Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Помогите настроить беспроводной интернет  (Прочитано 6889 раз)

САНЯ

• Гость

Я нічого не розумію в інтернеті(як його налаштовувати). :) У мене Інтертелеком, тариф Вільний доступ. Мене не влаштовувала швидкість, а особливо пінг(200-1000)(дізнався за допомогою гри).Вирішив встановити антену. Встановив. Та ефекту ніякого. Кабель: PCI RG6U U.S.A. STANDART(15-20м) Я навіть не знаю де знаходяться Базові Станції, тому якщо хтось знає, підкажіть.я живу в Чернігівській обл. Менському р-н. с. Киселівка. Допоможіть, я хочу нормальний пінг. :-*

vbely

• Гость
Re: Help!!!
« Ответ #1 : 17 Апреля 2011, 16:08:18 »

Насколько я знаю. Киселевка находится  в Черниговском районе. Совсем близко к городу Чернигов. Направлять антенну нужно на Радиозавод в Чернигове. Базовая на его трубе!

САНЯ

• Гость
« Ответ #2 : 17 Апреля 2011, 16:12:57 »

Є ще одна Киселівка за 70-90км(точно не знаю) від Чернігова.

vbely

• Гость
« Ответ #3 : 17 Апреля 2011, 16:19:57 »

Если по прямой куда ближе? Мена, Сосница, Березна?

САНЯ

• Гость
« Ответ #4 : 17 Апреля 2011, 16:25:06 »

До Мени ближче. Мені сказали, що потрібно повертати антену на Корюківку. Я так і зробив. Ефекту ніякого. Я навіть не знаю як краще, з антеною чи без неї. :'(

vbely

• Гость
« Ответ #5 : 17 Апреля 2011, 16:27:53 »

Кто говорил направлять на Корюковку? В Корюковке не базовой ЕВДО. Не слушай никого. Пробуй направлять на Сосницу или Мену, или даже на Березно. Я посмотрел по карте, у тебя должно быть все гуд. Но если тебя интересует ПИНГ. То нужно пинговать сервак. Почитай в инете как пинговать.

САНЯ

• Гость
« Ответ #6 : 17 Апреля 2011, 16:35:37 »

;) ;) ;)Мені сказали направляти на Корюківку, бо там менше користувачів :DДякую за допомогу. Зроблб як ти і казав. *:)):))

dimilian

• Гость
« Ответ #7 : 17 Апреля 2011, 22:09:01 »

Я нічого не розумію в інтернеті(як його налаштовувати). :) У мене Інтертелеком, тариф Вільний доступ. Мене не влаштовувала швидкість, а особливо пінг(200-1000)(дізнався за допомогою гри).Вирішив встановити антену. Встановив. Та ефекту ніякого. Кабель: PCI RG6U U.S.A. STANDART(15-20м) Я навіть не знаю де знаходяться Базові Станції, тому якщо хтось знає, підкажіть.я живу в Чернігівській обл. Менському р-н. с. Киселівка. Допоможіть, я хочу нормальний пінг. :-*

Кабель с таким названием у меня был на телевизионной антенне. Попробуйте использовать другой - хороший кабель. 15-20 метров - это много. Чем меньше - тем лучше, так как уменьшаются потери сигнала. Уменьшите, по возможности, это расстояние.

P.S. Какая антенна? Где установлена (стена дома, конек, мачта...), на какой высоте? Деревья (особенно орех) перед антенной есть? Мне удалось улучшить сигнал банальным спиливанием особо "неудачных" веток дерева.
« Последнее редактирование: 17 Апреля 2011, 22:11:27 от dimilian »

САНЯ

• Гость
« Ответ #8 : 20 Апреля 2011, 17:39:16 »

Яка антена не знаю. Антена знаходиться на висоті десь 5 метрів. Кабель укорочу коли будуть перекривати кришу(а це буде скоро), а міняти не буду. Дерева антені не мішають(їх взагалі в бік Мени немає).

olegsky

• Гость
« Ответ #9 : 20 Апреля 2011, 19:00:33 »

Ну взагалі поміняйте кабель...а то таке ГЕ...цей кабель до першого морозу..та і взагалі велике затухання у нього на екрані тільки - 8 жил
Крім того Він зрізає по певних частотах..
Рекомендую якщо кабель 75 ОМ то візьміть краще - Sprint S660,S690
А взагалі краще кабель 50 ОМ моделі Balden RG58 або в крайньому випадку Eurosat RG58
Найкраще - RG8

САНЯ

• Гость
Re: Помогите настроить беспроводной интернет
« Ответ #10 : 23 Апреля 2011, 08:03:24 »

Дякую дуже за інформацію, та я повторюсь, кабель міняти я не збираюсь. Ти кажеш, що цей кабель найкращий, а інший скаже ,що той кабель кращий. Кабель потрібно перевірити на власному опиті, а купляти з десяток кабелів я не хочу.

olegsky

• Гость
« Ответ #11 : 23 Апреля 2011, 16:40:49 »

Я працюю з коаксіальними кабелями вже більше 7 років..
І тільки з практики даю поради...
Скільки би з кабелем - RG6 PCI U.S.A не працював постійно проблеми виникають.

Як усім відомо - Скільки людей стільки думок..Моя роль тут невелика можу лише дати пораду
А ось Чи ти прислухаєшся до неї, справа твоя...

Успіхів  :)

САНЯ

• Гость
« Ответ #12 : 23 Апреля 2011, 17:54:14 »

Дякую

САНЯ

• Гость
« Ответ #13 : 17 Сентября 2011, 13:12:19 »

Привіт, я знову тут і маю нове запитання.
Якщо розмістити антену під дахом з металочерепиці, вона буде приймати сигнал?

Бамовский

• Гость
« Ответ #14 : 17 Сентября 2011, 18:48:19 »

Привіт, я знову тут і маю нове запитання.
Якщо розмістити антену під дахом з металочерепиці, вона буде приймати сигнал?

Что-то, принимать будет.  А зачем тогда антенна?  "під дахом" можно и модем "приклеить". Лучше всетаки НА даху.  :)