Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Неудачная Сборка 21 Rnet Антенны,на начале сборки.недобросовесный продаван.  (Прочитано 60122 раз)

Redline1

• Гость

ну смени пол и имя, правда для этого бабки нужны, которых у тебя сейчас нет...замкнутый круг прям)
да ладно,ради этого менять ?)есть же решение на много легче.

Redline1

• Гость

Рев А 3 штуки,3 пиг тейла,Антенны 2 штуки,Rnet 17 GAMMA
все б/у і задарма хз чи кому здасться)))
кабелей 3 штуки,два F660BV(один 10.7 метров)другой 14-или 15 метров,еще RG-6 беленький
це взагалі як розхідник))
це мені нагадує "у мене є мрія" а толку нема...
вам можливо і не знадобится,а комусь і так. Я що-магазин щоб "Гилити" ?!за б/у.в рамках ринка. ))вы же мониторите цены б/у как и многие,так вот "даром" много продают м ?прям валом да,за 100 грн отдают всё.
ага ага.

Redline1

• Гость

geass_
а что вы продаёте из своих вещей,давайте ссылку,подивлюсь як ви "даром" продаете.

geass_

• було б більше розуму - не було б стільки досвіду
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +137/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei EC315;haier81 (295,Novatel MIFI6620L запас)
  • Провайдер: ІТ, КС
  • Тариф: Т5 & максимальний безлім
  • Антенна: 24 & 21 Rnet
  • Людина цінна, коли її слова збігаються з її діями.

geass_
а что вы продаёте из своих вещей,давайте ссылку,подивлюсь як ви "даром" продаете.
я набивався в продавани?...
хоча на ЛОХс  (ОЛХ) таких повно, через те і так мало адекватних і відповідальних продавців... Зазвичай сміття тулят за неадекватні гроші з косяками, про які покупець дізнається вже по факту, головне за три копійки кинути і тішитись який молодець і мамкин бізнесмен. Ще більше подобаються такі які самі лоханулись і таким чином теж пробують когось обманути (мій один друг так мат. плату купив і планує так само виставити на продажу)
Далеко ходити не треба, на цьому ж сайті по оголошенню купував пантек 295, пан Олександр (акк. Лютік) не дасть збрехати скільки ще мучились його оживляючи, хоча і ще раз купував хаера б/у тут але вже в відповідальної людини і все норм

Redline1

• Гость

я набивався в продавани?...
Якщо ви не розумієте "Суржик"-це не мої проблеми.
Нет,так вы всё считаете,любую Вещь,какую не возьми "Задарма".А Вы хоть представляєте,Яким трудом вона та річ була куплена ?Так ось давайте і Я ваші речі гляну,також в коментах під обьявой напишу "Цей Пан продає Хлам,який вже треба викинути,а він за нього ще гроші Гиле,Я би і копійки не дав би,і корону фразу "Задарма" .Вам би було дуже приємно-ага.Деж ви такі беретесь "Халявщики".Все їм Даром би тільки.Що,Неприємно чути про себе таке ?так ось мені зараз так же само.Лише би прийти/висрати і піти далі...покупці такі покупці.А за ЛОХ.юа тут Я з вами згоден,так воно і є,ніхто не хоче йти працювати-краще людей вибачте найобу...ти.

geass_

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

речі гляну,також в коментах під обьявой напишу "Цей Пан продає Хлам,який вже треба викинути,а він за нього ще гроші Гиле,Я би і копійки не дав би,і корону фразу "Задарма"
я не продаю нічого, один раз викладав тут 295 з роутером ніхто навіть не поцікавився, а 295 не тільки рев В вміє а і UMTS, комбайн крутий, та й роутер який доволі не погано працює на сток прошивці.
А ти втираєш про б/у дроти, рев А обладнання яке нікому не здалось і т.д.

Redline1

• Гость

я не продаю нічого, один раз викладав тут 295 з роутером ніхто навіть не поцікавився, а 295 не тільки рев В вміє а і UMTS, комбайн крутий, та й роутер який доволі не погано працює на сток прошивці.
ну так тут не багато людей дивляться Обьяви.
А ти втираєш про б/у дроти, рев А обладнання яке нікому не здалось і т.д.
так вони ж добре працюють,в цьому і "суть" б/у Речей-дешевше ніж в магазині-і працює "Як з магазину"=хоча річ б/у.ось така Тафтологія.Головне добре працює-а вид,ну комусь на Модемі пару "царапин" не сподобається,той нехай йде купляє в магазині новий=перфекционісти блін...що,в б/у речах все що люди продають,воно "блестить Як з Магазину ?"
ага ага да да.
« Последнее редактирование: 30 Августа 2019, 21:56:18 от Redline1 »

Redline1

• Гость

рев А обладнання яке нікому не здалось і т.д.
так так,мабудь один Я Як ви кажете "втираю" продаю Рев А модеми-ага ага...і подивіться на ціну-задарма відають ?за копійки ?ага вже-розігнались. на ЛОХі думаю аналогічно,за одну пачку сигарок ага-в мріях "Халявщиків".

Redline1

• Гость

Я думав,в мене ще в гіршому стані модем(царапини)але до такого...550 грн просить за ось цей модем на  ЛОХі.і ще пише "Робочий"...мабудь USB дуже тяжко зараз в такій "позі". а ви ще щось на мене кажете що "втираю" Я.Не знаєте Людини,притримайте "конів" із бричкой "Он мне втирает какую Дичь".ви би бачили мій модем,і зрівняли з цим.мабудь продавець не чув що таке "Берегти Як зіницю ока".Машину мабудь береже(якщо вона в нього є),а модем-та навіщо...

geass_

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

поносіння не закінчується, однако здрастуйте...
(вангую люди будуть просто гроші кидати щоб такий продавець відї*ався)

Redline1

• Гость

поносіння не закінчується, однако здрастуйте...
(вангую люди будуть просто гроші кидати щоб такий продавець відї*ався)
Думаю,вам так можливо.Я нікому нічого не доказую.просто вот мне нєхрєн делать...ага.Чекаю коли Віталій Видалить мої ті 2 повідомлення і ще саме перше повідомлення в цій темі-то також моє.І Я піду своїм Новим Шляхом.час назад не повернути-але щось в цьому є,кажуть "Опит"-але я це називаю "Ізучав"-а не байдики бив.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

poxter

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +6/-0
  • Оффлайн Оффлайн

нужели можно быть таким дебилоидом, а те кто читают и пишут......... та я х .... на тебя ложилил ........ дибил....... и тот тоже дибил...........кака его, Великий, дибилоиды, вы один одного стоите.

Redline1

• Гость

нужели можно быть таким дебилоидом, а те кто читают и пишут......... та я х .... на тебя ложилил ........ дибил....... и тот тоже дибил...........кака его, Великий, дибилоиды, вы один одного стоите.

Redline1

• Гость