Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: нужен ПРОВОДНОЙ интернет в ГОРОДЕ Хмельницком  (Прочитано 2712 раз)

tim_jet

• Гость

раён Лезнево!.. - вот и в чём вся проблема.. (для немесных обьясню - это часный массив)
вроде как живёш и в городе, а по некоторым коммуникациям вроде как и нет!..

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

раён Лезнево!.. - вот и в чём вся проблема.. (для немесных обьясню - это часный массив)
 Ця ситуація актуальна не лише для Хмельницького,а для всіх міст-містечок України і не лише України. Тобто є куди проводним операторам розвиватися,але поки що не хочуть.На даний час вони знімають вершки,от коли вже всі знімуть,тоді підуть в приватний сектор. Так,що наберіться терпіння на років 3-7.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

plat00n

• Гость

Провідний інтернет  в часний сектор,  провайдери  підключати не спішать!!! Є безпровідна альтернатива. Ведекон або ВайФай від Інтертелекому!

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Ця ситуація актуальна не лише для Хмельницького,а для всіх міст-містечок України і не лише України. Тобто є куди проводним операторам розвиватися,але поки що не хочуть.На даний час вони знімають вершки,от коли вже всі знімуть,тоді підуть в приватний сектор. Так,що наберіться терпіння на років 3-7.
Ну Василю ти трохи загнув, піде це діло явно швидше так як прогрес не стоїть на місці і є така гарна поровірка як "святе місце пустим не буває"

tarabopm

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн

Звернися в Мітел. Там біля автосалонів по ідеї в них є вихід оптики.

tim_jet

• Гость

Звернися в Мітел. Там біля автосалонів по ідеї в них є вихід оптики.

Дякую, якраз нещодавно дзвонив до них, але питався на рахунок провiдного iнтернету через телефон..(треба буде запитати на рахунок кабелю)..

tarabopm

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн

А де ти саме на Лезнево живеш? В мене є один знайомий з втого району, який теж мучиться з інетом (в нього мітеловський АДСЛ, хоче щось краще). Якщо це робити компанією, може ще кого знайти, то більша вірогідність що вони згодяться щось робити і підключати.

tim_jet

• Гость

А де ти саме на Лезнево живеш? В мене є один знайомий з втого району, який теж мучиться з інетом (в нього мітеловський АДСЛ, хоче щось краще). Якщо це робити компанією, може ще кого знайти, то більша вірогідність що вони згодяться щось робити і підключати.
Булаенко, 80 .., я чув що багато хто хоче), але якось iх всiх треба зiбрати)..