ITs my life
как в том анекдоте - "почему в шапке, почему без шапки"...
когда я покупаю что-то новое, то мне ВСЕГДА продают товар ЗАПЕЧАТАННЫЙ. и я лично был бы удивлен, если бы мне при покупке через интернет-магазин прислали распечатанный товар.
но логика понятно - обосрать конкурента.
зато на словах - рыцарь в белых доспехах...
Шановний ITs my life ну як Ви не можете написати так,щоб без процесса випорожнення кишківника!

Тут не форум проктологів зрозумійте правильно! Тепер щодо батарей - їх НІКОЛИ не можна висилати запєчатанними і неперевіреними.Навіть коли батарея буде справна,то вона може просто не "стартонути" по причині глибокого розряду,тому кожний продавець обладнання має зарядний пристрій "краб" для таких цілей,крім того може попасти і бракована. Тому батареї обов"язково потрібно перевіряти! Тепер щодо конкуренції.Ігор Большаков (дирекор інтернетточкі) нам не конкурент ,а наш потенційний гуртовий покупець,буквально 3-4 дні назад ми з ним спілкувались щодо продажи інтернетточці певного обладанання,тому ніякої неприязні до них я не немаю і в принципі не можу мати.Щодо роздрібних продаж на аукро він також нам не конкурент,якщо Ви проаналізуєте наши ціни,то побачите,що вони на 10-15% дорожчє.Чого? Да того,що інтернетточка і 99% інших продавців порушують правила аукціону,тобто якщо за модем стоїть певна ціна,то Вам його продадуть тількі за умови підключення до певного тарифу,а коли Ви заїкнетесь,що я таки хочу без підключення,то Вам скажуть ОК,але до ціни добавте 50-80 грн,а це пряме порушення правил аукціону -
продам,якщо буде досягнута ціна та
встановлення власних правил. От і все,просто я практично єдиний продавець на аукро в якого можна купити модем по тій ціні,що людина бачить і без підключення,тому в цьому плані - ніякої конкуренції.