ногами к вспышке падал ?
Тут є модератор? Напевно є. У нього є розум? Напевно є. Якщо у модератора дійсно є розум, значить у мене когнитивний дисонанс. Мене банили строком на місяць за незрівняно більш low level речі, можете забанити щє раз, бо порушую правила форуму, але скажу, що думаю :
Outlaw ти виродок Але саме гірше, що ти не зрозумієш цього ніколи і тебе цей пост не пройме, тут має працювати модератор або адміністратор, або Микола. Не знаю чи вони зроблять відповідні висновки, сподіваюсь що так, а якщо ні, то Donіk foreva. Я пішов з форуму із-за нього, точніше за відповідь Миколи стосовно мого обурення тим моральним виродком, яка поставила мене і доніка на один щабель. Для Миколи я і Донік це одне й те саме - жодної різниці, тобто те, що я тут колись зробив і що зробив Донік для форуму це співрозмірні речі. Ок, без проблем, я пішов, багато після мене Донік приніс користі сайту та форумчанам. Га? Питання риторичне, але є святе правило - дурень вчиться на своїх помилках, а розумний на чужих. Ситуація з Outlaw нічого не нагадує, любимо ходити по граблях? Це Ваш улюблений вид спорту? Ну ну, або думайте, або продовжуйте не думаючи, Ваше право.