Шановне Панство!!!
За останнні роки завдяки Вам,я отримав комплект "мишок"(дякую Василю Рівне та мр.Алексу!!!), та купу памяті....
Тепер у мене нове нашестя.
Вінти після 12.5 років массово відказують...
Знайшов у себе кантору, яка продає вінти на 160 ГБ від WD за 250рн за вінт
з гарантією в 1 рік. Звертаюсь по допомогу до форумчан.
Мета - 2500 грн.Кожного благодійника чекає нагорода за вклад у добру справу...
UPD 06-09-2017 Збір коштів припиняю, оскільки мінімальну сумму від бажаної було зібрано. Велике Вам дякую! Всім, і тим, кто кидався гнилими помідорами, і тими, хто юродствував, хто вчив життю, пропонував "допомогу" і власне тим,
хто реально допоміг не словом, а ділом.
А ось і обіцанна нагорода. Благодійники внесені мною у мій особистий список і тепер будуть отримувати від мене поради/допомогу у вирішенні їх питань на безкоштовній основі. Добро має властивість повертаись.

Дякую Всім за увагу...
UPD 07.08.17 зібрано 40% від суми. Оплатив 4 вінти та в суботу поїду їх забирати. Всього відгукнулось 8 людей. Планував їх у шапці написати,але деякі хочуть лишитися анонімами. Хлопці, ви найкращі!! Дай Вам Бог здоровья

!
Обов'язково зроблю скан накладної та фото вінтів, щоб ніхто тут мене не звинуватив у тому що я грошенята собі до кишені поклав. Фото викладу у шапці цього топіка.
Upd 09.09.2017Виклав фото. Всім добродіям величезне дякую від мене та моїх дітей:)!
Навіть знижку дали аж на цілих 40 грн:) майже на дорогу вистачить і ще 110грн лишилось. Згодом зароблю і докладу вже своїх, та ще куплю парочку вінтів.
Дехто з добродіїв хотів залишитись інкогніто, проте я вважаю, що форум має знати своїх небайдужих та щирих колег:
Кирилюк Юрій Васильович ака geass
bizon.ua
Землюк Дмитро Володимирович
Афиногенов Антон Миколайович
oblivion_lost
Чаус Олександр ака simka
Притика Василь Іванович ака progonov
Московчук ТаняВсіляких Вам благ та Божого благословіння у всіх ділах!