Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Тест модемів у зв”язці з планшетом Samsung Galaxy tab 8.9 sghi957 на ОС андроїд  (Прочитано 4793 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Доброго всім здоров”я. Стикалися з ситуацією,коли покупці задавали питання “а чи буде такий то модем працювати з планшетом” а ми не могли нічого конкретного сказати,та й інформації про це на форумі майже немає. Тому,щоб пролити хоч якесь світло на цю тему,вирішили перевірити наявні у нас модеми на корректну роботу з вищєзгаданим планшетом імпортованим з США. Операційна система,на жаль, не офіційна - андроїд v.4.1.2. Звичайно,що в таких випадках ми пропонуємо людям купити мобільний роутер який на 100% вирішить їх проблему,але випадки бувають різні-хтось вже має підключений модем,а хтось хоче зекономити на різніці між найдешевшим модемом і недорогим роутером (приблизно 3-и пляшкі дешевої горілкі по цінам супермаркета) — чого саме так озвучую суму,бо цифри на форумі називати не можна (на мій погляд це неправильно,тим більше,що ці цифри не несуть комерційної вигоди чи реклами продавця). Але правила є правилами і їх потрібно дотримуватись. Перевірка сумісності проводилась за допомогою перехідника з ЮСБ “мамою” і програми ppp widget 1.0  (рекомендація форумчанина portax за що йому окрема подяка),у модемів з технологією ZeroCD диск відключався. Результат тесту виявився,на жаль не втішний — з 19-и присутніх у нас модемів з планшетом запрацювали тількі три .
Моделі модемів,які нам не вдалося підключити :
Pantech UM175
Pantech UM150
Pantech 290
Novatel Wireless U720
Novatel Wireless U727
Novatel Wireless U760
Novatel USB 1000
Franklin 300
Franklin 301
Franklin u600
Sierra U595
Sierra U597
Sierra U598
Huawei EC168
Huawei EC 315
Cricket UM100C

Вдалося підключити :

pantech 190-показав середню швидкість на тестовому номері інтертелекому у м.Рівне (р-н північний,вул.Будівельників) 2.01 Мб

pantech 185-показав середню швидкість на тестовому номері інтертелекому у м.Рівне (р-н північний,вул.Будівельників) 2.0 Мб

cricket a600-показав середню швидкість на тестовому номері інтертелекому у м.Рівне (р-н північний,вул.Будівельників) 1.51 Мб

Модеми тестувалися на одному і тому ж місці,приблизно в один і той же час (на протязі 30-40  хв) на одному і тому тестовому номері.Можливо хтось спитає який смисл було перевіряти Huawei EC 315 ? Та так,заодно зо всіма,заради чистоти експерименту.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lutyk

• Жизнь нужно прожить так, чтоб голубь терпел, пролетая над твоей могилой:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1567/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon zte
  • Провайдер: Omega telecom
  • Тариф: 100 Mb Unlim 150грн Down-99Mbit/ Up-99Mbit
  • Антенна: Optical viber
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Шкода що хаера у Вас не було.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1360/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Василий, так а почему 315-й не удалось подключить? Он же по вафле видится себе и делов, или питания ему не хватило?

igor88

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +42/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Mikrotik,UBNT
  • Провайдер: Avator
  • Тариф: Wi-fi
  • Антенна: Mikrotik lite 2, groove 2hn

Василий, так а почему 315-й не удалось подключить? Он же по вафле видится себе и делов, или питания ему не хватило?

може Василь не вкурсі що єсть Wi-fi у Huawei 315 :D ((3g))

Сергей (интертелеком)

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +425/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: разные
  • Провайдер: интертелеком-(представитель)
  • Тариф: дилерский
  • Готов помочь в любое врямя по возможности

мне удалось запустить-
Pantech UM175
Huawei EC168
Novatel Wireless U720
Novatel Wireless U760
другие не пробывал
Прошиваю модемы онлайн!
Подключаю к Интертелекому онлайн   CDMA iPhone 4 и iPad 2
На вооружении имеется -    DC-Unlocker.   DFS Evolution.   RIFF Box.   Omnia Repair Tool.   Medusa PRO Box.   Volcano box . Octoplus LG Tool + Samsung Tool.  InfinityBox. RBSoft Mobile Tool. MRT Box.  TL866. BST

Lutyk

• Жизнь нужно прожить так, чтоб голубь терпел, пролетая над твоей могилой:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1567/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon zte
  • Провайдер: Omega telecom
  • Тариф: 100 Mb Unlim 150грн Down-99Mbit/ Up-99Mbit
  • Антенна: Optical viber
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Василь, а чим ви таким швидкість міряли? на спідтест не подібно...

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

спидтест на Андрюше  :))

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

може Василь не вкурсі що єсть Wi-fi у Huawei 315 :D ((3g))

Ні,я в курсі,просто хотілося його як модем спробувати,можем завтра превірити вайфай 315-го + планшет.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

спидтест на Андрюше  :))

Так,вірно,а от щось подібне аксистелю чи сам аксистель запустити,на жаль,не вдалося.
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

мне удалось запустить-
Pantech UM175
Huawei EC168
Novatel Wireless U720
Novatel Wireless U760
другие не пробывал
Не,знаю,мені здається,що тут успіх залежить і від планшету,можливо ще і від перехідника (він у мене не фірмовий,а китайський ноунейм),від ОС,ну і від досвіду в цій справі,він у нас не такий потужний як у Вас, Сергій.
zahidcdma@gmail.com

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Ні,я в курсі,просто хотілося його як модем спробувати,можем завтра превірити вайфай 315-го + планшет.

Так по USB не получится, он же как сетевое видится, а Андрюше в мозгах "не хватает" это понять, только питание от планшета и по вафле коннект.

test

• Гость

как раз юзая ppp widget с зеро-сиди особо заморачиваться не стоит. если прога распознала модем - она его отключит. ppp widget - это андроидный аналог линуксовской софтины тех же авторовusbmodeswitch. а она применяется уже давно, в том числе и во многих роутерах. в ppp widget есть авто и ручной режимы работы. соответственно, если возникают проблемы - можно попробовать ручной. ну и в худшем случае можно заглянуть на форум создателей этого софта. там народ вопрошает и авторы программы могут дополнить драйверы отсутствующей моделью.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

как раз юзая ppp widget с зеро-сиди особо заморачиваться не стоит. если прога распознала модем - она его отключит. ppp widget - это андроидный аналог линуксовской софтины тех же авторовusbmodeswitch. а она применяется уже давно, в том числе и во многих роутерах. в ppp widget есть авто и ручной режимы работы. соответственно, если возникают проблемы - можно попробовать ручной. ну и в худшем случае можно заглянуть на форум создателей этого софта. там народ вопрошает и авторы программы могут дополнить драйверы отсутствующей моделью.

Так,пробовали автоматом і вручну,на жаль,ніяк не вийшло  :'(
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Підключили Huawei EC 315 до адаптера планшету-результат негативний: або живлення від планшету не вистачає,або адаптер не зовсім повноцінний.Підключили до стаціонарного компіка,все ок :
планшет в купі з роутером показав середню швидкість на тестовому номері інтертелекому стандарту Rev.B у м.Рівне (р-н північний,вул.Будівельників) 7,95 що на мій погляд дуже непогано.

« Последнее редактирование: 29 Августа 2013, 17:10:41 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com