Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: 4G LTE MIMO 2*2 24dBi 800 - 2600МГЦ  (Прочитано 2286 раз)

BogdanTyshchuk

• Гость
4G LTE MIMO 2*2 24dBi 800 - 2600МГЦ
« : 22 Января 2019, 22:33:02 »

Допоможіть та підкажіть, варто чи не варто, чи поліпшиться ситуація на краще.

Я користуюсь інтернетом від LifeCell. Модем USB HUAWEI  E8372h-608 який має 2 роз'єми для підключення зовнішньої антени.На даний час він працює в режимі 4G і підключений в перший роз'єм, з одною зовнішньою вертикальною антеною.Має ping 32  Download 30.31  Upload 12.65 Mbps.
Чи зімнеться якість на краще як що поставити нову панельну антену mimo 2x2 box 24dbi, яка має два підключення до 2-х роз'ємів модема.Як мені
роз'яснили, один роз'єм на завантаження а другий на віддачу.Чи варто виконувати такі дії.
« Последнее редактирование: 22 Января 2019, 23:33:21 от BogdanTyshchuk »

Nikolya

• Слава Україні
  • Постоялец
  • Благодарность: +14/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei B715-23c
  • Провайдер: Київстар
  • Тариф: домашній 4G
Re: 4G LTE MIMO 2*2 24dBi 800 - 2600МГЦ
« Ответ #1 : 23 Января 2019, 01:34:52 »

Я користуюсь інтернетом від LifeCell. Модем USB HUAWEI  E8372h-608 який має 2 роз'єми для підключення зовнішньої антени.На даний час він працює в режимі 4G і підключений в перший роз'єм, з одною зовнішньою вертикальною антеною.Має ping 32  Download 30.31  Upload 12.65 Mbps.
Чи зімнеться якість на краще як що поставити нову панельну антену mimo 2x2 box 24dbi, яка має два підключення до 2-х роз'ємів модема.Як мені
роз'яснили, один роз'єм на завантаження а другий на віддачу.Чи варто виконувати такі дії.

Тобі не зовсім правильно пояснили!!! Той вихід на модемі,що блище до юсбі працює і на прийом і на віддачу! Тобто він є головним!А другий вихід в модемі ,тобто вхід! працює тільки на прийом! То ж при підключенні МІМО швидкість прийому має збільшитись і до того ж пінг стане ще менший!А ще як у мене на практиці виявилось,що якщо міняти антени місцями то пінг і швидкості також міняються! Але я думаю,що це в кожному випадку індивідуально
« Последнее редактирование: 23 Января 2019, 01:57:43 от Nikolya »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #2 : 23 Января 2019, 11:09:30 »

На мій погляд доцільніше докупити ще одну направлену антену.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Alex_Sig

• Гость
« Ответ #3 : 23 Января 2019, 14:02:13 »

лучше стать может но при условии что такая скорость это именно следствие низкого уровня сигнала или преград на его пути. антенна может быть на окне или вообще на улице и здание не будет влиять на прием (точнее стены не будут гасить сигнал).

но хорошо бы узнать уровень сигнала сети в месте работы твоего модема.
возможно виноват не сигнал а загрузка бс твоего опоса.
тут уже не факт что тебе помогут антенны.

ну и сервер для теста лучше выбрать внутри сетки своего опоса.
что бы точно знать что это его скорость а не + каналы наружу.