Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Опыт использования 50 Om и 75 Om кабеля  (Прочитано 6374 раз)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Re: Опыт использования 50 Om и 75 Om кабеля
« Ответ #15 : 05 Мая 2020, 20:42:20 »

А тепер, як підсумок, хочу змоделювати аналогію. Заробив наш шановний ansilent на "установках" грубі гроші і придбав собі в салоні новенький пассат той що фольцваген. Ну і як годиться сидить "мочить" його з сусідами та друзяками. От один сусід Микола і радить - ansilent плюнь на тих дурнуватих німців і заправляй свій фольц 80-м бензином - от порахуй три гривні економії на літрі - в місяць 400 на сто літрах, в рік аж 4800 !!! Другий, Петро каже - не будь дурнем - лий 92-й етил, октанове число вище, а ціна ще дешевша ніж у 80-го, а 50% спирту в ньому це ж для мотора фігня, от ми зараз п'ємо горілку це ж той самий розбавлений спирт і нічого, добре нам! Третій, Сашко мовить - та ви всі дУрні, нічого не соображаєте - нехай ллє АІ 100 етильований свинцем. І нічого, що ціна вища, зате буде економія, авто буде менше його жерти на 100 км, але як буде їхати - АГОНЬ, будеш вставляти ті БМВ як стоячих. І лише Василь-Рівне скаже - ansilent відкрий керівництво по експлуатації автомобіля і почитай уважно - написано там 95-й неетильований - от ним і заправляй. Тепер питання до ansilent, риторичне напевне, кого він послухає Миколу, Петра, Сашка чи Василь-Рівне. ansilent - кого і чому?  :))
« Последнее редактирование: 05 Мая 2020, 20:52:59 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +82/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: хуавей 315
  • Провайдер: Интертелеком, Аватор
  • Тариф: Online 150
  • Антенна: 14 дБ
  • Вам підморгує білочка?Задумайтесь :)
« Ответ #16 : 06 Мая 2020, 09:15:06 »

кого він послухає Миколу, Петра, Сашка чи Василь-Рівне

Оффтопик:
Може мене?Купить москвич і лий любий бензин  ;)
C:-) 

demoCDMA

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +3/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Mifi 4620l
  • Провайдер: Intertelecom
  • Тариф: Ден за 5
« Ответ #17 : 06 Мая 2020, 10:36:45 »

Лише вихід з ладу передавача модему і більше нічого  ( моє листування з технічною службою компанії хуавей)

Я ж писав, що по даташитам передавачі здатні працювати с КСХ до 3. Це придиумва не я, а виробники модемів. А збільшення хвильового опору з 50 до 75 Ом впливає лише на підвищення КСХ. Наприклад антенна має на резонансній частоті опір 50 Ом, при використанні кабелю 50Ом будемо мати КСХ=1. Якщо в цій системі використати кабель 75Ом, то отримаємо КСХ=1,5.
За більше ніж 6 років особистого досвіду жоден модем не вийшов з ладу від використання 75-омного кабелю.
А на сайтах в чатах відповідають не інженери (у них інша робота, а не сидіти 24/7 і відповідати на питання), а якісь студенти-консультанти, які взагалі можуть працювати з дому. Аналогію можна провести з консультантами call-центру мобільних операторів. На технічні запитання вони не здатні надати відповідь. :))

Повністю згідний з вами... Продавцю треба продати партію закупленого паршивенького rg 58 vector, розповідаючи про преміальність цього кабелю, зафлуджуючи обговорення формулами та лякаючи згорівшими модемами, думаю це робиться свідомо щоб продати свій кабель, і це сумно

ansilent

• Постоялец
  • Благодарность: +48/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #18 : 06 Мая 2020, 11:33:38 »

Вай-вай-вай! Пане Василь-Рівне, а ви знову на банани на особистості перейши? Скільки букАв... Ну, як ота баба базарна. Ти йому слово, а він тобі 10  :)
Напевно карантин дається в знаки, ринок у Рівному зачинений...
А по темі то нічого, лише якісь припущеня та здогадки про мене. Не знаєте мене, то не наводьте наклепи. Це не гарно.  :))
Балакати з саппортом хуавея, сіерри та інших не потрібно, оскільки вони надали розгорнуту документацію по своїх виробах:
Скрытый текст

