Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Сім-пара + дешевий інтернет  (Прочитано 5112 раз)

romko-m

• Гость
Сім-пара + дешевий інтернет
« : 29 Ноября 2014, 09:13:41 »

Я перейшов на тарифний план Вільний смартфон Регіон 1.
Перехід на вільний смартфон з Альо кварталу був безкоштовний, з других планів не скажу.
1 грн.в день за безліміт на всередині мережі.35 коп. на інші номери, 1.25 на стаціонари, СМС 65 коп. за 50 смс якшо відправляєте першу  в день, і головне БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ інтернет (умовно, 100 мб. швидкості 2G — до 236 Кбіт/с. Після використання впродовж дня 100 МБ трафіка, швидкість передачі даних до кінця дня становитиме до 32 Кбіт/с.). Там ше правда діджингл безплатно підключає на місяць, далі платно, такшо я його вирубав на другий же день.
Після підключення акції -33% в той же день знімає 20 грн. і місяць спокою.
До наступного місяця того ж числа маєте кинукти на рах. 20 грн. бо з 00:00 до 3:00 має їх зняти.
Вобщем виходить 20 грн. на місяць.
Йдете в сервісний київстару і кажете шо вам треба сім-пару на інтернет.
Видали мені її вчора безкоштовно, правда вже йде мікро сім з перехідником на звичайну.(мій гоби 2000 її через раз бачить, може просто відходить від перехідника ,ше не розібрався)..Оплачуєте 18 коп. вдень це на даному тарифному плані, контракт вроді дорожче.
ВИХОДИТЬ 26 грн. на місяць за безліміт в мережі, і майже безліміт на інтернет, другу сімку можна в ноут, планшет тощо. Мегабайти з вашого основного номера.
З другої сімки дзвонити не можна, лише інтернет і смс.
Зручно принаймні тим, що поповняти один номер, а не кілька, можна пошукати шось на інтернет без обмежень швидкості, але буде вже + 26 грн.
P.S. В порівнянні з Альо кварталом де я витрачав 60-75 грн. на місяць то це копійки.

romko-m

• Гость
Re: Сім-пара + дешевий інтернет
« Ответ #1 : 29 Ноября 2014, 09:27:08 »

І ше оде, хто був так як я на діджусі автоматично стає абонентом КИЇВСТАР, приходить смс і повідомляє.
І не забудьте почитати шо так регіон 1, це Волинська обл., трохи Львівської . В кожного свій регіон.

RomaamoR

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +28/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei UML397
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер без лимит 100
« Ответ #2 : 29 Ноября 2014, 09:28:57 »

В порівнянні з Альо кварталом де я витрачав 60-75 грн. на місяць то це копійки.

Давно перейшёл с КС на МТС. Плачу 7 гривень в год. Киевстар тоже есть в телефоне. Стоит ещё родной, 7 ми летний тариф классический. Даже не знаю что там и как. :)
Деньги - ЗЛО (для более подробной информации пришлите 10 $)

romko-m

• Гость
« Ответ #3 : 29 Ноября 2014, 09:36:22 »

В нас 90 % на київстарі, я б тоже перейшов на МТС, всіх не заставлю.
А ше в мене номер з чотирма вісімками, коштує читав шо 2500грн., я його сам вибирав, ше 10 років тому коли не було платинових номерів. А в нас ше не прийняли закон про перехід з тим самим номером, точніше оператори судяться і не хочуть втрачати клієнтів.

nikotin

• Гость
« Ответ #4 : 29 Ноября 2014, 10:15:22 »

Давно перейшёл с КС на МТС. Плачу 7 гривень в год.

Интересно, что за тариф такой - 7 грн в год?

RomaamoR

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +28/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei UML397
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер без лимит 100
« Ответ #5 : 29 Ноября 2014, 13:33:58 »

Интересно, что за тариф такой - 7 грн в год?
Что то вроде супер 3D+. Региональный.
Деньги - ЗЛО (для более подробной информации пришлите 10 $)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #6 : 29 Ноября 2014, 23:30:56 »

чотирма вісімками, коштує читав шо 2500грн.,
 Якщо по Станіславському - не вірю,скількі їх було продано з чотирьма однаковими цифрами по 35-50 грн.....
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

romko-m

• Гость
« Ответ #7 : 30 Ноября 2014, 18:13:05 »

Якщо по Станіславському - не вірю,скількі їх було продано з чотирьма однаковими цифрами по 35-50 грн.....

Ну не знаю, в мене всі чотири підряд.
http://www.kyivstar.ua/ru/kr/mm/mobile/services/base/number/#prepaid

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #8 : 30 Ноября 2014, 21:51:28 »

Ну не знаю, в мене всі чотири підряд.
 Чотири четвірки !!! А не чотири вісімки - подумайте над цим !
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Юра-Tropar

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +27/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: новател 6620л
  • Провайдер: лайфселл
  • Тариф: лайфселл бизнес 199
  • Антенна: R-Net-21Dbi-25км
« Ответ #9 : 30 Ноября 2014, 21:59:52 »

Я перейшов на тарифний план Вільний смартфон Регіон 1.
Перехід на вільний смартфон з Альо кварталу був безкоштовний, з других планів не скажу.
1 грн.в день за безліміт на всередині мережі.35 коп. на інші номери, 1.25 на стаціонари, СМС 65 коп. за 50 смс якшо відправляєте першу  в день, і головне БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ інтернет (умовно, 100 мб. швидкості 2G — до 236 Кбіт/с. Після використання впродовж дня 100 МБ трафіка, швидкість передачі даних до кінця дня становитиме до 32 Кбіт/с.). Там ше правда діджингл безплатно підключає на місяць, далі платно, такшо я його вирубав на другий же день.
Після підключення акції -33% в той же день знімає 20 грн. і місяць спокою.
До наступного місяця того ж числа маєте кинукти на рах. 20 грн. бо з 00:00 до 3:00 має їх зняти.
Вобщем виходить 20 грн. на місяць.
Йдете в сервісний київстару і кажете шо вам треба сім-пару на інтернет.
Видали мені її вчора безкоштовно, правда вже йде мікро сім з перехідником на звичайну.(мій гоби 2000 її через раз бачить, може просто відходить від перехідника ,ше не розібрався)..Оплачуєте 18 коп. вдень це на даному тарифному плані, контракт вроді дорожче.
ВИХОДИТЬ 26 грн. на місяць за безліміт в мережі, і майже безліміт на інтернет, другу сімку можна в ноут, планшет тощо. Мегабайти з вашого основного номера.
З другої сімки дзвонити не можна, лише інтернет і смс.
Зручно принаймні тим, що поповняти один номер, а не кілька, можна пошукати шось на інтернет без обмежень швидкості, але буде вже + 26 грн.
P.S. В порівнянні з Альо кварталом де я витрачав 60-75 грн. на місяць то це копійки.
у мене Вільний смартфон Регіон 2. то вовсе плачу в месяц за безлим звонки и интернет 10гр.