Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?  (Прочитано 4014 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)

Купив сьогодні LG Spectrum II 4G VS930. Вирішив прошити під інтертелеком програмою DFS, программа побачила, але чому при натискуванні на Write ніби пише але при зчитуванні чисті поля...
Записан

Vitalik

  • metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1081/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 10067
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: ZTE AC70
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #1 : 13 Март 2015, 17:12:15 »

Чистые поля где?

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #2 : 13 Март 2015, 17:31:53 »

Чистые поля где?

Наприклад там де вводити номер, сид, нид...
Записан

Vitalik

  • metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1081/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 10067
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: ZTE AC70
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #3 : 13 Март 2015, 17:38:15 »

Варианты:
1. не переведен в НВ
2. править nv_item надо, так как лок стоит на записывание

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #4 : 13 Март 2015, 17:42:59 »

Варианты:
1. не переведен в НВ
2. править nv_item надо, так как лок стоит на записывание
 
1. в нв не переведенний...

А евдо А і дзвінки сумістні?
Записан

Mr.Alex

  • https://firmware.center/
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1240/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 9901
  • Город: KharkOFF city
  • Модем: DrayTek2130
  • Провайдер: Kyivstar
  • Тариф: Special -25%
  • Антенна: WiFi2405GL
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #5 : 13 Март 2015, 17:44:09 »

Наприклад там де вводити номер, сид, нид...
Виталик писал выше и..
сначала ввести SPC, после нажать Read, внести/исправить данные, а уже потом жмакать Write..
А евдо А і дзвінки сумістні?
Да. В "автоматик" режиме.

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #6 : 13 Март 2015, 17:54:23 »

сначала ввести SPC, после нажать Read, внести/исправить данные, а уже потом жмакать Write..
 Так і робив, мабуть п'ятниця 13 або руки не до смартфонів...


Тоді зробимо по іншому, хто вшиє тариф "Безлімітний смартфон", щоб він працював по повному?
Записан

Vitalik

  • metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1081/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 10067
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: ZTE AC70
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #7 : 13 Март 2015, 17:56:36 »

удаленно, кпк... я не враг себе  )%:

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #8 : 13 Март 2015, 17:58:25 »

удаленно, кпк... я не враг себе  )%:


А до вас під'їхати завтра?
Записан

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #9 : 13 Март 2015, 18:02:40 »

Але онлайн в пріоритеті)
Записан

Vitalik

  • metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1081/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 10067
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: ZTE AC70
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #10 : 13 Март 2015, 18:11:29 »

удаленно, кпк... я не враг себе  )%:


А до вас під'їхати завтра?


можно, с 10-ти до 15:00 на месте

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #11 : 13 Март 2015, 18:17:07 »

удаленно, кпк... я не враг себе  )%:


А до вас під'їхати завтра?


можно, с 10-ти до 15:00 на месте



Якщо онлайн сьогодні ніхто не рішиться то завтра заскочу в 10.00-11.00...
Записан

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #12 : 14 Март 2015, 07:48:09 »

Продовжимо. Сьогодні рішив ще раз попробувати прошити, почав зашивати дані через Аксестель, закінчив DFS. Дані всі вшив, остались нюанси. При наборі номера телефона роботьотя говорить "Ви знаходитеся в мережі інтертелеком, ваш термінал не обслуговується". Значить мережу бачить, але щось не дошив. Підскажіть куди копнути.
Записан

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #13 : 14 Март 2015, 08:17:52 »

Якщо підключити, смарт як модем до комп'ютера через USB, то підключається і працює... Тоді щось в настройках смарта, APN ніякий не потрібно прописувати для інтернету?
Записан

СтепокАвтор темы

  • =)
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +24/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 375
  • Город: Берестечко
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: LG Spectrum II 4G VS930 як правильно прошити?
« Ответ #14 : 14 Март 2015, 08:48:01 »

Йдемо дальше найшов настройки які потрібно прописати для доступу

Имя точки доступа: IT
APN: it.od.ua
Имя пользователя: IT
Пароль: IT
MCC: 255
MNC: 04
Тип аутентификации: PAP


Але коли прописую в MNC 04, то при збереженні не зберігає, а коли 03 то зберігає але не інтернет не підключається...

Думаю собака зарита в MCC і MNC.   :'( >:D
Записан