Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Sierra Wireless AirCard 802S, глючные или нет?(разговор ни о чем)  (Прочитано 4749 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Мне помогла перепрошивка по модема, и то через раз конектится. Я так понял что с прошивкой не требующей обновления они все глюченые. На модеме с обновлениями такой проблемы небыло.
 Вони всі глючені? А скількі їх у Вас було і скількі їх Ви перепрошили? Ми перепрошили і перевірили не меньше 120 шт - ніяких подібних проблем не виникало.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

перевірили не меньше 120 шт - ніяких подібних проблем не виникало

Та не может такого быть и шо никто не жаловался на траблы с девайсом, те шо продаются щас это уже как говорят ""перебірки" :D

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

перевірили не меньше 120 шт - ніяких подібних проблем не виникало

Та не может такого быть и шо никто не жаловался на траблы с девайсом, те шо продаются щас это уже как говорят ""перебірки" :D

Були дві скарги.По одній при транспортуванні злетіла прошивка (DNSи),людина занесла в центр обслуговування абонентів інтертелекому, йому там все зробили,причому безкоштовно.Інший перевів на тариф тінейджер і виникли проблеми знову ж таки з тими ж DNSами (хоча для 802-х це,на відміну від нователів 2200 не характерно) прийшлось виправити по віддаленому доступу.Більше не було,чи може мені попадаються такі грамотні покупці,які самі свої проблеми вирішують? :D Аааа брешу, щє один є.Він навіть тему на цьому форумі створив.З компіком все у нього супер,а з телефоном,якщо серфить інет то все також супер,а якщо ставить на закачку,то після 3 мб викидає вайфай.Хоча може в нього в телефоні проста місця вже не хватає?. :o
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

По одній при транспортуванні злетіла прошивка

Василю такого не може бути це якась маячня :D З приводу телефона також брак сіерри.
« Последнее редактирование: 07 Февраля 2013, 10:29:01 от len_non »

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

По одній при транспортуванні злетіла прошивка

Василю такого не може бути це якась маячня :D

Може у Вас і більший досвід,але таке буває у всіх-перевіряєш модем,все працює,висилаєш-прошивка злетіла.Слава Богу рідко,але буває,особливо коли у Вас 60-80 підключень в місяць і 720-960 в рік.2-а випадки це складає 0,27-0,2%. Не такий вже і поганий показник  :D Хоча буває і покупець "любітєль" поколупатися в прошивці,а потім каже я тут не причому вона сама злетіла :D Хто їх знає,хто ж признається. :D
zahidcdma@gmail.com

Сергей (интертелеком)

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +425/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: разные
  • Провайдер: интертелеком-(представитель)
  • Тариф: дилерский
  • Готов помочь в любое врямя по возможности

У меня тоже не было жалоб  :)
Подключений около 200 и больше в месяц
Прошиваю модемы онлайн!
Подключаю к Интертелекому онлайн   CDMA iPhone 4 и iPad 2
На вооружении имеется -    DC-Unlocker.   DFS Evolution.   RIFF Box.   Omnia Repair Tool.   Medusa PRO Box.   Volcano box . Octoplus LG Tool + Samsung Tool.  InfinityBox. RBSoft Mobile Tool. MRT Box.  TL866. BST

Vor4un82

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн

Мне помогла перепрошивка по модема, и то через раз конектится. Я так понял что с прошивкой не требующей обновления они все глюченые. На модеме с обновлениями такой проблемы небыло.
 Вони всі глючені? А скількі їх у Вас було і скількі їх Ви перепрошили? Ми перепрошили і перевірили не меньше 120 шт - ніяких подібних проблем не виникало.
Я их не шил, я рядовой пользователь. Я сужу по отзывам в инете. Как вы можете объяснить падение цены на этот модем?

