Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Axesstel PST EvDO 1.67 РАСШИФРОВКА ПОКАЗАТЕЛЕЙ И ПРИНЦИП РОБОТИ БС  (Прочитано 216484 раз)

orion

• Гость

Можна спробувати відключити внутрішню антену. Інструкцій, як це зробити за допомогою Axesstel тут є багато.Спробуйте, можливо щось покращиться  :)

дякую, але атенна вже є.

Це Хуавей 306. Там вихід підпаяний на внутрішню антену  O0

Да чув що бiльшiть легально завезених цих модемiв "прокачувались" таким способом. Але я не знаю чи мiй входить до iх числа? Мабуть це видно по тому що RX1 нiж RX2.

Я сьогоднi спробував пiдєднатись в 4 години ранку и швидкiсть була 400кб (близько 3мб здаєтся)
Але вже сьогоднi (коли и пишу) знову "стабiльнi" 50-80кб.
И увiмкнувши свою дедукциiю я прийшов до двух пречин
1. Частину потужнустей БС або вкрали або зняли (продали). Зараз час закату cdma и можливо "реоргинiзували"
2. Днем якась зараза вмикає якесь обладнення и воно заважает сигналу - хоча тодi падало DRC
є ще третiй варiант. БС завантажена. Хоча в це мало вiриться. Чому зараз? Чому не було рiк назад?
Можливо щось с магiстраллю (або як там називается кабель що йде вiд БС?) Може на ного повiсили хось iще що завантажует днем.

Я не здивуюсь якщо хтось звас назве мете божевiльним. Але я не бачу других причин.

Може з вас хось вiповiсти якi з параметрiв DRC/RX/io важливiшi для налаштування?
Я десь тут на формi бачив що DRC це похiдна в io (затухання) а RX менш важливiше чим iншi
Тобто приорiтет IO>DRC>RX
Але наприклад в моему випадку можливо "витянути" RX1-2 пожертвувавши 0.5 IO i DRC з 14-12 до 9-7. Воно того коштує?