Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Настройка Pantech UM150  (Прочитано 1311 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

oleks_kurylcykАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 6
  • Город: Ровно
  • Модем: Pantech um150
  • Провайдер: Intertelecom

Потрібна допомога або порада.
Є модем Pantech um150 ,
В програмі Axesstel Pst EvDO 1.67 BSNL у вікні Favorite Item Edit в рядку EVDO Revision стоїть 0_only.
Навіть коли идеальний рідіосигнал швидкість ніколи не перевалювала за 220  кбайт/с.
Хоча у мого знайомого з цим же модемом швидкість за 350  кбайт/с
Може мені хтось підсказати на щось на цю тему.
Прошивка 8815.prl брав на сайті інтертелекома
На платі модему написано :
px-600_MP50
2007.12.14
PbF #2

На Matrix code написано
bl008901
9520106

На процесорі написано:
qualcomm
rfr6500
3cekhg
0738h
Додаю скрини з Axesstel.


« Последнее редактирование: 18 Январь 2014, 18:13:08 от oleks_kurylcyk »
Записан

Mr.Alex

  • Unknown host...
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1051/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 9059
  • Город: I like heaven.
  • Модем: Vigor2910VN
  • Провайдер: Kyivstar
  • Тариф: Special -50%
  • Антенна: WiFi2405GL
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
Re: Настройка Pantech UM150
« Ответ #1 : 18 Январь 2014, 18:46:35 »

порада: настрой модем ДФСом.

Yatan

  • бываю редко
  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +341/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 3149
  • Город: Киев
  • Модем: huawei 5231, haier ce81b
  • Провайдер: LANET
  • Тариф: Протон +
  • Антенна: Самый лучший способ предсказать будущее - создать его.
  • Наша жизнь - в наших руках!
Re: Настройка Pantech UM150
« Ответ #2 : 18 Январь 2014, 18:49:50 »

В аксесстеле идешь в Tool - Setup
и выбираешь модель AXW_PV540R - из списка
станет доступна опция Evdo revision

но естественно если ты не знаешь авторизации, то перезаписать параметров сотрет авторизацию евдо
Записан
Каждый сам творит свою судьбу

mukexa

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 9
  • Модем: Pantech UM150
  • Провайдер: Intertelecom
  • Тариф: 150
Re: Настройка Pantech UM150
« Ответ #3 : 18 Январь 2014, 19:36:28 »

Мо я щось не так розумію...
HDR_Only
DRC_Reqeusted = 1.5 (я так розумію - це можливий максимум)
Revision = Rev. A
RX1 = -82
RX2 = -78
Тобто зовнішньої антени немає, раз 2-га має кращий сигнал ніж перша...
Або я зовсім не розібрався в роботі цього модема )
На своїх тестах(благо не перший день  працюю)  зрозумів, що у вихідний та вечірній час нема чого очікувати високої швидкості )
Записан

Lutyk

  • Если проблему можно решить за деньги, это не проблема, это РАСХОДЫ:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1075/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 4977
  • Город: на берегах Згара
  • Модем: work ZTE AC81B / home Haier ce81b
  • Провайдер: Intertelecom CDMA / Kyivstar 3G UMTS
  • Тариф: Супербезліміт 120 / 3G Адреналин + Ночной Безлимит
  • Антенна: Rnet 21 dBi 2 m
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net
Re: Настройка Pantech UM150
« Ответ #4 : 18 Январь 2014, 19:50:50 »

як і будь-який інший рев а модем, твій пантек 150 може працювати с ДРЦ ДО 3072кбпс. тоюто твоя БС тобі зав рази обрізає мождивий дмсяжний для тебе потолок швидкості...

oleks_kurylcykАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 6
  • Город: Ровно
  • Модем: Pantech um150
  • Провайдер: Intertelecom
Re: Настройка Pantech UM150
« Ответ #5 : 20 Январь 2014, 00:30:50 »

В аксесстеле идешь в Tool - Setup
и выбираешь модель AXW_PV540R - из списка
станет доступна опция Evdo revision
Спасиба! Помогло
Записан

 

+ Быстрый ответ