Дякую за обгрунтоване пояснення, при можливості обов'язково спробую послідувати Вашій пораді. Якшо Ви так добре розбираєтеся, поясніть, чому так сильно просідає сигнал в кінці дня, десь з 20-ї години і до півночі, а тоді вже знову зростає. Чи допоможе зміна антени по Вашій пораді якось радикально вплинути на цю ситуацію, бо з минулою антеною картина була така ж сама - просідання значне, аж до 1 мегабіта даунлоад? (це в той час, коли вночі та зранку доходило до 70-ти).
Ще, користуючись нагодою, хочу подякувати Василю, я дуже задоволений, як він поставився до мого прохання, вислав мені антену. Разом з нею, я ще замовив йому модем, але модем виявився не тим, що мені потрібен, (я хотів з роутером і не подивився відразу в характеристики модема, що мені вислав Василь). Коли я нарешті подивився характеристики, виявилося, що цей модем не роздає вайфай, а треба його підключати по USB. На жаль, коли я це вияснив, модем вже був в дорозі новою поштою до мене. Написав Василю - без зайвих розмов він згодився поміняти, запропонував на вибір декілька різних моделей, я вибрав, та отримавши модем, відіслав той, перший назад, а натомість Василь мені вислав уже той, що мене влаштував. Звісно, з доплатою, але ціна абсолютно адекватна. Мало того, при пересилці антени загубилися деталі кріплення до щогли, які повинні були вкладатися в коробку з антеною. Воно наче дрібниця - але прикро... Так от, разом з новим модемом Василь вислав мені нове кріплення, мало того, цей товар відправив за свій рахунок (а це десь біля 50-ти гривень), не рахуючи що йому прийшлося потурбуватися лишній раз, сходити на пошту. І хоч все це сталося по причині моєї неуважності, тому що я спочатку не той модем вибрав, та людина не стала дорікати, прийняла той назад, а вислала натомість інший.
В наш жорстокий час, нам дуже не вистачає такого людяного і порядного відношення при обслуговуванні в різних сферах життя. Напевне кожен з нас може пригадати купу випадків, коли з ним повели себе жорстко при обслуговуванні, в магазинах, в ремонті, в інших випадках. У мене, наприклад був нещодавно такий випадок: жінка придбала в аптеці ліки (доволі дорогий препарат, на декілька сотень гривень), але потім виявилося, що це не той, що потірбен, вона неуважно прочитала назву. На слідуючий день, прийшовши до аптеки, вона попросила поміняти на потрібний, бо препарат був герметично запакований і упаковка неушкоджена. Чек також був на руках. Нам відповіли відмовою - виявляється що є таке правило, що ліки не підлягають заміні. Але ж упаковка нерозпакована, чек на руках, можна ж було увійти в положення - але ні! Декілька сотень гривень було викинуто, практично на смітник... Так що ця історія з модемом особисто для мене має велике значення - треба бути людяним, а особливо у таких складних умовах, які склалися зараз в нашій державі. Тому ще раз хочу подякувати Василю, за те, що надає якісні послуги, прикладає зусиль, щоб задовольнити покупця, це важливо. А на деякі закиди на цьому форумі, що, мовляв, це ж комерція, а вона припускає, що клієнту треба "впарити" товар будь-яким шляхом, можу заперечити: комерція теж може бути порядною і людяною. От ви тут критикуєте антену, мовляв, вона погано працює, тощо. А люди ж тим часом беруть ці антени і дуже для багатьох вони вирішують важливу проблему - мати якісний зв'язок у будь-якому місці, навіть у лісі, на хуторі, де завгодно. Так що може недоліки якісь у цього виробу й є, але ж нема аналогів, які можна співставити по ціні та доступності з цим вибором. І поки такі вироби поширюються - вони мають право на існування. Якщо б ринок міг запропонувати більш якісний товар за доступну ціну, він би, по законам того ж самого ринку, швидко витіснив би неякісний товар. А раз цього не трапляється - значить ці антени нормальні, принаймні свої функції виконують! І критикувати, на мій погляд, не має сенсу, поки не можеш запропонувати споживачу хоча б аналог, а ще краще, більш якісний виріб, всю критику можна вважати неактуальною і безпідставною!