Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Скорость интернета от Лайф Life:). Тесты скорости. Отзывы  (Прочитано 105181 раз)

Hy6ko

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: AirGrid M5 HP
  • Провайдер: Intertelecom
  • Тариф: WiFi Региональный №2 Домашний интернет 1 Мбит/с

uspih

• Гость

От чого у Вас слабе вивантаження? Може, що без антени?  У мене в модемі універсальне гніздо я перемикаю на сімку і антену СДМА не витягую ну у мене вихідний трафік о йо йо

І пінги у Вас значно більші.

Точно без антени.

Вставте антену юмтс, тільки її зацінили вище модема.

alecan

• Гость

[img width= height=]http://www.speedtest.net/result/6002304612.png[/img]
Модем Pantech UMW 190. Антенна Харченко. До БС 7 Км

kozakazok

• Гость

Вот решыл проверить свой телефон
на что он ещо способен... Nokia Lumia 710

uspih

• Гость

У мене унікальний випадок на сьогодні: швидкість 128 Кбіт.с. Це Інтернет Лайф за 20 грв. на місяць(безліміт) і турбо тобіш підтримка швидкості від Піпла. Отак будемо поки працювати ::)

І треба сказати, шо 2 Джі безліміт, надається дуже якісно.

A1964J

• Гость

Hy6ko

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: AirGrid M5 HP
  • Провайдер: Intertelecom
  • Тариф: WiFi Региональный №2 Домашний интернет 1 Мбит/с

[img width= height=]http://www.speedtest.net/android/2642273223.png[/img]
Івано-франківська область. м.Коломия

Eugene

• Гость

LifeCell може скільки завгодно хвалитися швидкістю свого 3Г інтрнету, але який  в ньому сенс, якщо ним неможливо користуватися в людних місцях.

В центральному районі міста, біля центральних станцій метро з'єднання дуже повільне. Особливо це відчувається коли переходити на новий сайт, тобто довго резолвится DNS. Хтось знає чи працюють над проблемою завантежності ваших мереж оособливо в стоолиці?

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Точно не знаю на счет работают или нет над проблемой, но у меня с осени точно, сплошные залипы. При этом от того, новый сайт или нет, никак не зависит. Работает хаотичный промежуток времени, потом "заснул", "проснулся" и еще один хаотичный промежуток времени.

igoruwk

• Гость

zaj

Модем Huawei E3533 до 21.6 Мбит/с, Киев, ул. Огиенко.

uspih

• Гость

За останні дні, появився вигідний момент(може це тимчасово) план Гаджет Смарт де на добу 50 Мб. тепер ліміт вилетів, а швидкість шурує аж поки не перезєднаєтесь тоді вже стає 128 Кб.с.   ::)

geass_

• було б більше розуму - не було б стільки досвіду
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +137/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei EC315;haier81 (295,Novatel MIFI6620L запас)
  • Провайдер: ІТ, КС
  • Тариф: Т5 & максимальний безлім
  • Антенна: 24 & 21 Rnet
  • Людина цінна, коли її слова збігаються з її діями.

За останні дні, появився вигідний момент(може це тимчасово) план Гаджет Смарт де на добу 50 Мб. тепер ліміт вилетів, а швидкість шурує аж поки не перезєднаєтесь тоді вже стає 128 Кб.с.   ::)

ти випадково не єврей?
P.S. нічого проти такого не маю, але такий маньячний потяг до економії дуже скидається на пунктік...

uspih

• Гость

потяг до економії
точніше "оптимізації" це актуальна тема.  От у мене наче покриття 100% за картою, а модем без антени дає 1 поділку. Питаю у них шо воно таке?  А вони кажуть, що це специфіка модему який у мене, спробувати на іншому і побачу... іншого нема. Змушений був погодитись(детально писав в другій темі). Вони оптимізували потужності і не хочуть вижимати на слабкі модеми, а у нас теж рішення або компенсувати антеною, що і роблю або купити ДЖСМ модем, а не СДМА.  Не будуть же вони на кожен шматок залізки жарити всю енергію і давати Інтернет задаром. От і хто з нас Єврей?  Виходить і вони і я.

geass_

• було б більше розуму - не було б стільки досвіду
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +137/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei EC315;haier81 (295,Novatel MIFI6620L запас)
  • Провайдер: ІТ, КС
  • Тариф: Т5 & максимальний безлім
  • Антенна: 24 & 21 Rnet
  • Людина цінна, коли її слова збігаються з її діями.

Оффтопик:
потяг до економії
точніше "оптимізації" це актуальна тема.  От у мене наче покриття 100% за картою, а модем без антени дає 1 поділку. Питаю у них шо воно таке?  А вони кажуть, що це специфіка модему який у мене, спробувати на іншому і побачу... іншого нема. Змушений був погодитись(детально писав в другій темі). Вони оптимізували потужності і не хочуть вижимати на слабкі модеми, а у нас теж рішення або компенсувати антеною, що і роблю або купити ДЖСМ модем, а не СДМА.  Не будуть же вони на кожен шматок залізки жарити всю енергію і давати Інтернет задаром. От і хто з нас Єврей?  Виходить і вони і я.

та многії і благії літа вам любитись в своєму "єврействі", тільки от думаю багато кому тут мало цікаво твої пригоди і пози любві з провайдерами...
напевне не маєш реального заняття чи роботи що можеш собі дозволити стільки "балабольства" на цю тему...

uspih

• Гость

на цю тему...
Re: Скорость интернета от Лайф Life:). Тесты скорости. Отзывы