Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Коронавирус по городам в Украине  (Прочитано 83555 раз)

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Да, немного паника началась, и было бы глупо, не затронуть данную тему. Давайте делится что реально происходит в разных населенных пунктах Украины со сложившейся ситуацией. А может присоединятся с других стран, тоже будет возможно полезно.
Предлагаю без паники, ужастиков и прочего, описывать ситуацию происходящую в населенном пункте, где находитесь. Возможно чуть страшно, а может и наоборот иногда комично. В любом случае, думаю будет намного правдивей информация, нежели это подают СМИ.
Что происходит, какие методы используются и прочие факты. Естественно стараемся без политики, но если инфа полезная действительно, то приветствуется. Возможно кому нужна помощь, пусть даже советом, обращаемся в теме.
Кто меня знает, более менее хорошо, то в курсе о том, что я связан с группой людей, практикующие нетрадиционную медицину. Данные люди продлили значительно жизнь моему отцу (двойной рак), от них рекомендация пошла следующая: https://metra.net.ua/profilaktike-koronavirusa/. Не знаю, поможет, не поможет, но логика в мышлении просматривается. В общем объединяемся и действуем сообща.
Первое сообщение / Продолжение темы 

Legogo

• Постоялец
  • Благодарность: +17/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei E8372h-153
  • Провайдер: Киевстар VPN
Re: Коронавирус по городам в Украине
« Ответ #315 : 29 Апреля 2020, 08:12:22 »

Ось так...
Совпадение?... Не думаю...
Мабудь випадково....
Китайці мишей їдять... Ну-ну...

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

« Последнее редактирование: 29 Апреля 2020, 14:03:59 от Legogo »

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #316 : 29 Апреля 2020, 18:24:06 »

А ось ще краще...
Кролики, это не только ценный мех...

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #317 : 29 Апреля 2020, 20:38:48 »

Прикольно повлиял скандал с Тищенко на все происходящее вокруг, по крайней мере в столице. Для тех кто упустил момент, депутат "Слуг", был в тупую запален на своей основной рестораторской деятельности, почему он поперся в политику, непонятно. Его ресторан, а может и рестораны, работали как и работали, с небольшими ограничениями. У всех всем все закрыть, а тут можно. Ничего не хочу сказать, просто факт. Сегодня тянучки, даже не из-за того что пол центра перекрыто из-за забастовок там, хотя не перекрыто, а частично затруднено. Народ просто вывалил на работу и начали деятельность. Когда ранее на оживленной улице было "чуть кто-то проехал", теперь это обычный трафик для Киева. Провалить все что можно, надо уметь...

codemaster

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #318 : 01 Мая 2020, 02:27:00 »

Будут тестировать вакцину на украинцах

ну если украинцы как стадо баранов пойдёт на это вакцинирование вместо выйти на улицы и послать всех этих вакцинаторов то добавить нечего)

5G ще то гівно але... але є законні засоби боротьби.

добре. А про 15 біологічних лабораторій США на Україні чули?) ось підіть поборіться з ними законними засобами боротьби і розкажіть про успіхи)

Наразі в Україні на КОВІД захворіли 7000 людей.... а вже 2 місяці карантин. Не дивно ?

як на мене то дивно інше) кількість захворілих збільшується і не зупиняється а карантин відміняють) хочеться щоб власті пояснили свої дії) от якби позавчора захворіло 500 людей, вчора 300 а сьогодні тільки 100 - тоді й можна карантин відміняти) а як кількість хворих збільшується то чому відміняють? я то сам від самого початку у масці й не ходив ні разу крім магазина чи аптеки і руки ніразу не витер дезінфектором, коронавіруса боюсь рівно з такою ж силою як і інопланетян, але думки наших світлих голов у керівництві країни мені цікаві)

"Цей вірус викликає запалення, а потім ланцюжок йде таким чином, що власна імунна система людини, намагаючись знищити вірус, починає вражати легені, працюючи проти запалених клітин. Проводиться велика кількість медіаторів запалення і це сприяє тотальній поразці легенів. Медичною мовою це називається цитокіновий шторм", - звертає увагу Чемич.

