Доброго дня. Така дивна ситуація.
Не коректно завантажуються веб-сторінки, а саме - крутиться куржок завантаження на вкладці, пише "Ожидание запроса" і вісить. Приходиться обривати завантаження сторінки в браузері (хрестик) і знову натиснути оновлення. Так декілька раз і може через 10-тий раз сторінка завантажеться.
Я взагалі абонент CDMA.ua. Але як ви знаєте, Інтертелеком та CDMA.ua об'єдналися технічно. Я пріпейд абонент. В мене автоматично відкрилася сторінка
http://update.cdma.ua/ на якій я скачав утиліту оновлення. Після цього я оновив її свій модем (все зробилось автоматично без запросів і т.д. Судячи по всьому, утиліта залила в мій модем спеціальний prl під Інтертелекомівські вишки). В резульаті чого показники в аксестелі стали набагато краще. Змінився канал. ДРС також виросло. Інтернет став стабільніший і кращий по швидкості. Я вияснив, що це оновлення дало доступ для мого модема Інтертелекомівські технічні можливості, тобто їх базові станції. Я не проти, навіть радий. Але деякі сторінки просто не хочуть завантажуватися. Змінюю prl на CDMA.ua програмою prl_up_v8.exe - параметри вернулися на CDMA.ua, сторінки відкриваються нормально але зі швидкістю та можливістю CDMA.ua воно мені не подобається. Запускаю ту утиліту що в них скачав - Інтертелекомівські можливості - але деякі сайти не відкриваються :-( Тобто залиття та перезалиття prl файла не допомагає :-( Можливо в Мангусті щось підправити?? Підскажіть. Мережа CDMA.ua в моєму районі мене не влаштовує :-( Інтертелекомівське краще.Пробував на різних комп'ютерах та різних ОС - результат такий самий. Якщо в програмі prl_up_v8.exe обираю прошивки Інтертелекомівські - підключитися не можу.