Не міг втриматись,щоб не розмісити переписку з 25-и річним мешканцем донбасу.Я визнаю,що в даному діалозі є політична складова за яку прошу вибачення перед форумчанами, модераторами-адмінісраторами,але вона є в якійсь мірі знаковою в наше непросте сьогодення,тому прошу за це мене суворо не карати.Це приклад того як не можна продавати на відміну від недавньої популярної теми як потрібно продавати від компанії трижестар. В свої часи відомий фундаменталіст комунізму Карл Маркс про таких як трижестар сказав: «Они ради своего капитала пойдут во все тяжкими за 300% прибыли мать родную продадут». Але я поганий бізнесмен,я не те що маму не продам,я навіть із-за принципів,які можливо протирічать неписаним правилам спілкуванні в інтернеті,готовий втратити прибуток. . Можливо я недостатньо креативний,але я проти тикання,проти не добрий день і не добрий час доби – я за доброзичливість, привітання, інтелігентність, взаємоповагу, грамотність та хоча би мінімальний рівень культури спілкування. Деякі діалоги які стосуються угоди я витер,залишив лише те,що не стосується купівлі-продажу.
куплю.......... позвони мне 093 8.. .. ..
А може спочатку добрий день? А може "подзвоніть" мені будь-ласка? Хто Вас так виховував і де? Де культура,де повага до людини якій пишеш?
я вибчаюсь) немножко не воспитаный) так,что на счет ............. есть в наличии?
Нічого,вибачення приймаються.Просто зараз в нашій країні забагато негативу,то хотілося би,щоб на рівні спілкування була ввічливіст та взаємоповага. Так,є в наявності.
я очень переживаю за нашу страну и за то что в ней сечас происходит,и на донбассе люди тоже очень переживают ,хотят мира и единой украины
Я Вам вірю і підписуюсь під кожним Вашим словом.
мы тут такое пережили,я 2 недели жил в подвале,так что донбасс ,как никто другой хочет мира,но и среди нас есть уроды которые хотят расскола страны и надеються,что россия им в карманы бабки сунет и ничего делать не нужно будет
я работая на электро станции,у нас ни один инженер,мастер,начальник не поддерживает днр,или раскол страны,только тупое быдло,у которого ничего в жизни не получилось добиться,алкаши,наркоманы....вот они хотят в россию,думают там малина им будет...
В Росії живе лише Москва і Пітєр, а всі решта маленьких міст ледве виживають і живуть не кращє за нас, а щє й гірше.А коли в нас з"явилася перспектива на кращє життя декому це стало невигідним і була розв"язана нікому не потрібна війна. Такі реалії.Але я вірю,що ми вистоїмо,а от якою ціною не знаю,вона і так вже нереально висока - тисячи вбитих , щє більше скалічених і заради чого?
я знаю про ситуацию в россие,но очень много моих знакомых,просто тупоголовые,уверены,что вся это война,это воюет мирный народ за отсоединение и что если мы отсоеденимся у нас тут же будут золотые горы и денег полные карманы и что рассия нас завалит деньгами тоже....и к сожалению таких идиотов очень много среди нас,но это все люди "низкого сорта" не образованые,я живу здесь,у меня здесь квартира 3х комнатная ,новая машина,работа и все это я почти сам заработал в 25 лет,но при всем при этом я ненавижу свой донбасс из за того быдла которое меня окружает,я был в киеве и я был поражон добротой и приветливостью местного населения,для нас такая вежливость это дикость,мы с женой много раз разговаривали на тему,что если бы была возможность уехать на западную украину,получить там работу и жилье,то мы бы уехали не задумываясь...
Але ці люди не на всі 100% винні,в тому що вони такі є немала частина вини і наших попередніх урядів. Тількі сліпий не бачив яку пропаганду вів кремль, а ми нічогісінько не робили в свою чергу,от і пожинаємо плоди.З людьми потрібно було працювати і переконувати в тому,що тількі єдина країна зможе дати кращє життя,особливо донбасу.Ні для кого не секрет,що вугілля в Росії видобувається відкритим способом на кузбасі і є набагато дешевшим нашого.Всі шахти в Ростові по цій причині були закриті,те саме може чєкати і території ДНР ЛНР. І з чого ті бідні люди будуть жити?