Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Cricket 600 який до нього підібрать переходнік  (Прочитано 1183 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

SanyaАвтор темы

  • Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +247/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 1742
  • Модем: Huawei EC 5321u-1, хаєр
  • Провайдер: інтертелеком
  • Тариф: Турбо безліміт 100, Безлімітний смартфон

Зразу ж вибачаюсь, якщо не в тому розділі зробив тему. :-*
Сricet A 600 який до нього підібрать переходнік
з Pantech 175 s 150 не підходять
а гратись з пласкогубцями трошки стрьомновато,  :'( вже 1 пацієнт лежить
напевно до мс. аЛЕКСА  поїде   :-X
оптовики присилають адаптери з 175
(((
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2013, 10:47:10 от Николай »
Записан
Допоможу у вирішенні  проблем, маю доступ до білінгу, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=10911.0
ася 652061029, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=9997.0

Maximilian

  • Модератор
  • *
  • Благодарность: +131/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 485
  • Город: Донецк
  • Модем: ZTE 890L
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: 3G Смартфон 30
  • Кто хочет,ищет возможности,кто не хочет - причины

На него широкий пигтейл как на Pantech 150, 185, 190, 290

SanyaАвтор темы

  • Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +247/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 1742
  • Модем: Huawei EC 5321u-1, хаєр
  • Провайдер: інтертелеком
  • Тариф: Турбо безліміт 100, Безлімітний смартфон

ак він вродібто й входить в розєм, але не фіксується (приходиться ізолентою примотувать) :)
Записан
Допоможу у вирішенні  проблем, маю доступ до білінгу, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=10911.0
ася 652061029, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=9997.0

Maximilian

  • Модератор
  • *
  • Благодарность: +131/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 485
  • Город: Донецк
  • Модем: ZTE 890L
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: 3G Смартфон 30
  • Кто хочет,ищет возможности,кто не хочет - причины

Может гнездо какое-то не такое или сам пигтейл, но должен подходить именно он. Если изолентой замотаешь, ничего страшного, главное, чтобы контакт был.

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2663
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Зразу ж вибачаюсь, якщо не в тому розділі зробив тему. :-*
Сricet A 600 який до нього підібрать переходнік
з Pantech 175 s 150 не підходять
а гратись з пласкогубцями трошки стрьомновато,  :'( вже 1 пацієнт лежить
напевно до мс. аЛЕКСА  поїде   :-X
оптовики присилають адаптери з 175
(((
Але мені цікаво,що то за гуртовики такі,що пхають до цього модему 175-й пігтейл.Можна озвучити як ці гуртовики звуться?
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

sej

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +8/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 38

у него совершенно не такой пиктейл как у 175, завтра выложу фото, и нестоит тыкать разём со 175,
если внимательно посмотреть то можно понять что разем должен быть с тонкой полой центральной точкой которая вставляется в разем модема а не наоборот как у 175 и иже с ними
если подключать не тот разем во первых роздалбываеца плата модема во вторых место под реальный разем
собственно его непроблема найти вот
« Последнее редактирование: 14 Октябрь 2013, 22:45:24 от sej »
Записан

SanyaАвтор темы

  • Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +247/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 1742
  • Модем: Huawei EC 5321u-1, хаєр
  • Провайдер: інтертелеком
  • Тариф: Турбо безліміт 100, Безлімітний смартфон

Зразу ж вибачаюсь, якщо не в тому розділі зробив тему. :-*
Сricet A 600 який до нього підібрать переходнік
з Pantech 175 s 150 не підходять
а гратись з пласкогубцями трошки стрьомновато,  :'( вже 1 пацієнт лежить
напевно до мс. аЛЕКСА  поїде   :-X
оптовики присилають адаптери з 175
(((
Але мені цікаво,що то за гуртовики такі,що пхають до цього модему 175-й пігтейл.Можна озвучити як ці гуртовики звуться?
у себе на фірмі я нажаль не руководітель ))і не маю права розголошувати дану інформацію
єдине що можу сказати
так це те що у Василя брав партію різних адаптерів
сподобалось  *:)):))

трошки деньжат підкоплю і звернусь ще
так як 3 крікетів так і лежить
хоча з 150 теж толково не хочуть фіксуватись
мабуть, у мене руки трохи кривуваті  :-X
Записан
Допоможу у вирішенні  проблем, маю доступ до білінгу, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=10911.0
ася 652061029, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=9997.0

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2663
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Зразу ж вибачаюсь, якщо не в тому розділі зробив тему. :-*
Сricet A 600 який до нього підібрать переходнік
з Pantech 175 s 150 не підходять
а гратись з пласкогубцями трошки стрьомновато,  :'( вже 1 пацієнт лежить
напевно до мс. аЛЕКСА  поїде   :-X
оптовики присилають адаптери з 175
(((
Але мені цікаво,що то за гуртовики такі,що пхають до цього модему 175-й пігтейл.Можна озвучити як ці гуртовики звуться?
у себе на фірмі я нажаль не руководітель ))і не маю права розголошувати дану інформацію
єдине що можу сказати
так це те що у Василя брав партію різних адаптерів
сподобалось  *:)):))

трошки деньжат підкоплю і звернусь ще
так як 3 крікетів так і лежить
хоча з 150 теж толково не хочуть фіксуватись
мабуть, у мене руки трохи кривуваті  :-X
Дякую,за добрі слова,але зазначу,що рукі у Вас не криві,якщо нормальний адаптер і нормальне гніздо,то він туди зайде з любими руками.
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2663
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

у него совершенно не такой пиктейл как у 175, завтра выложу фото, и нестоит тыкать разём со 175,
если внимательно посмотреть то можно понять что разем должен быть с тонкой полой центральной точкой которая вставляется в разем модема а не наоборот как у 175 и иже с ними
если подключать не тот разем во первых роздалбываеца плата модема во вторых место под реальный разем
собственно его непроблема найти вот
Гм...... а що це за адаптер,похожий як до франліна U600,а не для 175-го,більше того адаптери з пластиковим головками не дуже....
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +223/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 2663
  • Город: Рівне
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

у него совершенно не такой пиктейл как у 175, завтра выложу фото, и нестоит тыкать разём со 175,
если внимательно посмотреть то можно понять что разем должен быть с тонкой полой центральной точкой которая вставляется в разем модема а не наоборот как у 175 и иже с ними
если подключать не тот разем во первых роздалбываеца плата модема во вторых место под реальный разем
собственно его непроблема найти вот

 Адаптери мають бути такі:
Записан
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

 

+ Быстрый ответ