Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: 3G CDMA антена своїми руками (зігзаг з рефлектором) 12дБ  (Прочитано 261813 раз)

Віталій

• Гость

TRANZIORу: Скажіть антену кріпити можна на трубу, яка фактично стоїть на землі, чи потрібен діалектрик?

TRANZIOR

• Гость

TRANZIORу: Скажіть антену кріпити можна на трубу, яка фактично стоїть на землі, чи потрібен діалектрик?
На трубу без діалектрика, але якщо там розміщена ще і телевізійна антена то трубу бажано заземлити (щоб застрахуватися від завад).

Віталій

• Гость

TRANZIORу

В районі 12Дб, в залежності від того як точно виготовити (можна і зменшити)  :)
[/quote]
Чи можна якось збільшити хотя до 15дцб.(крім срібла).     Маю дріт-Антену від радіостанції (на вигляд як проста автомобільна проводка) чи можна її використати і як?   Дякую!

TRANZIOR

• Гость

Можна зробити іншу антену - 6елементий квадрат там коефіцієнт підсилення буде вищим > 14 дБ ( виготовляється повністю з дроту )

Віталій

• Гость

TRANZIORу:   Де взяти креслкння?

TRANZIOR

• Гость

TRANZIORу:   Де взяти креслкння?

Та тут на форумі, в моєму підписі є посилання, короче : Шести елементна рамкова антена CDMA 800
« Последнее редактирование: 29 Марта 2011, 08:36:52 от Николай »

ruwi

• Гость

В одном моменте,не понял:я хочу прикрутить антенну(ту что купил для Интретелекома 14 дцб)прямо до неподключенной старой метровой антенны(труба на которой она стоит железная пророжавленная уже),но эта(для интренета) будет крепиться ниже.
Какие меры нужно предпринять,что бы все работало нормально и при грозе ничего не полетело?Тоесть заземлять,что то или ненадо.Ведь антенна крепиться прямо к трубе.Вообщем подскажите поподробней.

TRANZIOR

• Гость

Заземлити треба полюбому, якщо телевізійна антена не працює то ні про що більше не потрібно переживати.

Назар

• Гость

Як підключити кабель до антени ?

TRANZIOR

• Гость

Як підключити кабель до антени ?

Назар ця тема вже не раз обговорювалася, на першій сторінці теми є детальний рисунок. Центральна жила паяється до одно з колін зігзазу, а екран кабелю - до іншого коліна ... Вибачаюсь але цей рисунок кудись зник  O0 буду вдома поправлю
« Последнее редактирование: 15 Мая 2011, 13:35:12 от TRANZIOR »

StepOK

• Гость

А ромб з алюмінєвих вусиків польської антени можна робити, там ще в середині трубки якийсь дріт є?

arbat

• Гость

конечно.а лучше ставь целиком-класс

Alexander.1964

• Гость

Вообще по идее должна работать т.к. частота 900 Мгц ( Интертелекомовская) входит в частоты,отведенные для телевещания. Вот только выбрать усилитель по параметрам,интересно - какой подойдет наилучше?

TRANZIOR

• Гость

Вообще по идее должна работать т.к. частота 900 Мгц ( Интертелекомовская) входит в частоты,отведенные для телевещания. Вот только выбрать усилитель по параметрам,интересно - какой подойдет наилучше?
не баламутьте людей польська антена - сітка не підійде, оскільки вона є широкосмуговою і розрахована на прийом всіх каналів. А для зв'язку CDMA використовується всього дві частоти. Для чого тоді ставити широкосмугову антену і разом з нею ловити не тільки інтернет, а і всяке "сміття" радіоефіру

Alexander.1964

• Гость

не баламутьте людей

Даже и не думал кого-то сбивать и утверждать,что "полька" лучше! Просто высказал своё мнение,а по поводу широкополосности - это поправимо (фильтр,усилитель избирательного сигнала). Ну и не факт,что антенна избирательной направленности не ловит "всяку муть" вместе с сигналом. Ловит,ещё как ловит! Это я знаю точно,работа у меня такая...