Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: «МТС» може припинити свою роботу в Криму та Севастополі  (Прочитано 3102 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Об этом говорится на официальном сайте компании «МТС Україна». Пресс-служба сообщает, что решение было принято в связи с невозможным осуществлять на территории Крыма расчет с партнерами, поставщиками и абонентами в национальной валюте Украины (гривне), а также в связи с другими факторами, которые вызвали трудности в обслуживании и эксплуатации телекоммуникационной связи на полуострове. 
Эти "непредвиденные факторы", - как говорится в сообщении, - могут привести к поломке телекоммуникационного оборудования, ухудшению качества связи и уменьшению зоны покрытия в Крыму. Оператор не исключает, что связь может исчезнуть вовсе, временно или насовсем.
При этом, «МТС Украина» напоминает, что действует в рамках закона Украины и на основании выданной им лицензии.  В данное время, - сообщает пресс-служба компании, - "МТС" прикладывает все усилия для сохранения возможности предоставления качественных услуг связи, но "не все обстоятельства могут быть устранены усилиями компании".
«Приносим абонентам извинения за возможные неудобства и просим отнестись с пониманием к сложившейся ситуации», – говорится в сообщении.
« Последнее редактирование: 30 Июня 2014, 19:08:14 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +215/-0
  • Оффлайн Оффлайн

"МТС" прикладывает все усилия для сохранения возможности предоставления качественных услуг связи
и
Оператор не исключает, что связь может исчезнуть вовсе, временно или насовсем.
при этом заголовок статьи
«МТС» прекращает свою работу в Крыму и Севастополе

может правильно было бы написать, что МТС может прекратить свою работу в Крыму ..... не стоит уподобляться СМИ которые гонятся за "кричащими" заголовками, которые не соответствуют действительности.

А по теме, то конечно не хотелось бы ухода оттуда украинских операторов.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

не стоит уподобляться СМИ которые гонятся за "кричащими" заголовками, которые не соответствуют действительности.

Микола,Ви неуважно читали це повідомлення: Об этом говорится на официальном сайте компании «МТС Україна» ЗМІ тут-то якраз пишуть правду,можете перевірити :http://www.mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=7434  .
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Yatan

• бываю редко
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +347/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: LANET
  • Тариф: Протон +
  • Антенна: Самый лучший способ предсказать будущее - создать его.
  • Наша жизнь - в наших руках!

як раз на сайті МТС немає слів - що припиняє роботу

Новини
27.06.2014

Про роботу МТС Україна в Криму
.....
Зазначені непередбачувані фактори можуть призводити до виведення з ладу телекомунікаційного устаткування, погіршення зв'язку та зменшення зони якісного покриття телекомунікаційної мережі рухомого (мобільного) зв'язку в АР Крим.
...
Приносимо абонентам вибачення за можливі незручності й просимо поставитися з розумінням до ситуації, що склалася.
Каждый сам творит свою судьбу

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Новини
27.06.2014

.....
Зазначені непередбачувані фактори можуть призводити до виведення з ладу телекомунікаційного устаткування, погіршення зв'язку та зменшення зони якісного покриття телекомунікаційної мережі рухомого (мобільного) зв'язку в АР Крим.
...
Приносимо абонентам вибачення за можливі незручності й просимо поставитися з розумінням до ситуації, що склалася.

Таке враження,що кожен хоче бачити лише те,що хоче бачити,чого Ви ж не продовжили цитату: Зазначені непередбачувані фактори можуть призводити до виведення з ладу телекомунікаційного устаткування, погіршення зв'язку та зменшення зони якісного покриття телекомунікаційної мережі рухомого (мобільного) зв'язку в АР Крим. Ситуація й надалі ускладнюється, що може призвести до перебоїв у зв'язку, а також часткового або повного призупинення або припинення надання телекомунікаційних послуг на даній території з не залежних від ПрАТ «МТС-Україна» обставин.
 Навіщо Ви,Ятан,така поважна на форумі людина і брешете? :o Для чого,от ніяк я не можу зрозуміти? :o
zahidcdma@gmail.com

MotoR4ik

• Гость

Новини
27.06.2014

.....
...

Таке враження,що кожен хоче бачити лише те,що хоче бачити,чого Ви ж не продовжили цитату: Зазначені непередбачувані фактори можуть призводити до виведення з ладу телекомунікаційного устаткування, погіршення зв'язку та зменшення зони якісного покриття телекомунікаційної мережі рухомого (мобільного) зв'язку в АР Крим. Ситуація й надалі ускладнюється, що може призвести до перебоїв у зв'язку, а також часткового або повного призупинення або припинення надання телекомунікаційних послуг на даній території з не залежних від ПрАТ «МТС-Україна» обставин.
 Навіщо Ви,Ятан,така поважна на форумі людина і брешете? :o Для чого,от ніяк я не можу зрозуміти? :o

Преуращает и может прекратить - имеют разные значения!

Yatan

• бываю редко
  • Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Таке враження,що кожен хоче бачити лише те,що хоче бачити,чого Ви ж не продовжили цитату:

?? не зрозумів??
ви трактуєте те що написано на сайті МТС (додумуючи те чого там нема), а я процитував що там таки написано
просто процитував, це цитата сайту МТС

повторюю - цитата сайту МТС

знову ж, в вому пості з цитатою сайту МТС, також нема слів про припинення роботи
там є слова про те що це може статися, якщо ситуація ускладницться

Зазначені непередбачувані фактори можуть призводити до виведення з ладу телекомунікаційного устаткування, погіршення зв'язку та зменшення зони якісного покриття телекомунікаційної мережі рухомого (мобільного) зв'язку в АР Крим. Ситуація й надалі ускладнюється, що може призвести до перебоїв у зв'язку, а також часткового або повного призупинення або припинення надання телекомунікаційних послуг на даній території з не залежних від ПрАТ «МТС-Україна» обставин.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

повторюю - цитата сайту МТС
 Ото ж і я про це.Якщо цитувати,то цитувати все,тобто і ті речі про які пише опонент,а не виривати слова з контексту. І якщо оператор пише про такі речі,то це на мій погляд дуже серйозно,а не просто слова.
zahidcdma@gmail.com

independent

• Гость

Но в общем всем понятно, что дело пахнет паленым?

Yatan

• бываю редко
  • Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

дык спор был в том что МТС написал что это МОЖЕТ случится
в том время как в заголовке вашей новости - что это УЖЕ случилось

между может и случилось - большая разница  :)

independent

• Гость

Ну так скажите админу - исправит, если кого то зацепило. Лично мне и так все понятно, что там остается только Интер пока. Прошел слушек, на красном, что они, что то типа лицухи у москалей получили.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Ви ж журналіст і знаєте як Ваши колеги люблять гучні заголовки,та і багато пишуть такого,що не завжди відповідає дійсності,а тут достовірна інформація крім назви,звичайно. Але врахувуючи, що 51,46% акцій належить російській компанії,то цілком можливо,що МТС Україна в Криму стане просто МТС росія тай все.
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Змінив назву теми,надіюсь автор не образиться,але так більш правильно.
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Вже і перші "ластівки" прилетіли :

У Севастополі закрили всі офіси оператора мобільного зв’язку "МТС-Україна", однак севастопольським абонентам про це не повідомили.
"Мобільний зв’язок наразі працює, але севастопольці вишикувалися у величезні черги у місцях, де продають російські SIM-картки "МТС", – йдеться у повідомленні "Крим.Реалії".
Раніше у компанії "МТС-Україна" повідомили про погіршення якості зв’язку та можливе припинення обслуговування абонентів на півострові.
Прес-служба компанії пояснила це неможливістю взаєморозрахунків з кримськими партнерами і абонентами у гривнях.
zahidcdma@gmail.com

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +215/-0
  • Оффлайн Оффлайн

полностью согласен

Василий, хоть и не хотя, но сменил название, за что спасибо