Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Интертелеком в селе .Злазне Костопільського р-ну Рівненської обл.  (Прочитано 19234 раз)

simkaАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +52/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Haier CE 81B /// Pantech 175
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: 3G Адреналин 60.

Хто може допомогти одній людині зробити в цьому селі інтернет? Варіанти на зразок підкажемо розкажемо відпадають! Треба реально настроїти все як треба...при цьому не деручі три шкури  за послугу  з цієї людини .До речі ця людина інвалід (та ще й дівчина)...

Включенный номер оператора Интертелеком: 044-9995925
Открыт для пополнений, кто хочет помочь девушке, да и просто сделать доброе дело.
« Последнее редактирование: 10 Марта 2014, 12:56:38 от Vitalik »
Первое сообщение / Продолжение темы 

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Откройте карту родной Украины и посмотрите где село Демьяновка а где село Злазно! А по поводу что я сделал или не сделал для неё хорошего это никого не касается! 

Ввечері сіли на потяг,а вранці у Здолбунові,або в Рівному,а звідти 1-1,5 годни маршруткою, ввечірі назад.В одну суботу можна вкластися. :)
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Если давит жаба кого то за бесплатный  призент
 Того,кого давить жаба у цьому проекті немає,а те,що покладені хорошими людьми гроши просто пропадають (абонентська плата) це обурює,тим більше,що Вас питали чи буде кому встановити обладнання включаючи вишку для антени,Ви завірили,що буде.Де та людина? Вишку з антеною хоч встановили?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Благодарность: +25/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)

Це звичайно не моє діло, але зайшов в вконтакт, подивився скільки людей зареєстрованих чоловічого роду віком від 18 років в с. Злазне а їх там 46, я думаю що із цих 46 є хтось "шарущий"...

Тай спільноти в с. Злазне також є...

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +85/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TP-LINK_WR841N
  • Провайдер: X-NET Хотин
  • Тариф: 100/100

ну просто автор теми не хоче знайти юЗвера який би зробив це на місці (я у своєму селі роблю цю справу встановлення мачти + антени + вст. драйверів на комп і настройка конекта ось скрін з пантека без антени "після кожного встановлення роблю тест і скрін на свомєму ноуті оскільки так проще настроїти антену по аксестелі")
Удаленная чистка и оптимизация ОС

simkaАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

людей зареєстрованих чоловічого роду віком від 18 років в с. Злазне а їх там 46, я думаю що із цих 46 є хтось "шарущий"...
Я понимаю что 46 людей из села в интернете лазят..но ей никак  на  инвалидной коляске не получится проехать всех спрашивая кто из вас шарит по компам?

simkaАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

,що Вас питали чи буде кому встановити обладнання включаючи вишку для антени,Ви завірили,що буде.Де та людина? Вишку з антеною хоч встановили?
  Меня заверили что есть человек-я то его в глаза не видел и не общался ...откуда мне знать его способности?

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Благодарность: +25/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)

людей зареєстрованих чоловічого роду віком від 18 років в с. Злазне а їх там 46, я думаю що із цих 46 є хтось "шарущий"...
Я понимаю что 46 людей из села в интернете лазят..но ей никак  на  инвалидной коляске не получится проехать всех спрашивая кто из вас шарит по компам?

А ви не можете запитати в них? Чи ви як в тому анегдоті "Прийшов мужик на роботу влаштовуватися, його питають що вмієш, каже те вмію, се вмію... Яму викопаєш? Звичайно... Приходять в обід подивитися на його роботу а він сидить. Питаються, чому яму не копаєш? А він їм - А людей мені чому не дали, ким я маю керувати щоб яму викопати".... Доведіть справу до кінця, ви же ініціатор...

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Доброго всім здоров"я.Надіюсь.що нам сьогодні вдалося поставити крапку в цій історіїбо ми приїхали у Злазне  :)
Що ми зробили :
1.Встановили драйвера.
2.Зробили підключення.
3.Трішечки покрутили антену,результат непоганий,DRC макисимальний,шуми мінімальні,швидкість для години пік непогана

4.Зробили ярлик на робочому столі на АССА.
5.Встановили електронну пошту.
6.Встановили скайп.
7.Встановили новий антивірус.
8.Почистили реєстр.
9.Видалили tmp файли.
10.Встановили флешплеєр.
11.Встановили аксистель.
12.Знайшли найбільш швидкісний канал
13.Пояснили як користуватись аксистелем і як підключатись до швидкісного каналу.
14.Обрізали залишки кабелю.
15.Під"єднали модем через фірмовий ЮСБ повжувач,бо він висів в системнику і виламувався вагою пігтейла з кабелем.
16.Ввели в клавіатурну розкладку  УКРАЇНСЬКУ  МОВУ !!!   ;D
17.Коротко розказали як і що включати.
Нібито і все,результатом задоволений,не шкодую 5 годин витраченого часу, бо є позитивний результат,до речі це мій перший виїзд до клієнта !  ;D

zahidcdma@gmail.com

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +217/-0
  • Оффлайн Оффлайн

Василий мое уважение, такие поступки - пример того как надо жить, помогая другим
меня лично такие поступки вдохновляют, спасибо.

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Ото Василеві респект і уважуха молодець, поважаю таких людей!!!

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Василий мое уважение, такие поступки - пример того как надо жить, помогая другим
меня лично такие поступки вдохновляют, спасибо.
 Нууу так вийшло,я до Жанни був з форумчан найближчим по відстані (120 км туди і назад), тому кому як не мені ?   А добру справу мусово було довести до кінця, бо вона і так невиправдано затягнулася.
zahidcdma@gmail.com

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

Надіюсь.що нам сьогодні вдалося поставити крапку в цій історіїбо ми приїхали у Злазне  :)
Що ми зробили :
1.Встановили драйвера.
что могу сказать.. молодцы, уважаю! ::)
извиняюсь, такой вопрос - а в чем была причина, что не срабатывал автозапуск при подключении и не устанавливались драйверы с зеро-сд модема?

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

что могу сказать.. молодцы, уважаю! ::)
извиняюсь, такой вопрос - а в чем была причина, что не срабатывал автозапуск при подключении и не устанавливались драйверы с зеро-сд модема?

Ой,не знаю,автозапуск дійсно чогось не працював,але фізично зайшли на зеро-сд модему і встановили драйвер з нього і все ОК .
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Аааа щє там був дуже злобний антівірус ПАНДА - не давав ні флешку прочитати,ні щє шось.І не відключався корректно гад. Приходилось процеси вимикати в діспетчері.Може то із-за нього,бо прийшлось його видалити із-за такого пакостного характеру і поставити аваст.
zahidcdma@gmail.com

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

Ой, не знаю, автозапуск дійсно чогось не працював, але фізично зайшли на зеро-сд модему і встановили драйвер з нього і все ОК .
ОК, вопрос решили - и то хорошо! собсно, изначально исходил от того, чтоб в модеме был зеро-сд с драйверами. чтоб не получился "замкнутый круг" - есть модем, не драйверов. чтобы скачать драйверы - нужен нужен интернет. без драйверов - нет интернета и ничего не скачаешь и т.д. :))
Аааа щє там був дуже злобний антівірус ПАНДА - не давав ні флешку прочитати, ні щє шось. І не відключався корректно гад. Приходилось процеси вимикати в діспетчері. Може то із-за нього, бо прийшлось його видалити із-за такого пакостного характеру і поставити аваст.
то не "панда", а просто "падло" якесь... :D