І чому вам не спиться

Тепер по темі. Постараюсь коротко описати що я хотів, і що отримав, а то почалась така жвава дискусія, і ніхто точно не зрозумів навіщо мені знадобилась ієрархія Інтертелекому.
8 березня я написав заявку на сайті Інтертелекому (
http://www.intertelecom.ua/ru/contacts/feedback), про те, що було б дуже добре, якби у смт. Вишнівець Тернопільської обл. (Vitalik, я звідси, а де проживає Сергій не знаю), розмістили БС. Зразу прийшла відповідь на мило, що моїй заявці присвоєний номер такийтотам і вона буде найближчим часом розглянута. Вчора позвонив представник Інтертелекому, повідомив, що компанія хотіла ще минулого року встановити БС у Вишнівці (навіть вже змонтували вишку), але люди були проти, і вони згорнули свою діяльність. Тепер потрібно написати хоча б декілька заяв, від реальних людей, щоб він мав з чим йти до свого начальства по даному питаню. Казав що скине мені на е-мейл на кого писати такі заяви.
На пошту до вечора так і нічого не прийшло (може чоловік дуже зайтятий, чи ще там щось), тому я і запитав тут на форумі, про ієрархію. Я лише хотів, щоб мені дали точну інформацію які у них посади. Про генерального я і сам знаю, а як там дальше - хто керує в регіонах - регіональні менеджери (а може вони якось інакше називаються)?
Оце і все чого я хотів.
Але все одно дякую Сергію за
вот бланк!!!!
До своєї колективної заяви додамо ще парочку таких заповнених бланків, думаю лишніми не будуть.
я так понял, что ТС получил ответ на свой вопрос (проблему), хотя сам вопрос он задал не правильно
Так все-таки, на кого писати - на генерального директора, чи регіонального менеджера (чи як там у них)?