Всім привіт. Хочу висловити подяку автору даного топіка за
гарну інструкцію по виготовленню антени. Зробив так як написано і получилося покращити інтернет, правда до швидкості в 3,1 мб/с далеко, speedtes.net показує 150-200 кб/с, інколи 400 кб/с, а от графа в Axesstel Evdo - DRC Requested показує 914-1288 кб/с (ось якщо б така швидкість у реалі у спідтесті була то я б був цілком задоволений). Два інші показники за Акстелом -Rx Rssi1 70; Rx Rssi2 78, як я зрозумів це є рівень сигналу, але чому їх два і який з них важливіший я так і не розібрався, вони мигають почергово. Ось брату ми зробили таку ж антену так у нього вона дуже нестабільно ловить сигнал, мабуть щось напартачив з пайкою, тому мабуть буде робити іншу, ось по його параметрам Rx Rssi1 60, а от Rx Rssi2 100 і інтернет дуже повільний, з цього я так розумію, що другий показник важливіший. Ec/lo у мене до 2,0 , це я так розумію рівень шуму в кабелі чи щось таке, бо коли була погана спайка на перехіднику і кабелі то даний параметр був десь біля 10 і інші відповідно були малими Rx Rssi1 98 Rx Rssi2 100 і швидкість черепаша, але після перепайки параметри покращилися, як я написав спочатку. Доречі, пробував розміщувати антену як 00 так і 88 положені, у мене 00 приймає краще. Знаходжуся я в 15 км. від 3 міст де знаходяться передатчики (Івано-Франківськ, Надвірна, Богородчани, направив на Надвірну, де, як мені сказали, знаходяться дві станції і вони менш загружені). Можливо у когось будуть якісь пропозиції як можна ще покращити вище наведені параметри, на що потрібно звертати увагу, тобто на які параметри? Можливо округла форма антени недоречна? Ось що у мене получилося: