Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Використання CDMA-роутера  (Прочитано 4077 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

benzapila

  • Гость

Зявилась можливість підключити собі інтернет від Інтертелеком ( 800 МГц ), але мені потрібно  зробити так щоб я міг дома користуватись через WI-FI інтернетом на ноутбуці, через LAN-кабель підключити до інтернету ще 2 компютери (при цьому між ними бажано щоб одночасно утворилась локальна мережа).
Я знаю що є маршрутизатори (роутери), але я ще не мав діла з CDMA і маршрутизаторами.
Я думаю що для цього потрібен CDMA-маршрутизатор, він буде через wifi давати нет в будинку, а в сусідній будинок його можна буде завести підключивши LAN-кабель до маршрутизатора. Тобто ще і має получитись Локальна мережа.
До цього маршрутизатора повинна бути можливість підключати зовнішню антену.
Підкажіть чи можливо це? І який ммаршрутизатор використати.
« Последнее редактирование: 26 Январь 2011, 17:12:41 от benzapila »
Записан

Аппенцеллер

  • Модератор
  • *
  • Благодарность: +238/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1653

D-Link DIR 320
Записан
Si vis pacem, para bellum

benzapila

  • Гость

Дякую
Записан

TRANZIOR

  • CDMA UA
  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +34/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 244
  • Модем: NovateL U720, Nokia N70
  • Провайдер: LIFE :)
  • Тариф: Лайф шаленний день )
  • СтуденТ

DIR 320, це самий дешевий варіант і штатно він не виготовляється як безпровідний роутер а як сервер безпровідного принтера. Тому для нормальної роботи з модемом потрібна спец прошивка: є на сайті українського де лінка, або ще якась перероблена з асусівської. І ще потрібен активний юсбі хаб (оскільки модем споживає більше струму між може видати роутер
), можна обійтися і без нього але стабільна робота тоді не гарантуєтьсять. Активний хаб - такий який має власне джерело живлення (блок живлення)

Аппенцеллер

  • Модератор
  • *
  • Благодарность: +238/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1653

TRANZIOR Перешивается прошивкой от Олега и работает с любым ЗЖ ЮСБ модемом.
Записан
Si vis pacem, para bellum

TRANZIOR

  • CDMA UA
  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +34/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 244
  • Модем: NovateL U720, Nokia N70
  • Провайдер: LIFE :)
  • Тариф: Лайф шаленний день )
  • СтуденТ

Не спорю, працювати буде з любим. Але питання в стабільності з'єднання, без активного хабу, буде зависати на деяких модемах. Прийдеться по кілька разів на день ресетити роутер..

Koxic

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 31
  • Модем: Pantech UM175AL
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер Безлимит 150

поскольку у меня не так все хорошо с уровнем сигнала, при этом 14м. кабеля решил поставить роутер. Этим самым где-то 7,5м. отрежу, соответсвенно шумы будут гораздо меншими...
Но есть вопрос, какок роутер брать и нужно ли искать роутер под Y-образный USB кабель под модем?
Кто что может посоветовать?
Записан

Аппенцеллер

  • Модератор
  • *
  • Благодарность: +238/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1653

поскольку у меня не так все хорошо с уровнем сигнала, при этом 14м. кабеля решил поставить роутер. Этим самым где-то 7,5м. отрежу, соответсвенно шумы будут гораздо меншими...
Но есть вопрос, какок роутер брать и нужно ли искать роутер под Y-образный USB кабель под модем?
Кто что может посоветовать?

Если сможешь найти, бери DIR-320
Записан
Si vis pacem, para bellum

Koxic

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 31
  • Модем: Pantech UM175AL
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер Безлимит 150

поскольку у меня не так все хорошо с уровнем сигнала, при этом 14м. кабеля решил поставить роутер. Этим самым где-то 7,5м. отрежу, соответсвенно шумы будут гораздо меншими...
Но есть вопрос, какок роутер брать и нужно ли искать роутер под Y-образный USB кабель под модем?
Кто что может посоветовать?

Если сможешь найти, бери DIR-320

попробую найти именно его, но он имеет 1 USB выход, а у меня модем на Y-образном USB-кабеле, наверное еще надо активный USB хаб, или без хаба будет нормально работать?
Записан

Master

  • Гость

На моем опыте Y-образный USB-кабель особо качество евдо не увеличивает, так что можно так сильно не заморачиваться.
Записан

Алиот

  • Гость
Re: Використання CDMA-роутера
« Ответ #10 : 14 Сентябрь 2011, 04:11:52 »

На моем опыте Y-образный USB-кабель особо качество евдо не увеличивает, так что можно так сильно не заморачиваться.
Подтверждаю.
Записан

Koxic

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 31
  • Модем: Pantech UM175AL
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер Безлимит 150
Re: Використання CDMA-роутера
« Ответ #11 : 19 Сентябрь 2011, 17:54:59 »

На моем опыте Y-образный USB-кабель особо качество евдо не увеличивает, так что можно так сильно не заморачиваться.
Подтверждаю.

Тоже подтверждаю, что особо качество сигнала не увеличивается...

Я отрезал 5м. кабеля, больше не получилось... немного лучше стало... если получится у кого-то взять усилитель сигнала, то протестирую и отпишусь... :)
Записан

Николай

  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +208/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 4381
  • Город: на берегу Днепра
Re: Використання CDMA-роутера
« Ответ #12 : 19 Сентябрь 2011, 19:09:12 »

я бы попросил вас написать эти отзывы в теме USB Y-Cable для модема 3G CDMA, отзывы
Записан

Koxic

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 31
  • Модем: Pantech UM175AL
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер Безлимит 150
Re: Використання CDMA-роутера
« Ответ #13 : 19 Сентябрь 2011, 19:40:41 »

я бы попросил вас написать эти отзывы в теме USB Y-Cable для модема 3G CDMA, отзывы


Ок
Записан

Koxic

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 31
  • Модем: Pantech UM175AL
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер Безлимит 150

поскольку у меня не так все хорошо с уровнем сигнала, при этом 14м. кабеля решил поставить роутер. Этим самым где-то 7,5м. отрежу, соответсвенно шумы будут гораздо меншими...
Но есть вопрос, какок роутер брать и нужно ли искать роутер под Y-образный USB кабель под модем?
Кто что может посоветовать?

Если сможешь найти, бери DIR-320

DIR-320 не зміг достати, купив Asus WL500gP V2. Пів дня заливав різні прошивки. У всіх асусовких та DВ-WRT-х прошивках не зміг піключити USB. Залив прошивку від Олега (одну із останніх) і все пішло. Хоча якісніший нет від цьго не став (5м. кабеля обрізав). Зараз буду шувати короб і вішати роутер разом із модемом десь під дахом. Метрів 4 кабуля тоді піде. Якщо щось получиться, то відпишу...

Я розчарувався в Інтертелекомі. Буду шукати інші оператори, навіть якщо вони значно дорожчі...
Сьогодні вкотре переконався, що у них все залежить від БС, а то вчора майже цілий день менше 1 мегабіту не падало, а от зараз реально 8.3 Кбайт/с. >:(

крик душі ...  :-*
Записан

 

+ Быстрый ответ