Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Антивирус и скорость интернета  (Прочитано 4297 раз)

Tusender

• Гость
Антивирус и скорость интернета
« : 15 Февраля 2011, 09:31:26 »

Я стикнувся ось з такою проблемою. Стоїть в мене антивірус NOD32

Одного разу коли я перевстановив Windows і установив антивірус. Я йому не дав ключі для реєстрації і він не міг обновитись, ну я ще 2 дня йому того ключа не давав бо було все в порядку (він звичайно своїми повідомленнями не давав життя мені), але на 2 день я помітив що в мене швидкість  інтернету значно впала десь так з 120 кб/с до 12кб/с. Я думав можливо загружена мережа чи щось таке але швидкість не піднімалась. Так було ще 3 дня до тих пір поки я не відключив антивірус швидкість повернулась, після чого я дав йому ключ реєстрації і він оновився і все було гаразд!!
який висновок з цього взяти антивірус це розумна машина яка може знайти важелі тисну на користувача??? :D

чекаю отзивів можливо хтось пояснить --()
« Последнее редактирование: 15 Февраля 2011, 23:08:55 от Admin »

Tusender

• Гость
Re: Вплив комп'ютера на інтернет
« Ответ #1 : 15 Февраля 2011, 12:27:22 »

ще ось що було до антивірусу Nod32
комп був підключений до інтернету але він був без антивірусу!!) десь пів року я знав що на нім вірусів дуже багато і вони дуже глибоко в системі
я встановлював ліцензійний Norton установка проходила десь до 20% після чого зависала на 5 хв і робилася деністаляція) антивірусу)))
виходить віруси теж не профани))

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +215/-0
  • Оффлайн Оффлайн
Re: Антивирус и скорость интернета
« Ответ #2 : 15 Февраля 2011, 23:08:28 »

Я конечно могу ошибаться, но уменьшение скорости, могло быть из-за постоянных запросов на обновление или какой либо другой деятельностью антивирусника в нете.

А на счет "умных" вирусов, есть такие что просто блокируют доступ в интернет, и ты даже не сможешь найти инфу или противоядие от этого вируса.

Сам пользуюсь каспером, когда то была лицензия, сейчас пока на вечной пробной версии.

Tusender

• Гость
« Ответ #3 : 15 Февраля 2011, 23:50:04 »

А на счет "умных" вирусов, есть такие что просто блокируют доступ в интернет, и ты даже не сможешь найти инфу или противоядие от этого вируса.
це звичайно так, але я мав на увазі що віруси не давали мені встановити антивірус!!

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +215/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #4 : 15 Февраля 2011, 23:51:21 »

Это собственно одно и тоже)))

Виталик 52310

• Гость
« Ответ #5 : 30 Мая 2012, 14:28:29 »

В меня на днях возникла такая же проблема. Norton требовал регистрации (в течении 1 дня) и я, особо не влезал в инет (зашел только, чтобы скачать другой антивирусник). После установки Avira сразу же обнаружила 14 вирусов, но было поздно - комп начал "глючить" по всех параметрах. Думаю, что производители тоже что то "химичат" с целью приобретения именно ихнего продукта. Пришлось переустанавливать Винд. Хороший урок на будущее - не откладывать обновление или регистрацию антивирусника на "авось".