як це прочитати,то може здатися що Чемич розумна людина. І все описане це атипова пневмонія) але ось при епідемії іспанки чи того ж свинячого грипу була справжня атипова пневмонія, і часто помирали люди які були здоровими,кріпкими та мали потужний імунітет. А чому? та тому що чим кріпший імунітет, тим імунна система сильніше атакує вірус у легенях і таким чином ще швидше знищує тканини бо якраз цитокіновий шторм і виникає від перегрузки імунної системи. Та чомусь я у новинах не почув та не прочитав про те що масово гинуть молоді люди а чую лише те, що захворюють люди 80-89 частіше всього,70-79 ну і около. Так що відправляю Чемич на перездачу  :D

Вчені Інституту фундаментальних наук в Південній Кореї проаналізували повний РНК-геном SARS-CoV-2 і склали деталізовану карту генів - ніяких "штучних вкраплень" там немає.

Василю, знаєте, як маєте зв.язок з цими вченими то будь-ласка попросіть їх вислати мені їх мікроскопи та реагенти, я ще сам перевірю що там і як) бо наприклад інженери та маркетологи Apple теж казали що Айфони найкращі в світі та чомусь виявилося що вони гнуться, батарею швидко садять, швидкість процесорів занижують в залежності від стану батареї та інші "покращення") так що хотілося б читати не на заборі написане а перевіряти самому) чомусь наприклад Білл Гейтс ще у 2015 році сказав що людство потерпить від епідемії коронавірусу бо у США є гранти на його штучне виведення) звісно не хочу образити корейських вчених, просто "довіряй але перевіряй". інші вчені кажуть про те, що штам вірусу втрачає деякі гени в залежності від кількості людей яким він передавався послідовно. Віруси які виникають у природі дуже стійкі до мутацій. Але я не вірю ні одним ні іншим - дуже вже розвелося брехунів. Коли сам перевірю тоді й скажу правда чи ні)
« Последнее редактирование: 01 Мая 2020, 03:24:29 от codemaster »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #319 : 01 Мая 2020, 07:13:10 »

послать всех этих вакцинаторов
В розвиинутих країнах Європи, скажімо у Франції, за відмову від обов'язкових щеплень спочатку штраф до 300 євро, при повторному випадку до 2000 євро, якщо і це не допомогло тюрма до 6 місяців. Я за , але дуже помилявся думаючи що з розвитком інтернету та необмеженого доступу до знань, інтелектуальний рівень людей почне різко зростати. Сказати що я розчарований це нічого не сказати.
А про 15 біологічних лабораторій США на Україні чули?
Я не чув, хоча за першою освітою лікар-епідеміолог і працював з колегами з лабораторії особливо небезпечних інфекцій через стіну. За 5-ь років жодного американця в лабораторії 3 класу доступу, єдиною на всю область, не бачив. м.Рівне, вулиця Котляревського, хто в темі епідеміології-вірусології той знає про що я  :)) Бачу Ви обізнаний в цьому плані, дайте адресу американської лабораторії в Рівному, сходжу туди, все виясню, сподіваюсь мене туди колеги впустять і все розкажуть, сядемо з ними, бахнемо по 100 грам, поспілкуємось, потім викладу цікаву американську інфу тут на форумі з першоджерел так би мовити  :)
коронавіруса боюсь рівно з такою ж силою як і інопланетян
А я маючи вищу медичну, в тому числі і епідеміологічну освіту боюсь, вважаючи цю інфекцію смертельно небезпечною, але не до виникнення іпохондрічних та депресивних станів. Тому раджу дотримуватись протиепідемічних та гігєнічних правил і берегти себе, своїх близьких та оточуючих. Героїзм в цій ситуації веде або до інвалідізації, або на цвинтар.
та тому що чим кріпший імунітет, тим імунна система сильніше атакує вірус у легенях і таким чином ще швидше знищує тканини бо якраз цитокіновий шторм і виникає від перегрузки імунної системи. Та чомусь я у новинах не почув та не прочитав про те що масово гинуть молоді люди а чую лише те, що захворюють люди 80-89 частіше всього,70-79
Ого, скільки колег на форумі, навіть вірусологи є, але виникають деякі сумніви з прочитаного вище
Василю, знаєте, як маєте зв.язок з цими вченими то будь-ласка попросіть їх вислати мені їх мікроскопи та реагенти, я ще сам перевірю що там і як)
Вірус, мікроскопом  :-X, модель і дату випуску назвете? Фото на фоні цієї переписки викладете? У Вас СТМ чи ще АСМ. Як їх можна пересилати? Новою поштою чи укрпоштою? Такі апарати точно доїдуть? sk Ну наврядчи мене там хто послухає, але контакти Вашої лабораторії дайте, цікаво який клас, чим займається, хто керівник, фаміілію та ім'я по батькові, яка у Вас посада, якого рівня вчений ступінь і посилання на Ваші монографії англійською мовою в спеціалізованих наукових, платних інтернет виданнях. Попрошу колег, щоб дали доступ почитати
Віруси які виникають у природі дуже стійкі до мутацій. Але я не вірю ні одним ні іншим - дуже вже розвелося брехунів. Коли сам перевірю тоді й скажу правда чи ні
О саме цю Вашу роботу-дослідження про стійкість вірусів до мутацій я би хотів бачити, бо сама побудова цього речення викликає в мене великі сумніви в дотичності Вас до медицини та вірусології в цілому.
« Последнее редактирование: 01 Мая 2020, 07:47:20 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #320 : 01 Мая 2020, 07:15:12 »

