
В Контактах Марія Коваленко відповіла: «Показник віддачи може варіювати від 10 до 50% від показника завантаження. Тому, враховуючи показник 6,19 Мб/сек, віддача може бути від 0,1 до 3 Мб/сек. Показники не є статичними, а змінюються кожен раз з початком нової інтернет-сесії. Тому рекомендую Вам, коли низька швидкість віддачі, здійснювати перепідключення до мережі та перевіряти результат. Можна декілька разів підряд.
Щоправда, тут трохи вона помилилась, тому що 10% від 6,19 буде 0,6, чого у мене ніколи не бувало.
Їздив сьогодні до Луцька, заодно перевірив свою швидкість там. Закачка 2-3 Мбіта, а віддача 1-1,5 Мбіт. Навіть в одному місці закачка була 1,3, але віддача все одно була 1,38 Мбіта. Тобто, з модемом все гаразд.
Буду тримати в курсі, що буде далі.