Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Пантек 295  (Прочитано 560 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

геннадииАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 28
  • Город: Черниговская обл.
  • Модем: Pantech 295
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер безлимит 120,техникс 10
  • Антенна: Две по 17дб.До б/с 25км
Пантек 295
« : 31 Декабрь 2017, 19:26:35 »

Здравствуйте.Когда доставал сим карту нарушил гнездо,возможно как то подключить интертелеком без сим карты?
Записан

Валерій

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +178/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 1931
  • Город: Вишнівець
  • Модем: багато різних
  • Провайдер: Інтертелеком, Київстар
  • Тариф: 3G Дитячий, Безлім
  • Антенна: Rnet 21dBі
Re: Пантек 295
« Ответ #1 : 31 Декабрь 2017, 21:23:03 »

Здравствуйте.Когда доставал сим карту нарушил гнездо,возможно как то подключить интертелеком без сим карты?
без СІМки він працювати не буде... ніяк  O0
Записан
Продам - http://olx.ua/uk/list/user/1GltR/

Юрец (Кам_Под)

  • Помогу в меру возможности.
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +76/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1490
  • Город: Каменец-Подольский / с. Боришковцы
  • Модем: E-PON ONU
  • Провайдер: Xnet-Route
  • Тариф: New 100
  • Антенна: TP-LINK_WR841N
  • ♠ Ты ето.....если чё заходи ♠
Re: Пантек 295
« Ответ #2 : 01 Январь 2018, 12:04:26 »

это же каким "ломом" надо доставать симку, что бы "нарушить гнездо"  :)
Записан
Заядлый ГеймеР
;D  Все вопросы в личку! ;D    мой провайдер http://x-net.cv.ua やり手

sand_rey

  • Модератор
  • *
  • Благодарность: +152/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 545
  • Модем: 7730,620L,975U,96U,5510L,5580
  • Провайдер: IT
  • Тариф: T10
  • Антенна: 17 dBi GammaX
Re: Пантек 295
« Ответ #3 : 01 Январь 2018, 14:27:40 »

Без сим карты будет работать - надо удалять имей
Записан
Программный ремонт,восстановление CDMA модемов/роутеров. Sim unlock Netgear AC781S, AC815S

Володимир

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 48
  • Город: Кіровоградщина
Re: Пантек 295
« Ответ #4 : 01 Январь 2018, 16:33:15 »

Я запускав без СІМ-ки в режимі звичайного модема, створюючи стандартне комутоване підключення в операційній системі.
Записан

Andron

  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +29/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 270
  • Город: Сквыра
  • Модем: Huawei
  • Провайдер: Intertelecom
Re: Пантек 295
« Ответ #5 : 01 Январь 2018, 17:23:42 »

Без сим карты будет работать - надо удалять имей
То есть сделать по нулям?
Записан

геннадииАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 28
  • Город: Черниговская обл.
  • Модем: Pantech 295
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер безлимит 120,техникс 10
  • Антенна: Две по 17дб.До б/с 25км
Re: Пантек 295
« Ответ #6 : 01 Январь 2018, 20:53:40 »

это же каким "ломом" надо доставать симку, что бы "нарушить гнездо"  :)

cимка с адаптером от и зацепил адаптером за ножку гнезда
Записан

Володимир

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 48
  • Город: Кіровоградщина
Re: Пантек 295
« Ответ #7 : 08 Январь 2018, 19:04:32 »

Поділюсь досвідом як я запускав Пантеч 295 без СІМ-карти. Отже, після того, як мені цей модем прошив шановний майстер Лютік на смачний тариф--звичайно ж, випробував його. Драйвера поставив старі. В темі http://netobzor.org/forum/index.php?topic=8632.0 є про це. Коли вставив модем в юсб-порт компа, побачив що індикатор блимає червоненьким. Витягнув СІМ-ку, створив звичайне підключення-- отримав доступ до тирнету. Тобто-без СІМ-ки, в моєму випадку, все запрацювало. Далі-є роутер TP-Link MR-3420 3v, який роздає вай-фай на ноут, два смарти, з'єднаний за допомогою пач-корду з комп'ютером. Роутер працював з Пантеком 175, 190. З 295 також запустився, правда, на цей раз вимагав, щоб у ньому була СІМ-карта. От таке от... Кому треба альтернативні прошивки на цей роутер, то ось сайт, звідки я скачував, про всяк випадок, але так і не ставив.  http://pulpstone.pw/basic-ar71xx/
P.S. Прошивка модема L0295VWEA31F.B5 З такою купувався.
« Последнее редактирование: 09 Январь 2018, 00:29:18 от Володимир »

Володимир

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 48
  • Город: Кіровоградщина
Re: Пантек 295
« Ответ #8 : 09 Январь 2018, 12:43:18 »

Коротше кажучи--не вийшло... Сьогодні, при спробі вийти в тирнет через звичайне підключення, модем запросив СІМ-ку. Я йому її дав, але комп завис. Довелось зносити драйвера, і ставити по-новій. Ставив новішу версію. Заодно зніс вотчер, поки що його не встановлював, працює й так. Модем підключився автоматично. От така ...., малята, любі хлопчики й дівчата. Сумно, звичайно ж, все так гарно було вийшло.
Записан