Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Стріла МІМО 1700-2170 МГц 3G UMTS 4G LTE 20 дБ  (Прочитано 41660 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Re: Стріла МІМО 1700-2170 МГц 3G UMTS 4G LTE 20 дБ
« Ответ #30 : 17 Ноября 2019, 13:28:12 »

Параметри телевізійних антен, а також антен для Інтертелеком в яких використовується польський телевізійний балун - хороші
а їх антени я вважаю вдалими, якісними, недорогими, довговічними, "правильними"
Вау, бачу прогрес, тобто RNet вже не шахраї? Так? А фірма яка таки виробляє якісні антени? Я Вас вірно зрозумів? І Ви знаєте, я з Вами таки погоджуюсь у цьому плані!
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

plyrvt

• Частенько тут
  • Благодарность: +45/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #31 : 17 Ноября 2019, 13:29:02 »

Объяснение понял, но что есть на сейчас альтернативой?
Альтернатива - нажать на Ринет чтобы прекрасную 21-директорную антенну UMTS-2100 Стрела довели до ума поставив согласованный диполь с балуном.
Чтобы получить КСВ<2 в диапазоне 1920-2170 и убрать излучение внешней стороны оплётки кабеля снижения (из-за отсуствия балуна)

У них отличная конструкция, правильные размеры, отличная направленность 14.1-16.6 dBi в полосе 1920-2170 МГц

Получился бы такой же хит как старые-добрые волновые каналы для Интертелеком

plyrvt

• Частенько тут
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #32 : 17 Ноября 2019, 13:33:16 »

Вау, бачу прогрес, тобто RNet вже не шахраї? Так? А фірма яка таки виробляє якісні антени? Я Вас вірно зрозумів? І Ви знаєте, я з Вами таки погоджуюсь у цьому плані!

шахрайсво стосується конкретної антени - Стріла 1700-2200 та її модифікації Стріла 1700-2700.
Шахрайство включає:
- невідповідність декларованого діапазону роботи і фактичного
- відсутність балуна як такого (то як би Вам продали автентичну BMW за $70 000 але не вставили сідушки і пропонували їздити на найкращій машині в світі посадивши жопу на підлогу), через що антеною стає не антена, а кабель зниження (його зовнішня сторона). І те що ви зможете з неї спіймати це залежить від виипадкових факторів - як проклався кабель
- відсутність узгодження в жодному діапазоні (як наслідок відсутності балуна)

До антен <1 GHz які комплектуються польсьикими балунами Anprel SWA-0 ніяких претензій

Крім шахрайства є ще маркетинг.
Антена 1700-2200 має направленість від 12.4 до 16.6 dBi на частотах 1710 і 2170 МГц відповідно
Антена 1700-2700 має направленість від 10.4 до 13.6 dBi на частотах 1710 і 2170 МГц відповідно, а також 17.7 dBi на частоті 2680 МГц

Це направленість якщо прибрати випромінення кабеля шляхом встановлення балуна. При випроміненні кабеля звісно діаграма направленості розмивається (є суперпозицією полів кабеля і полів антени). З існуючим способом зєднання кабеля направленість непередбачувана і при порівнянні лоб-в-лоб з якоюсь референсною антеною з відомими властивостями складала біля 9-10 dBi чистими в діапазоні 3G

При установці в стек з розносом 280 мм (як рекомендує Рінет) підсилення зростає на +2.3 дБ (що теж прекрасно)

Проте маркетинг (проти якого не маю нічого проти) рекламує це все як 20 dBi одиночної антени і 31.5 dBi для стека

plyrvt

• Частенько тут
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #33 : 17 Ноября 2019, 13:42:24 »

Я балабол і припиняю будь-яке подальше обговорення, оскільки воно зачіпає прямі фінансові інтереси засідачів цього форуму, які категорично проти інженерного тестування продукції та внесення змін в конструкцію виробів на благо виробника і на благо українського продукту.

Оскільки в результаті гіпотетично спілкування з Вами я не зможу потім заказати антену Стріла з виправленнями (що я хочу зробити) - тому я припиняю лити воду з пустого в порожнє і визнаю себе пустопорожнім балаболом, який помилково оцінив призначення цього форуму і цієї теми і написав не подумавши.

