Хочу поділитися враженнями про новий девайс від компанії Zyxel
Zyxel Keenetic - це багатофункційний маршрутизатор.
Детальніше -
http://omni.zyxel.ru/catalogue/internet/ethernet/1286/descriptionДуже цікава модель хороша альтернатива -
Dlink Dir 320 та
Asus 500gpv2 Premium.
А кращий Він тим що має також підтримку USB 2.0 де можна безпроблемно підключити будь-який модем 3G чи то 4G, про це детальніше трошка пізніше..
Також особливо сподобалось те що в повній версії - Дві потужні Wifi антени які покрили в мене трьох поверховий будинок...Крім того це
WIFI 300 мбіт/с порівняно з
54 мбіт/с як у Dir 320...Що досить важливо на сьогоднішній час..
Якщо з питань ціни то чесно кажучи за такі гроші це шара... Середня ціна 75 у.о
Коли він мені потрапив до рук то відразу захотів до нього підєднати 3G CDMA Novatell U720
Провозившись з ним 2 години це у мене невийшло...Через консоль Telnet практично розібрався в чому причина...
Дана модель модему не підтримується ПРОГРАМНО ...
А ось Huawei EC 228 запрацював безпроблем...
Зручно що Все налаштовується через Веб інтерфейс, хоча я більше віддаю перевагу Telnet...
НУ на цьому я не зупинився пробував я редагувати його конфіг файли але були обмеження Ядром..Нічого з цього не вийшло
Зайшовши у тупік...але замінивши на бета версію останньої прошивки ....
ВСЕ ЗАПРАЦЮВАЛО 
Версія мікропрограми -
KEENETIC-V2.00 -
Виложена нижчеВерісія даної прошивки просто ФАНТАСТИКА - ВЕЛИЧЕЗНІ можливості
Безліч потрібних функцій
Зручний в налаштуванні
Також дуже сподобалось що нерозривало з'єднання через модем протягом тижня часу!!
Тому якщо у Вас буде потреба в надійному роутері з потужним WiFi сигналом для 3G Інтернету та не тільки -
Zyxel Keenetic Звічно що це новинка..тому було б цікаво почути окремі відгуки про цей девайс...