Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Pantech 190 - дивна поведінка  (Прочитано 232 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

RXXLАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 31
  • Город: Київ
  • Модем: Sierra w802
  • Провайдер: IT
  • Тариф: Детский 3G

Модем визначається компом легко, встановлюється (на СОМ16) без жовтих значків у Диспетчері пристроїв. При намаганні встановити зв'язок отримую помилку 692. На модемі світлодіод горить постійно червоним. Він більше року не використовувався, то ж я вирішив прошити актуальним номером. Мангуст (1.09) ком-порт не показує, прописував вручну. Порт відкривається, але далі - "FAILED".
Модем живий? Чи можна щось зробити віддалено?
Наперед вдячний за конструктив!
Записан

Vitalik

  • prointer.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +690/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 6963
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: Lava MF 802S
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!

Осмелюсь предположить, что дрова таки не те
Записан
Контакты: ICQ 631513019 Skype: cdma@bigmir.net Viber/Telegram: 0938720399 Часть моих возможностей
Подключаю Интертелеком, Туристическая SIM карта, Go Europe.
Осторожно, Haier ищет тебя: здесь

RXXLАвтор темы

  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 31
  • Город: Київ
  • Модем: Sierra w802
  • Провайдер: IT
  • Тариф: Детский 3G

Ставив з трьох різних джерел. Останнє викачав у Алекса (Олекси). Драйвер сказав, що є стара версія і ввічливо перепитав, чи оновлювати її. Може варто було знести старі, і встановити начистовик?
P.S.:Спроба опитати модем увінчується таким же фіаско...
« Последнее редактирование: 30 Август 2016, 22:17:48 от RXXL »
Записан

DenisL

  • Активист
  • **
  • Благодарность: +12/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 127
  • Город: Луганская область
  • Провайдер: Doris
  • Антенна: Ubiquiti LiteBeam M5

Почему мангустом ?
Попробуйте альтернативное п.о.
DFS к примеру.
Записан

Vitalik

  • prointer.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +690/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 6963
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: Lava MF 802S
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!

имхо если мангуст не разумеет, то и дфс не поймет
Записан
Контакты: ICQ 631513019 Skype: cdma@bigmir.net Viber/Telegram: 0938720399 Часть моих возможностей
Подключаю Интертелеком, Туристическая SIM карта, Go Europe.
Осторожно, Haier ищет тебя: здесь

DenisL

  • Активист
  • **
  • Благодарность: +12/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 127
  • Город: Луганская область
  • Провайдер: Doris
  • Антенна: Ubiquiti LiteBeam M5

Мангуст сам по себе глючная софтина. Программирует иногда криво.
По поводу драйверов согласен-все старые снести и по новой.... или попробовать на другом пк.
Записан

Vitalik

  • prointer.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +690/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 6963
  • Город: Киев, а найти хоть на Марсе
  • Модем: Lava MF 802S
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Мобильный интернет - это просто!

Речь идет пока про считывание, а не запись.
Записан
Контакты: ICQ 631513019 Skype: cdma@bigmir.net Viber/Telegram: 0938720399 Часть моих возможностей
Подключаю Интертелеком, Туристическая SIM карта, Go Europe.
Осторожно, Haier ищет тебя: здесь

Юрец (Кам_Под)

  • Роздам БАНанЫ.
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +74/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1454
  • Город: Каменец-Подольский / с. Боришковцы
  • Модем: TL-WR841N
  • Провайдер: X-NET
  • Тариф: Стартовый
  • ♠ Ты ето.....если чё заходи ♠

port fail, может занят каким нить другим приложениям?!
Записан
Обожаю MINECRAFT
;D  Все вопросы в личку! ;D   мой провайдер http://x-net.cv.ua
やり手

Sanya

  • Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +219/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1541
  • Модем: Huawei EC 5321u-1, хаєр
  • Провайдер: інтертелеком
  • Тариф: Турбо безліміт 100, Безлімітний смартфон

Модем визначається компом легко, встановлюється (на СОМ16) без жовтих значків у Диспетчері пристроїв. При намаганні встановити зв'язок отримую помилку 692. На модемі світлодіод горить постійно червоним. Він більше року не використовувався, то ж я вирішив прошити актуальним номером. Мангуст (1.09) ком-порт не показує, прописував вручну. Порт відкривається, але далі - "FAILED".
Модем живий? Чи можна щось зробити віддалено?
Наперед вдячний за конструктив!


була не раз аналогічна біда зі пантеками 150 на старих пк
один в один аналогічні симптоми
вилікувалось у-кабельком (юсб подовжувач з додаткоивм живленням)
бідоласі банально не вистачало живлення
Допоможу у вирішенні  проблем, маю доступ до білінгу, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=10911.0
ася 652061029, http://netobzor.org/forum/index.php?topic=9997.0

 

+ Быстрый ответ