Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: с.Старий Вишнівець, уже майже рік стоїть БС Інтертелекому, але не підключена  (Прочитано 2607 раз)

ВалерійАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +213/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: багато різних
  • Провайдер: Інтертелеком, Київстар, БіттерНет
  • Тариф: 3G Рішення, Безлім, Безмежний Дім
  • Антенна: Rnet 21dBі

А що поробиш, коли абонентів нахватали, а про БС забули.
тебе обещали там БС, когда подключали?
ITs my life, хоч Ви знаходетесь в Одесі, але оскільки є працівником Інтертелекому (інформація взята з цього форуму, вибачаюсь якщо недостовірна), то для Вас не буде проблемою дізнатись, що у с.Старий Вишнівець (це за 5 км від мене) уже майже рік стоїть БС Інтертелекому, але не підключена. Це по-перше.
А по-друге, мені обіцяли стабільну роботу інтернету, а я її чомусь не бачу. А підключався я до Інтера 5 років назад, і користувався до останього часу модемом Novatel U720 (купував його при підключені) без антени. Тільки рік назад купив антену, зразу помагала, тепер - самі бачите ситуацію.
З усього цього можна зробити висновок, що із збільшеням абонентської бази, Інтер міг-би і збільшити кількість БС.
« Последнее редактирование: 29 Марта 2013, 09:33:28 от Валерій »

ITs my life

• Гость

у с.Старий Вишнівець (це за 5 км від мене) уже майже рік стоїть БС Інтертелекому, але не підключена.
наверное из-за каких-то проблем? или Вы думаете, что оператор от делать нечего приобрел БС, установил ее и не запускает?

мені обіцяли стабільну роботу інтернету, а я її чомусь не бачу
я задал вопрос не про работу, а про БС, потому что фраза "про БС забыли" я лично воспринимаю как "обещали, но не установили". Поэтому и переспросил.
Хотя и тут возникает вопрос - разве по карте ИТ у Вас есть покрытие? Как Вам ИТ мог обещать работу в 30 км от БС?

ВалерійАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Хотя и тут возникает вопрос - разве по карте ИТ у Вас есть покрытие? Как Вам ИТ мог обещать работу в 30 км от БС?
Я підключався в дилерів, а вони як відомо будуть обіцяти "золоті гори", лиш би тільки побільше підключень. (Тільки не потрібно казати, щоб я тепер зі своїми проблемами звертався до тих самих дилерів. Як відомо всі вони (дилери) працюють під контролем ІТ. А тих у кого я підключався вже і слід простиг). І як я вже писав вище, все було добре (відео в Ютубі переглядав без затримок), за 30 км від БС без зовнішньої антени.
А на рахунок БС у с.Старий Вишнівець, то я вже по цьому питаню дійшов до Радомінського Б.А. (я думаю Ви знаєте хто це такий), і на даний час приймаю активну участь у вирішені питання по підключені даної БС.
« Последнее редактирование: 29 Марта 2013, 09:21:32 от Валерій »

Kimak

• Гость

Валерій як я зрозумів мова іде про вишку яка знаходиться на Кухаруках (територія РЕСу). Мені просто цікаво що слугувало  причиною відмови пана ,,ГЕДЗА" від прямого притоку грошей в кише... пардон в бюджет сільської ради ?  :o :o :o :o :D :D :D :D

ВалерійАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Kimak, якщо ви знайомі з "паном ГЕДЗОМ", то запитайте його при нагоді.