повторюю n-ний раз, схему яку я запропунував: групи "С" не існує, там є група "А" - швидкість обмежується в кого > 0.5Мб і група "В" швидкість необмежується пока < 0.5Мб/с (цифру можна міняти, ввищу чи нижчу сторону)
я тебе уже ответил на данный вопрос
при:
1) 2х абонентах на БС и
2) когда скорость урезания жестко задана
3) при канале идушем до БС выше равно 1Мб
твоя теория имеет смысл
но она не учитывает времени дня - т.е. онлайн, всем порезали до 0,5 Мб, хотя например первого абонента щас в сети нет, а второй мог бы получить больше, но не может - урезано
при 3-5х абонентах там уже другая ситуация будет, скорость распределится в разной процентности
а при пару десяти абонентов - вообще все по другому, вобщем что-то резать можно, но добавлять - нельзя, в этом и проблема
ураховується цілодобово, обмежується швидкість від статичних даних, наприклад: макс.використаний обєм трафіка/год за певний
період абонента("A" використав макс. за годину 863Мб, отримуємо серд.швидкість 2,39Мб/с * 0.7 = 1,67Мб/с - це нова макс.
швидкість в подальшому, яку зможе отримати абонент з БС і так з кожним абонентом при умові, що швидкість > 0,5Мб/с різниця
тільки в застусовані коєфіцієнта в залежності від швидкості.., і немає значення, що БС може видати по пріотетам "А"
швидкість 2,39Мб/с, він - отримає швідкість 1,67Мб/с все, для нього - це вже "потолок" в незалежності перевантажена БС чи
ні, те що ми бачимо на масових прикладах інших форумчах(тобто був інет з "Х" швидкістю став "Y" - при однакових показниках
сигналу і саме головне, швидкість падала не поступово протягом місяця/ів, а за одну добу).
слово "технологі", попрошу замітити в кавичках

Yatan, краще Ви почитайте, пару постів назад Ви були впевнені, що інтернет "лелека приносить": різні протоколи, роутери,
проксі сервера - це все для провідного інтернета, безпровідний - телепатично отримує запрошену інформацію користувачем. Ви мені рекомендуєте почитати те, на що я Вас "тикав носом" весь час.