Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Pantech UML290 перезапустився і перестав підключатся  (Прочитано 523 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

ІванАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 47
  • Модем: ZTE
  • Провайдер: Укртелеком
  • Тариф: ОГО!Легкий

народ розкажіть про деякі нюанси даного модема. Через аксель я поміняв деякі параметри, а іменно у строчці rtre config з nv на rtre бо при hibrid pref - off модем погано підключався. І швидкість збільшилася % на 50, підключаться стало веселіше.  При зчитуванні програмкою uml290tool видало такі данні. Потім модем перезапустився і перестав підключатся. По акселю данні не помінялися. Я знову перевів на nv підключився до інтернету, а потім перейшов знову на RTRE знову стало підключаться. Народ що означають параметри які я поміняв? І чому після зчитування програмкою юмл290тул модем перестав підключаться?
« Последнее редактирование: 25 Июль 2013, 20:50:46 от Іван »
Записан

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2666
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Подскажите пожалуйста, модем Haier  конектится отлично, а модемы Pantech 175 и 290 соединяться с и нтертелекомом не хотят, 290 удалось только раз подключить с чем это связано?
З тим,що треба їх по-людські прошити.
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2666
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

народ розкажіть про деякі нюанси даного модема. Через аксель я поміняв деякі параметри, а іменно у строчці rtre config з nv на rtre бо при hibrid pref - off модем погано підключався. І швидкість збільшилася % на 50, підключаться стало веселіше.  При зчитуванні програмкою uml290tool видало такі данні. Потім модем перезапустився і перестав підключатся. По акселю данні не помінялися. Я знову перевів на nv підключився до інтернету, а потім перейшов знову на RTRE знову стало підключаться. Народ що означають параметри які я поміняв? І чому після зчитування програмкою юмл290тул модем перестав підключаться?
Для чого міняти те не знаючи що ?  :o
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2666
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

народ розкажіть про деякі нюанси даного модема. Через аксель я поміняв деякі параметри, а іменно у строчці rtre config з nv на rtre бо при hibrid pref - off модем погано підключався. І швидкість збільшилася % на 50, підключаться стало веселіше.  При зчитуванні програмкою uml290tool видало такі данні. Потім модем перезапустився і перестав підключатся. По акселю данні не помінялися. Я знову перевів на nv підключився до інтернету, а потім перейшов знову на RTRE знову стало підключаться. Народ що означають параметри які я поміняв? І чому після зчитування програмкою юмл290тул модем перестав підключаться?
Зверніться до Lutyk чи до когось іншого,хай Вам все по-людські налаштують.
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lutyk

  • Деньги портят людей... Так что, у нас, в основном, народ ХОРОШИЙ:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +941/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4197
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

народ розкажіть про деякі нюанси даного модема. Через аксель я поміняв деякі параметри, а іменно у строчці rtre config з nv на rtre бо при hibrid pref - off модем погано підключався. І швидкість збільшилася % на 50, підключаться стало веселіше.  При зчитуванні програмкою uml290tool видало такі данні. Потім модем перезапустився і перестав підключатся. По акселю данні не помінялися. Я знову перевів на nv підключився до інтернету, а потім перейшов знову на RTRE знову стало підключаться. Народ що означають параметри які я поміняв? І чому після зчитування програмкою юмл290тул модем перестав підключаться?
Зверніться до Lutyk чи до когось іншого,хай Вам все по-людські налаштують.
Василь, щось останнім часом народ массово почав втрачати інстинкт самозбереження ;)
Ну от яколи чогось не вмію , не знаю, я спочатку тонну інфи перегорну, а вже потім за практику беруся...

ІванАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 47
  • Модем: ZTE
  • Провайдер: Укртелеком
  • Тариф: ОГО!Легкий

Надіявся що хуже не зроблю тим більше що перед цим зробив скрін робочих параметрів тому сильно й не боявся. А все ж таки, що я включив? Інтернет став працювати набагато краще.
« Последнее редактирование: 25 Июль 2013, 21:34:26 от Іван »
Записан

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2666
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Надіявся що хуже не зроблю тим більше що перед цим зробив скрін робочих параметрів тому сильно й не боявся. А все ж таки, що я включив? Інтернет став працювати набагато краще.
Ну і прекрасно,якщо працює добре,то більше не експериментуйте,хочете більше - читайте,тут повно інформації,для початку про показники програми аксистель,а більше Вам,думаю, не потрібно.
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lutyk

  • Деньги портят людей... Так что, у нас, в основном, народ ХОРОШИЙ:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +941/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4197
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Надіявся що хуже не зроблю тим більше що перед цим зробив скрін робочих параметрів тому сильно й не боявся. А все ж таки, що я включив? Інтернет став працювати набагато краще.
Ну і прекрасно,якщо працює добре,то більше не експериментуйте,хочете більше - читайте,тут повно інформації,для початку про показники програми аксистель,а більше Вам,думаю, не потрібно.
Василь, ЗОЛОТІ СЛОВА!
 ;)

 

+ Быстрый ответ