Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Глюк тарифу СуперБезліміт чи дирка в сєті?  (Прочитано 2185 раз)

StepOK

• Гость
« Последнее редактирование: 26 Октября 2013, 00:55:26 от StepOK »

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip
Re: Глюк тарифу СуперБезліміт чи дирка в сєті?
« Ответ #1 : 28 Января 2012, 18:16:27 »

Все таки рішив краще запитати а ніж себе мучити. Справа в тому що я люблю прошивати все що можу (раніше мобілки, зараз тюнера, та свій модем), плюс експериментувати - з двома своїми мобільними розпрощався (тому і не прошиваю)=), зараз відчуваю що на черзі мій модем... Прошиваю різними пошивками, експериментую з настройками... Короче роблю все те що як для мене рядового це не потрібно... І от помітив я таку штуку і не один раз (разів три то точно  ::) ) скорість на СуперБезліміті була така як вночі - тобто вище обмеженої в день, і це тривало не декілька секунд чи хвилин а декілька годин (рекорд десь 6 годин), тобто я підключаю інтернет (він в мене автозапуском з системою) і скорість до 2.4Мб... І ось питання - це глюк сєті чи БС чи всетаки настройки? Коли помічав глюк то дзвонив до друга. він також висить з таким тарифом і на тій же БС, та в нього як завжди - обмежена скорість...

Хто що скаже?
P.S. Може специ скажуть чи можливо підсісти на якийсь один IP адрес - є деяка закономірність, всі адреса починалися на 37.19.*.*

В мене також була така фішка, причому не один день, місців зо 2, головне було аби не перепідключатись  але то було більше року тому, зараз сиджу на другому тарифі.
« Последнее редактирование: 28 Января 2012, 22:08:02 от len_non »