Укрзалізниця оголошує конкурс на назву швідкісніх поїздів виробництва КОМПАНІЇ «HYUNDAI ROTEM», які будуть пересуватись по маршрутах Київ - Харків, Київ - Донецьк та Київ - Львів, - про Це повідомив журналістам заступник генерального директора Укрзалізниці Леонід Лобойко 22 червня у м. Кієві.
За словами заступника генерального директора Укрзалізниці Нові поїзді потребують цікавої назви: «Думаю, Що майбутнє почінається з назв. Новому поїзду треба дати Ім'я - своєрідну путівку в життя. Так Що оголошую Відкритий конкурс на кращє Ім'я для шкірного швідкісного поїзда виробництва «HYUNDAI ROTEM». Компанія що буде здійснюваті швидкісні перевезення та її логотип. Ми проведемо конкурс и імена, придумані для швідкісніх поїздів, увійдуть в Історію наших магістралей ». Тож Леонід Лобойко зазначив, що вибір Нової назви буде публічнім, а на переможців чекає винагорода у розмірі 10 тисяч гривень та Запрошення на презентацію відкриття швидкісного руху міжрегіональних електропоїздів.
За умови конкурсу назви повинні асоціюватися із залізнічнім транспортом, державою Україна та швідкіснім рухом. Конкурс розпочнеться 23 червня 2011 року та триватіме один місяць.
Коженов учасник Може подати НЕОБМЕЖЕНИЙ кількість варіантів назв КОМПАНІЇ, поїздів та ескізів логотипів, які разом з анкетами учасніків приймаються по 23 липня 2011 року включно на електронну адресу: euro 2012 @ uz. Gov. Ua чи поштою за адресою: вул. Тверська, 5, м. Київ-150, МСП 03680 з поміткою «На конкурс».
Детально з умови конкурсу можна ознайомитися: на офіційному веб-сайті Укрзалізниці (www.uz.gov.ua)
Та за телефонами:(044) 406 25 68, (044) 406 23 72,
Інформація взята із сайту: http://www.uz.gov.ua