На сайті інтертелекому є гаряча безкоштовна телефонна лінія,є онлайнконсультанат - чого туди не звернутися ? 
так тогда зачем форумы?
пусть все люди обращаются в поддержку
мне кажется, что человек имеет полное моральное право задать вопрос на форуме, и гнать его палкой в сторону поддержки попрекая тем что он "посмел" задать вопрос на форуме не обязательно
Та нічого не маю проти,більше того чисто по-людські я Вас розумію-якщо 2000000 абонентів інтертелкому "ломануться " на нетобзор,то Ви від того тількі виграєте.Але в даному випадку в мене виникла підозра,шо цей чоловік м"яко кажучи пише неправду про те,що звертався у техпідтримку і йому не відповіли на таке просте питання.Я перевірив - мені відповили і я це виклав на форумі. В принципі офіційну інформацію кращє отримувати з першоджерел,бо при повній повазі до даного форуму людина може отримати не лише корисну інформацію,а і навпаки некорректну і Ви це бачите,бо кожний може тут писати що завгодно не задумаючись про достовірність викладеного.
Почнем з того, що провайдери що оператори є є повними роботами-ідіотами. І так дзвоню я в підтримку, спочатку включається рекламна заставка, яка мені до одного місця. (А я втрачаю свій дорогоцінний час) Потім введіть один щоб прослухати непотрібну інформацію, введіть 2 щоб ще раз послухати, введіть 3... Поки доберешся до потрібного то вже не хочется нічого, тому що голос цього робота так як цвяхи забивають у вуха. Я коли слухаю ці відповіді автовідповідача то проклинаю дітей цих людей що там це зробили. Тим більше, що коли дзвонить в підтримку то 99,99% що інтернету не має і ніякі форуми не доступні! Але от ці падлюки з підтримки, це фактично банда з круговою порукою. Начальник набирає туди людей як правило з родини чи знайомих, тому пожалітися на неякісно надані послуги немає кому. Пора брати вила і всіх з підтримки штрикати доки вони не стануть адекватними і привітними.
Також не адекватні адміни цьтого форуму, що придумали вводити подвійну капчу не тільки при реєстрації а і після кожного когментаря.