Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Можно ли пользоваться интернетом Укртелеком не оплачивая телефон?  (Прочитано 10886 раз)

Sergay.yaАвтор темы

• Постоялец
  • Благодарность: +8/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: ZTE ZXV10 H108L
  • Провайдер: Укртелеком
  • Тариф: «Вільний»

Багато хто із знайомих(не з моєї області) стверджують що в укртелекомі є можливість підключитися і користуватися інетом, сплачуючи тільки за інет а за телефон ні(якщо останній не потрібен). Одного разу телефонував до оператора Укртелекому 0800..... і вона підтвердила цю інформацію, але коли зайшов до адміністрації районного Укртелекому то вони заперечили цю інфу, сказали що плата за телефон обовязкова а інет то додаткова послуга. Де тут провда???
Якщо дійсно є така можливість але Укртелеком приховує її бо не хоче втрачати грошей, ставши монополістом в селах. Мені їх телефон 300 років не потрібний буде а от інтернет зрозуміло потрібен і чому я маю сплачувати за телефон біля 30грн в міс якщо він мені не треба?

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Багато хто із знайомих(не з моєї області) стверджують що в укртелекомі є можливість підключитися і користуватися інетом, сплачуючи тільки за інет а за телефон ні(якщо останній не потрібен). Одного разу телефонував до оператора Укртелекому 0800..... і вона підтвердила цю інформацію, але коли зайшов до адміністрації районного Укртелекому то вони заперечили цю інфу, сказали що плата за телефон обовязкова а інет то додаткова послуга. Де тут провда???
Якщо дійсно є така можливість але Укртелеком приховує її бо не хоче втрачати грошей, ставши монополістом в селах. Мені їх телефон 300 років не потрібний буде а от інтернет зрозуміло потрібен і чому я маю сплачувати за телефон біля 30грн в міс якщо він мені не треба?
 Я мушу оплачувати заради інтернету за два телефони,бо одна лінія на сигналізації,до неї інтернет не хочуть прив"язувати,а друга лише для інтернету.Телефон ні там,ні там мені не потрібний,але мушу платити за два,бо по іншому не можна.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Все вірно сказано інтернету без телефону не буде. У нас в районі тоже така ситуація, є людина котра кидає оптику так вони до ньог переходять і тоді відказуються від телефонів.

Sergay.yaАвтор темы

• Постоялец
  • Благодарность: +8/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: ZTE ZXV10 H108L
  • Провайдер: Укртелеком
  • Тариф: «Вільний»

виявляється можна.... включити паузу(канікули) для телефону і сплачувати рік по 6грн(в селі) або 11грн(в місті) за міс і так рік, потім платиться за міс, потім знову пауза  :))
виявляється що вхидні і вихідні дзвінки блокуються а живлення поступає і працює інтернет.
вичитав на одному ресурсі, хоча попередили що укртелекомівці будуть всіляко заперечувать адже це їх гроші....

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1358/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Еще бы расписать как включить эту самую "паузу" было бы великолепно

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Еще бы расписать как включить эту самую "паузу" было бы великолепно
Їдеш і пишеш заяву ось і все.