P.S. для тих кого цікавить технічна сторона питання і як зробити (для себе чи для виробництва) балуни для антен типу Уда-Яги на діапазон 2+ ГГц - розповім в ЛС. На такий діапазон це лише балуни Марчанда, або їх спрощені версії що не є широкополосними (так робить Антекс і Бестер). Крім того в принципі і можливо зробити аналог балуна Гуанелли 4:1 (як польський Anprel SWA-0) і петльовий диполь, в масовому виробництві це може виявитися на пару гривень дешевше.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #34 : 17 Ноября 2019, 13:49:28 »

Оскільки в результаті гіпотетично спілкування з Вами я не зможу потім заказати антену Стріла з виправленнями (що я хочу зробити)
Повідомлення своє видалив і готовий надати будь-яку допомогу в плані можливості удосконалення Стріли RNet. Я категорично проти того, щоб Ви перестали писати на цьому форумі, але хотілося би толерантності по відношенню до виробників антен і конкретно до компанії RNet, бо не помиляється лише той, хто нічого не робить. Якщо чимось образив, перепрошую.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

plyrvt

• Частенько тут
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #35 : 17 Ноября 2019, 13:56:30 »

як зробити (для себе чи для виробництва) балуни для антен типу Уда-Яги на діапазон 2+ ГГц - розповім в ЛС
Цікавить діапазон 1,7+
Давайте я завтра напишу в форматі міні-статті свій огляд бачення антен на діапазон 1700-2700, що потребує ринок, що є і як зроблено.
І в розділі про Ягі опишу проблеми і вирішення для антен типу Ягі (чи інших дипольного типу).
Закину сюди і продовжимо обговорення.
По балунах в мене є і прорахунки і свої розробки як для балунів 4:1 так і 1:1 (в діапазоні вище 1 ГГц більш актуальні 1:1), в подальшому надам і креслення і пояснення якщо треба буде

Навіть польський Anprel SWA-0 є просимульований: https://ypylypenko.livejournal.com/26123.html

P.S. якщо не проти - писати буду російською, бо нажаль такими темами цікавляться значно більше російськомовних людей

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #36 : 17 Ноября 2019, 14:01:06 »

надам і креслення і пояснення якщо треба буде

Я хочу отримати креслення ( правда я в них цілковитий баран  sk ), пояснення і спробую зробити це, а потім протестувати в реальних умовах, було би прекрасно якби ще і у Вашій присутності! Ок? А то сваритися легко, а от щось зробити толкове це вже трохи важче  :D
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #37 : 17 Ноября 2019, 14:01:57 »

P.S. якщо не проти - писати буду російською, бо нажаль такими темами цікавляться значно більше російськомовних людей

Без проблем, ми патріоти, але ж не ідіоти  :D
zahidcdma@gmail.com

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
« Ответ #38 : 18 Ноября 2019, 08:56:34 »

Без проблем, пиши как тебе удобнее. Особисто мені - без різниці. Can english write. :D

vadimmm

• Гость
« Ответ #39 : 21 Ноября 2019, 22:06:44 »

БРАВО  plyrvt!
Вы абсолютно правильно понимаете идеологию и отлично разбираетесь в украинском рынке антенн!

Написали много чего неприятного, но это правда. И по моему мнению,  эта правда даже хуже чем Вы написали...

Очень рассмешило высказывание про автоматическую линию, в которую сложно вносить изменения. Чуть с кресла не упал))))))))))))) . Не существует никаких автоматических линий по производству антенн. Есть рабский, низкооплачиваемый, нелегальный, без какого либо оформления труд. В примитивных летом, а зимой нечеловеческих условиях.   

Тут звучат такие громкие слова "компания" "завод"     )))) 
Ну какая фирма, кого Вы пытаетесь обмануть этим?    Повезет если ФОП есть, но и того нет, черный нал только.
Адреса производителя нигде нет, никакой деловой информации о производителе.  Где код ЕДРПОУ!? Где банк счет, отчетность?  Это не секретная информация и не бизнес тайна. Покупатель имеет полное право знать из чего и где сделана антенна.

