Доброго часу доби! Зареєструвавшись цієї ночі, я ще не встиг прочитати і осмислити всіх сторінок цієї цікавої і корисної теми, але уже встановив програму Axesstel і вочевидь побачив її користь. Близько 4 років я мучився із прийомом інтернету, крутив на всі боки антену, шукав альтернативу Інтертелекому, тому що з трафіка в 1 Гб, можливо тільки пару разів зміг його використати, просидівшти майже добу в інтернеті, скачуючи пісні із-за низької швидкості (пісня бувало скачувалась до 10 хвилин і більше). На жаль не можу ще зробити фото інтерфейсу програми з таблицями, але напишу своїми словами, що мені уже вдалося завдяки Вам. Коли перший раз включив програму, було: DRC - 1.2288; RX1 -76dbm; RX2 - 86dbm; Ec/lo -4.11; PER (не знаю що таке, але - 100%; Канал 536. Відчував, що внутрішня антена тільки заважає. Узнавши з форуму, як відключити її в модемі, я добився Ec/lo -0.82 - 0,56 (ще скаче), RX1 -75dbm, а DRC - 1,536. PER, стало 0% і головне швидкість виросла, що пісня скачується за кілька секунд. Можливо це із за того що ніч, побачу вранці чи вдень. Але уже щиро Вам вдячний, бо такої швидкості ніколи не міг добитися. Якщо не важко, підкажіть будь-ласка, як зберегти фото таблиць програми, щоб можна було предметніше запитувати про параметри. З повагою...