Коронавірус не був створений людиною – розвідка США
Коронавірус Covid-19 не був створений в лабораторії і він не є генетично модифікованим.
Про це заявляють у Національній розвідці США. Розвідувальне співтовариство США згідне з широким науковим консенсусом, що вірус Covid-19 не був створений людиною або генетично модифікований, – наголошують у розвідці. Розвідка має намір визначити, чи почався спалах через контакт з інфікованими тваринами або це було результатом нещасного випадку в лабораторії у китайському Ухані. Джерело: The Guardian: https://www.theguardian.com/world/2020/apr/30/cia-pushes-back-at-trump-efforts-to-link-coronavirus-to-chinese-laboratories
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #321 : 01 Мая 2020, 07:58:08 »

Супермаркетам можна, ринкам не можна...

Likrev

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon | huawei ec315
  • Провайдер: Setka (Eurotranstelekom) | Intertelekom (в деревне)
  • Тариф: 20мбит | Онлайн 150
  • Антенна: 8dBi yagi
  • My life - my rules
« Ответ #322 : 01 Мая 2020, 19:48:10 »

Супермаркетам можна
Тому що там суворо стежать за виконанням усіх правил...
Наприклад в нас
Без маски - зась!
Більше 10 чоловік - зась!
На вході обов'язкова дезинфекція рук.
Але, через обмеження в 10 осіб (хз, хто його встановив) величезні черги до супермаркетів, де звісно не дотримуються дистанції... А отже, всі ці заходи просто не мають сенсу.
Ваш Кирилл.

4G

• Активист
  • **
  • Благодарность: +6/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Супер-пупер мега 3G\4G модем
  • Провайдер: Атмосферное електричество
  • Тариф: Бімба
« Ответ #323 : 01 Мая 2020, 22:52:59 »

Цікаві люди в Україні :-)
Під час виборів - всі стали експертами з корупції, конституції,права, юриспунденції ,міжнародного права та експертами з борщового набору та цін на цибулю.  :D
Вже рік, нова влада, людям підкидає рольові ігри:
всі регулярно приміряють на себе ролі експертів з валютного ринку, міжнародної торгівлі, міжнародної політики, ескпертами ринку нафти ... і ось медичними "свЄтілами".

Президент працює "диктором" аєропорту "Бориспіль":озвучує приліт і відліт літаків, рахує їх поштучно і робить "відосики"  :'(
Кабмін "веде перемовини з іноземними країнами, що до відправки українців на заробітки" ...  ?/?
Єдина країна, яка продає своїх громадян іншим країнам(надаючи дозволи на перетин кордону,та отримує їх заробітну плату) це Північна Корея !!!

Там зверху, щось забули, хто і кого наймав на роботу і що вони повинні робити !
Влада, з простих людей, робить клоунів, які вважають себе експертами !
НЕ ведіться ! Будьте собою ! "Зрите в корень" і не давайте собою маніпулювати !  C:-)

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #324 : 01 Мая 2020, 23:11:49 »

Ну ооочень интересно...
Пропаганда или реальность... кто во что верит, то и увидит (видео):

https://internetua.com/rossiiskii-kanal-vserez-rasskazal-o-plane-billa-geitsa-istrebit-csast-cselovecsestva

4G

• Активист
  • **
  • Благодарность: +6/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Супер-пупер мега 3G\4G модем
  • Провайдер: Атмосферное електричество
  • Тариф: Бімба
« Ответ #325 : 01 Мая 2020, 23:25:51 »

Ну ооочень интересно...
Пропаганда или реальность... кто во что верит, то и увидит (видео):

https://internetua.com/rossiiskii-kanal-vserez-rasskazal-o-plane-billa-geitsa-istrebit-csast-cselovecsestva

Російські канали ? Ви серйозно ?
Це не вони розказують 20 років "шо долару капец" і америці "кирдик" ? Хахаха Хахаха Хахаха
Біл Гейтс, Сорос, масони, сіонські мудреці...всемирний заговор і бабу Вангу , для солідності в сюжет  ;) ;) ;)