Про "інженеров" и разработчиков на таких антенных заводах тоже все известно.  Образование уровня техникума это предел.

Но слава Богу хоть такие есть! Наделали антенн на всю Украину, раздали их под реализацию продавцам нерадивым. А клиент конечный ставит и ничего лучше не видевши становиться довольным.
Вот и вся формула нехитрого антенного бизнеса по-украински.

тобто в цій темі обговорення продукту - мають право писати лише інші виробники конкуренти і більше ніхто?

Та тут якраз виробники нічого і не пишуть, шкода. Як би писали, це було би прекрасно, була би конструктивна дискусія, було би цікаво читати, а так з реально професійно натасканих в нюансах антенобудування тут лише Ви, тому не рівні позиції  :)

Это мое мнение как производителя антенн.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #40 : 22 Ноября 2019, 06:58:51 »

Ви виробник антен? Чудово! Ну так напишіть хоч одне ПРАВДИВЕ та конструктивне слово підтверджене фактами! Розкажіть про своє виробництво, про свій конструкторський відділ, про свої чудові, з яскравим світлом теплі приміщення, де працюють високооплачувані суперспеціалісти з вищою освітою та науковими званнями і факти, факти, факти. Ок? А то прийшов, нагадив, вилив купу брехливого бездоказового лайна на конкурента і пішов.  ?/?
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #41 : 22 Ноября 2019, 19:45:46 »

17 Ноябрь 2019, 13:56:30 »
Давайте я завтра напишу в форматі міні-статті свій огляд бачення антен на діапазон 1700-2700, що потребує ринок, що є і як зроблено.
Юра пройшло 5 днів від Вашої обіцянки за яку Вам люди поставили плюси в карму, а результату немає. Не солідно! Пообіцяли - зробіть, або не обіцяйте. Чи не так?
zahidcdma@gmail.com

Zim

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +4/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei E3372s-153 +ASUS N14U_Padavan ed.
  • Провайдер: Lifecell
  • Тариф: безлим Home199
  • Антенна: ,,пушка,,4G- 1800
« Ответ #42 : 06 Декабря 2019, 14:06:02 »

установил около сотни антенн от RnET, попадался и явный брак или ,,косяк,, производителя, когда две одинаковые антены видели сигнал в разных направлнениях( до 12-15*)  с разным усилением..
Юрий, если это ваше,(https://ypylypenko.livejournal.com/57630.html)  то успехов

plyrvt

• Частенько тут
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #43 : 06 Декабря 2019, 14:13:56 »

BDM-2 разработана и производится воронежской фирмой Бестер (Панченко Игорь).

По схеме BDM-2 они продавали антенны на 1800, 2600 и 2440 МГц. Были варианты как 2 однопортовых антенн в одной пластиковой коробке, так и 2-портовая антенна без коробки. Варианты были на 6,10 и 18 директорных дисков. Плюс облучатели на 2 директора

Дипазаон 2100 схема BDM-2 не перекрывает, для этого диапазона фирма Бестер разработала 2 варианта пушечной схемы:
1) с подрезным 3-этажным активным диском:
https://ypylypenko.livejournal.com/73658.html

2) на счетверенном активном диске (4-этажная МПА)
https://ypylypenko.livejournal.com/74215.html

За счет большого количества паразитных этажей пытались расширить полосу пропускания. В схеме с подрезным диском получилось удержать КСВ<2, в схеме на счетверенном диске не получилось.
« Последнее редактирование: 06 Декабря 2019, 14:40:08 от plyrvt »

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #44 : 06 Декабря 2019, 21:15:47 »

установил около сотни антенн от RnET, попадался и явный брак или ,,косяк,, производителя, когда две одинаковые антены видели сигнал в разных направлнениях( до 12-15*)  с разным усилением..

Інсталятори різні бувають, якщо встановлювати таким чином, то так, вони можуть бачити сигнал і різних напрямках  :'(   Часом це не Ви встановлювали?   :))
« Последнее редактирование: 06 Декабря 2019, 21:26:24 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com