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Я их не шил, я рядовой пользователь. Я сужу по отзывам в инете. Как вы можете объяснить падение цены на этот модем?
 В тому то і біда,що отакі "рядові користувачі" розповсюджують чуткі,які не мають під собою ні знань,ні досвіду,ні об"єктивності, а потім інші "рядові користувачі" не хочуть брати якісний товар посилаючись на "досвід" іншого "рядового користувача" і їх моя думка,як вже досвідченого спеціаліста не сприймається серйозно.Щодо цін,перші найпростіші моделі модемів,які сюди завозились коштували від 60$ ,зараз цей модем,абсолютно та сама модель і навіть той самий рік випуску коштує 20$.Чим Ви це поясните? Я це пояснюю неприємним для мене і моїх колег словом : КОНКУРЕНЦІЯ і більше нічим!
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

"рядові користувачі" розповсюджують чуткі,які не мають під собою ні знань,ні досвіду,ні об"єктивності
Ну Василю це ви вже загнули, який смисл користувачеві писати про девайс херню, так би мовити " шо вижу то и пою"
« Последнее редактирование: 07 Февраля 2013, 16:04:07 от len_non »

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

"рядові користувачі" розповсюджують чуткі,які не мають під собою ні знань,ні досвіду,ні об"єктивності

Ну Василю це ви вже загнули, який смисл користувачеві писати продевайс херню, такк би мовити " шо вижу то и пою"

Я теж так думаю,для чого.Але всяке буває,може в нього настрій на той момент був не дуже,от і вирішив,або може після 2-х літрів пива йому здалося,що той девайс шось не дуже.... :-X
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Я скажу одно,  шо ті девайси які продавались приблизно рік тому це вже не те що продають зараз, я маю ввиду по якості товару, багато йде рефу. :D

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Я скажу одно,  шо ті девайси які продавались приблизно рік тому це вже не те що продають зараз, я маю ввиду по якості товару, багато йде рефу. :D

Ну не знаю,не думаю...реф теж різний буває.Багато рефу було по 801-х,це я знаю точно,сам особисто міняв "морди",але все інше там було в ідеалі,а з 802-ми рефами щє не стикався.Більш точно може сказати,я думаю,Сергій інтертелеком,якщо він їх розбирає,то бачить,що там-були зміни в електронних компонентах чи ні.А заміна трошки поцарапаної "морди" на нову,я не рахую що то вже якийсь суттєвий реф,якщо він ідеальний і ніколи не розбирався.Та і не ремонтують їх американці ніколи,то для них дуже дороге задоволення,там дуже дорога робоча сила,тому в них робити це невигідно.
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

А заміна трошки поцарапаної "морди" на нову,я не рахую що то вже якийсь суттєвий реф
:D цікаво, ну звісно що продати так скажімо покоцаний товар, а з новим корпусом вигляд кращий і ціна зовсім інша , а рефу зараз дохалєри тому і ціни впали.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

А заміна трошки поцарапаної "морди" на нову,я не рахую що то вже якийсь суттєвий реф
:D цікаво, ну звісно що продати так скажімо покоцаний товар, а з новим корпусом вигляд кращий і ціна зовсім інша , а рефу зараз дохалєри тому і ціни впали.

Та не від рефу ціни падають і серед модемів його майже немає,не путайте з планшетами та айфонами,там дійсно суцільний реф,але то зовсім інши розклади,бо інший рівень цін.Я Вам ще раз кажу-ніхто в америці 10-доларовий модем не буди сидіти і паяльником ремонтувати ЮСБ чи щє шось.Ціни падають від конкуренції і більше не від чого! Якби роутери були тількі у Вас і більше ні в кого в Україні,то Ви би порахували,скількі коштує купити на ібей+доставка+розтаможка і поставили би ціну на них на 5-ь доларів меньше,щоб не вигідно людям було купляти і везти сюди.І продавали би їх по 299$ доларів.Вірно? І їздили би зараз на 600 мерсі з салону і були би повністю задоволені життям. Але конкуренція такої лафи нікому не дає.Тому проза життя зовсім інша.
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Та і не ремонтують їх американці ніколи,то для них дуже дороге задоволення,там дуже дорога робоча сила,тому в них робити це невигідно.
Ну звісно а наші гребуть все доводять до путя і продають як нове, і поробитьвоно гулькин ніс а потім .........