Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Потрібен інтернет в с.Миролюбівка Житомирська область Попільнянський район  (Прочитано 2974 раз)

Lexxxxxa(Алексей)

• Гость

Потрібен інтернет в с.Миролюбівка Житомирська область Попільнянський район бажано більшої швидкості як інтертелеком та дешевше. В попільні це 7 км приблизно від мене є інтернет проводний від провайдера    popelnya.net.ua  ціни влаштовують, швидкість теж. Тільки вони не хотять сюди тягнуть кабель. Інтертелеком обнаглів зовсім і цінами і сервісом. На нашій вулиці 4 будинка підключаться. Посередині села є вишка, але не знаю чия. Ще у сусідньому Жовтневе теж є вишка можливо якось можна зробити наприклад кабельний інтернет від київстар або на крайняк вай-фай міст? По карті знаходжусь де стрілочкой показано. Що порадите? Дякую
« Последнее редактирование: 01 Августа 2014, 18:35:41 от Lexxxxxa(Алексей) »

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Можна провірити тут можливість вайфаю від інтертелекому, потрібно ввести повну адресу проживання http://www.intertelecom.ua/ru/wifi_home_internet/

Lexxxxxa(Алексей)

• Гость

Можна провірити тут можливість вайфаю від інтертелекому, потрібно ввести повну адресу проживання http://www.intertelecom.ua/ru/wifi_home_internet/

В настоящий момент по указанному адресу еще нет возможности подключения к услуге «Домашний Интернет». Вы можете оформить предварительную заявку на подключение. Как только услуга будет доступна по Вашему адресу, мы проинформируем вас об этом.     

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

В настоящий момент по указанному адресу еще нет возможности подключения к услуге «Домашний Интернет». Вы можете оформить предварительную заявку на подключение. Как только услуга будет доступна по Вашему адресу, мы проинформируем вас об этом.   
А взнати чи на тих вишках є вайфай хіба не можливо?? Міст кинути можна то нема прблем лиш би вайфай був.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Інтертелеком обнаглів зовсім і цінами і сервісом

Але ж Lexxxxxa(Алексей) сказав:  Інтертелеком обнаглів зовсім і цінами і сервісом. То навіщо Вм йому знову пропонуєте інтертелеком?  :o Може кращє київстар зі своїм 3Ж чи лайф?

Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lexxxxxa(Алексей)

• Гость

Там біля вишок нікого нема, а як взнати чиї вони і що там на них є я не знаю.

Інтертелеком дістав своєю якістю. Та ще й ціни підняли, але навіть тут ще можна змиритись. Так вони ще й урізали трафік з гігабайту на день до 500 мегабайт та навіть тут ще хоть і скрипя зубами можна користуватись, але вони ще й зробили, що нема безлімітного інтернету після використаних мегабайт, хоть і маленька швидкість, але щось подивитись можна.
7км від мене інтернет за 100 грн безлімітний з швидкістю до 100 мегабіт, а тут   :'(

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

але вони ще й зробили, що нема безлімітного інтернету

Чогож немає ? Є : http://www.intertelecom.ua/ua/tariffs/internet/tariffs/3G_Bezlimit  .
7км від мене інтернет за 100 грн безлімітний з швидкістю до 100 мегабіт

Гм.... так інтертелком також до 100 Мбіт , а не від 100 Мбіт. :D
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Там біля вишок нікого нема, а як взнати чиї вони і що там на них є я не знаю.
От проблема береш ноут і йдеш чи їдеш до вишки вмикаєш вайфай ось і все було б бажання.

fiberNet

• Гость

Здраствуйте наша компанія підключає села такі як ваші до wi-fi інтернету
Всі наші тарифи безлімітні!

Приблизні тарифи
1мб/с 80грн
2мб/ 130грн
3мб/с 200грн

кожен наступний мегабіт скорості по 60грн

Тарифи залежать від кількості людей які готові теж підключитись
Ціна підключення від 1500грн