Да-да-да! Щаззз! Ведь дело вовсе не в сумме, 1грн или 2грн, а в самой сути происходящего - у вас забирают ваши же кошти без спросу или вашего разрешения, как "типичные гопники",
Ви не праві і псуєте собі нерви за дрібниці,на їх сайті на зрозуміло-ворожій мові написано : О верификации
По карте будет проведена транзакция на сумму 1 грн, не приводящая к её списанию, а только к блокировке этой суммы на срок до 30 дней.
https://www.portmone.com.ua/r3/ru/faq#faq-verification
Так,що все чесно і прозоро
P.S По електронці спілкуються гарною українською : 11.02.2015 14:34, Василь Рівне пишет:
> Так,я мав на увазі верифікацію.Дякую,вже знайшов 1 грн за верифікацію,а там щє була 1 грн не пам"ятаю за що,не могли би написати за що і дати посилання щє на цю 1 грн.Перепрошую,що морочу голову,але хочу довести людині,що він по відношенню до Вас не правий.
>
> 11 лютого 2015, 12:51:20, від SUPPORT <support@portmone.com>:
>
> Доброго Вам дня.
> Дякую Вам за Вашу подяку. Вкажіть, будь ласка, про які дві гривні йде мова? Ви мали на вазі процедуру верифікації карти? Якщо так, то інформація про тимчасове блокування коштів на нашому сайті вказана. Якщо Ви мали на увазі інше зняття коштів, вкажіть, яке саме. А також вкажіть, будь ласка, Ваш логін у системі.
>
> 11.02.2015 11:25, Василь Рівне пишет:
>> Доброго здоров"я. Виношу Вам подяку за зручний та швидкий і головне безкоштовний сервіс в розділі попвнення рахунків мобільного зв"язку. Хотілося би надати пропозицію про попередження нових клієнтів у тому,що з них буде знято 2 грн,а потім повернуто,бо це викликає у деяких людей справедливе обурення,адже їх про це ніхто не попереджає. Я розумію,що сума мізерна,але є принципові користувачи сервісу,які вважають,що їх "обікрали", хоче це не так,тому,вважаю,що таке попередження перед першою оплатою буде доречним. Дякую за розуміння і хотілося би вислухати Вашу думку по цій ситуації. З повагою,Василь.