Джон1

• Постоялец
  • Благодарность: +28/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Был Хуавей)
« Ответ #326 : 02 Мая 2020, 10:39:51 »

Пропаганда или реальность
После слов - "российский канал ...." закрыл страничку... с таким успехом можно читать "вестник идиота" издаваемый в палате №6))..
У всех всем все закрыть, а тут можно.
Так он народу "служит".. в условиях короновируса рискуя жизнью кормит страждущих...)
Ось тому і розпочала реформу ненависна тут багатьом Супрун щоб не потрібно було ні допомагати, ні зкидатися лікарям.
...
а вони все "починають" але хто то или что то заважає .. всі ці починання це зазвичай демонтаж старого і все .. потім що то "заважає" ... а ну і папЕреднікі .. винні звичайно ..якщо руки з дупи нехрен братися це так по простому ..
Ось простий факт що оцінює реформу супруніхі - Україна на сьогодні -10 8061 хворих Білорусь - 14 027 .. тобто КАРАНТИН ДІЄ(особливо з урахуванням що населення у нас в ТРИ рази більше) а смертей Україна - 272 а Білорусь - 89 .. то є у сусідів хворих БІЛЬШЕ а летальних випадків МЕНШЕ. А чому? А там не було реХформ .. ось і вся відмінність. Розумієте це ФАКТ. заснований на цифрах.

« Последнее редактирование: 02 Мая 2020, 11:33:28 от Джон1 »

Джон1

• Постоялец
  • Благодарность: +28/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Был Хуавей)
« Ответ #327 : 02 Мая 2020, 12:22:09 »

А вот ще ...Висип при коронавірусі в Dailymail новини оригінал -> https://www.dailymail.co.uk/health/article-8256515/Is-red-rash-symptom-skin-changes-identify-people-tested-virus.html
Чи неприємний червоний висип - ще один симптом коронавірусу, на який слід стежити? Як зміни шкіри можуть допомогти визначити людей, яких слід пройти тестування...

Червона висипка та незрозумілі сліди на шкірі можуть стати ознаками Covid-19, попереджають експерти. Дані з Італії вказують, що кожен п'ятий чоловік, госпіталізований з Covid-19, може мати висипання або зміни на шкірі.
У деяких випадках висип потенційно може бути першою або єдиною ознакою зараження. За даними NHS, основними симптомами коронавірусу є  постійний кашель, і висока температура.
Однак було підраховано, що до восьми з десяти заражених можуть відчувати лише легкий стан або взагалі не виявляти жодних симптомів хвороби. І в міру зростання випадків до вірусу пов'язано безліч додаткових симптомів....
Всесвітня організація охорони здоров'я говорить, що діарея, біль у горлі та біль і біль можуть свідчити про зараження. У Великобританії фахівці з вуха, носа і горла попередили, що втрата запаху, відома як аносмія, і часто смак може бути симптомом.
....
Тобто червоний висип, срачка, втрата смаку і біль в горлі теж ймовірно ознака вірусу ??

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #328 : 02 Мая 2020, 18:02:55 »

Ось простий факт що оцінює реформу супруніхі - Україна на сьогодні -10 8061 хворих Білорусь - 14 027 .. тобто КАРАНТИН ДІЄ(особливо з урахуванням що населення у нас в ТРИ рази більше) а смертей Україна - 272 а Білорусь - 89 .. то є у сусідів хворих БІЛЬШЕ а летальних випадків МЕНШЕ. А чому? А там не було реХформ .. ось і вся відмінність.
А нічого, що в Україні населення десь так разів у 4 більше? Га? От множимо 89 на 4 і отримуємо 356 - десь так майже в два рази більше, тобто голова колгоспу таки так, рулить
zahidcdma@gmail.com

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #329 : 04 Мая 2020, 11:39:42 »

Сегодня вспомнилось...,...прямо как сейчас..., ...Георгий Данелия, как в воду глядел, только вместо цаков, маски...

Приказ господина ПЖ (тоже две буквы), ...один в один, как сейчас (я, аж сам в шоке):

Короновирус был предсказан в фильме "Кин-дза-дза!"
Настолько актуально, что позволю себе полную версию, которую кто то увидел, как и я (с некой коррекцией):

Ну и дальше, как некий итог (фильм, на час времени)
Тестування. Вакцинування. Чіпізація :

« Последнее редактирование: 04 Мая 2020, 12:06:44 от Legogo »