[свернуть]
Повні версії документів можна переглянути на яндекс диску https://goo-gl.su/Hjr9wST

Користувач norma зробив влучне зауваження, що-до F коннекторів  на пігтейлах (йдеться не про накрутки F!), вони дійсно мають хвильлвий опір 75 Ом. Коннектори на антенах Rnet теж мають 75 Ом.
Скрытый текст

[свернуть]
Вікі https://en.wikipedia.org/wiki/F_connector
Технічна специфікація http://www.satcritics.com/sc_tech_lnb.pdf
Стандартизація https://webstore.iec.ch/publication/61451

Тут інформація про імпеданси 50 і 75 Ом, від компаніі Крокс, яка виготовляє обладнання 3g/4g https://kroks.ru/useful-articles/stati/an-impedance-of-50-or-75-ohm-mednine-iron-or-copper/

Хочете, щоб все було правильно по 50 Ом, то замовляйте у команії Rnet антени з роз"ємами SMA чи N-type (вони таке можуть), обзаводьтеся роз"ємами та кримплерами, закуповуйте кабель 5d-fb - ось тоді бийте себе в груди і кажіть, що у вас все правильне. А доти не потрібно нікого обливати брудом!
Залишки премвального rg-58 можете продати фірмам, які займаються системами відеонагляду. Може хтось і погодиться  O0

P.S. Питання про автівку - не в тему. У мене її немає. Як би придбав, то може б і дослухався до ваших порад, яке пальне заливати. Ви напевно в цьому краще розбираєтесь ніж в імпедансах і КСХ.

P.P.S. Адміністратори і модератори зверніть будь ласка увагу на повідомлення Василь-Рівне, які не стосуються теми.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #19 : 06 Мая 2020, 12:04:02 »

Тут інформація про імпеданси 50 і 75 Ом, від компаніі Крокс, яка виготовляє обладнання
Цей малюночок також від компанії крокс
як ота баба базарна.
Напевно карантин дається в знаки, ринок у Рівному зачинений
Це все відкрите хамство, я рік мовчав, помовчу і ще , бо якщо модератор не реагує на відкрите хамство на форумі, то мені тут робити нічого
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #20 : 06 Мая 2020, 12:14:33 »

demoCDMA:Повністю згідний з вами... Продавцю треба продати партію закупленого паршивенького rg 58 vector, розповідаючи про преміальність цього кабелю, зафлуджуючи обговорення формулами та лякаючи згорівшими модемами, думаю це робиться свідомо щоб продати свій кабель, і це сумно
Не всі мають тут добру пам'ять, тому навмисне для demoCDMA повторюю:
1. Я не є імпортером будь-якого кабелю.
2. Мені всеодно який кабель продавати.
3. Я відповідальна людина і зацікавлений в надійній роботі обладнання яке продаю, тому комплектую його так, щоб воно працювало довго і надійно.
4. В мене у продажу три види кабеелю RG 58 і аж 8 видів кабелю RG 6 аж до крутих варіантів з гелевим наповнювачем і т.і. Тобто, згідно елементарної логікі, мені вигідніше кругом пхати 75-омний кабель, але я цього не роблю, бо мені шкода наших людей які будуть постійно попадати на гроші і мати проблеми з обладннням

zahidcdma@gmail.com

BtellАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #21 : 06 Мая 2020, 14:02:32 »

Вай-вай-вай! Пане Василь-Рівне, а ви знову на банани на особистості перейши? Скільки букАв... Ну, як ота баба базарна. Ти йому слово, а він тобі 10  :)
Напевно карантин дається в знаки, ринок у Рівному зачинений...

Кто здесь оскорбляет так это Вы,причём всех на право и налево.Василю сколько гадостей понаписовали,меня оскорбили, что я кабель замкнул (руки у меня не от туда растут), антена у меня кривая и и вообще написали мне оскорбительно "Вот информация для развития".Разве это не оскорбления?

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #22 : 06 Мая 2020, 14:49:42 »

Оффтопик:
Не умеете нормально вести диалог, будем значит молчать. Тема пока закрыта  тема закрыта)