Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Роутер Novatel Mifi 2372 проблеми зарядки аккамулятора  (Прочитано 2458 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Доброго всім здоров"я. Стикнулися з такою проблемою. Є роутери Novatel Mifi 2372 і до них штук двадцять батарей, які не заряджаються цим роутером. Роутери справні - інші батареї заряджаються і ці батареї також справні, бо зарядка "жабка" їх успішно заряджає, напруга вищє нормативних 3,7 вольта і що саме цікаве - ці батареї які не хоче заряджати Novatel Mifi 2372 успішно заряджає роутер Novatel MiFi 4510L   :-X  В чому справа? Невже батарея має "мізкі" в яких вказано, що заряджатися має лише в Novatel MiFi 4510L ? Хоча є батареї з цієї партії які успішно заряджаються і в Novatel Mifi 2372 і в Novatel MiFi 4510L. Хто може пояснити цю ситуацію і підказати як їх змусити заряджатися в Novatel Mifi 2372?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

sej

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +9/-0
  • Оффлайн Оффлайн

расположение пинов

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

Невже батарея має "мізкі" в яких вказано,
Думаю, что не батарея, а само устройство. Если на батарее более 2-х контактов, то третий и остальные, "говорят" устройству - "ху из ху", и если "говорят" что-то не то, чего хотелось бы "услышать" устройствам - то последние отказывается заряжать данную батарею. Некоторые устройства более "щепетильные" к батареям, на примере мобильных телефонов Моторола или Блэкбери, когда одинаковые по форм-фактору батареи (например BC50 и BR50 или SX-1 и DX-1) - не воспринимаются устройствами и последние выводят на дисплей сообщения вроде "Неправильная батарея!" или "Не заряжается! Замените батарею".

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

расположение пинов
 Читайте моє повідомлення "шевелячи губами".
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Думаю, что не батарея, а само устройство. Если на батарее более 2-х контактов, то третий и остальные, "говорят" устройству - "ху из ху", и если "говорят" что-то не то, чего хотелось бы "услышать" устройствам - то последние отказывается заряжать данную батарею. Некоторые устройства более "щепетильные" к батареям, на примере мобильных телефонов Моторола или Блэкбери, когда одинаковые по форм-фактору батареи (например BC50 и BR50 или SX-1 и DX-1) - не воспринимаются устройствами и последние выводят на дисплей сообщения вроде "Неправильная батарея!" или "Не заряжается! Замените батарею".
 Та вся проблема у тому, що ця батарея є фірмовою від компанії новател. Там є 4-и контакти і випускається вона офіційно для роутерів : Novatel MiFi 4510L, Novatel MiFi 4082, Novatel MiFi 4620L, Novatel MiFi 2372. Тобто, теоретично,  вона має без проблем працювати зо всіма цими пристроями і з тих 20-и дві працюють зо всіма роутерами а 20-ь з Novatel MiFi 2372 не хочуть !!!

zahidcdma@gmail.com