Мова йде про нас. Є така пісенька :
кто людям помагает тот тратит время зря, хорошими делами прославиться нельзя - Шапокляк. Колись років з три назад цей чоловік для КОГОСЬ купив у нас дві 801-х сієрри з якої ціллю не знаю, але схоже щоб перепродати і щось там заробити. Нічого не маю проти, я тількі за. На даний час одна сієрра здохла, відновити ми її не змогли - запропонував йому відправити на ремонт в інше місто, можливо тим людям вдалося би оживити. Він відмовився, спитавши чи можна номер перенести на інший роутер, я сказав, що без проблем, якщо підключали ми, то зробимо безкоштовно (
кто людям помагает тот тратит время зря, хорошими делами прославиться нельзя - Шапокляк), але якщо підключення не наше, то за певну суму. Отримали від нього номер, він рівненський, але не наш, людина почала хамити, я ввічливо йому відповів, що в такому випадку відмовляюсь продати нове обладнання яке він замовив і відправив цю сієру йому назад. Як би не було хамства, а була нормальна поведінка, то ми би йому це все зробили і так, але на "розпальцовку" у мене реакція лише одна - до побачення!

Моя думка щодо ситуації: не виключаю, що ми її і підключали, але та людина якій він перепродав сієрру скоріш за все змінила тариф і перепідключила номер вже у іншого ділера і оформляв він не на себе на когось іншого, бо ні по його фамілії, ні по його номеру телефону ніякого інформації ми ні в 1С ні в інших базах не знайшли. Отака історія, я вважаю, що потрібно бути перш за все людиною, вести себе ввічливо і не хамити, і тоді буде все добре, бо заслужиш відповідне людське ставлення, а якщо ти розпальцований пуп землі, то тоді можна отримати зовсім не ту відповідь на яку очікуєш, якось так.