Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Изменение насторек в АССА  (Прочитано 2346 раз)

assa62

• Гость
Изменение насторек в АССА
« : 19 Июля 2016, 17:20:46 »

Приветствую. Имеется ноутбук с встроенным модемом. Кто может подсказать как попасть в настройки в личном кабинете Интертелекома??? Подключаюсь к интернет через этот модем прошитый под ИТ. В АССА при попытке перехода по ссылке "управление услугами" требует РУНА. Для его отключения нужно зайти в настройки, которые требуют РУНА. Четыре раза звонил в поддержку - мычат что то невнятное или для меня не понятное. Оператор, по моему так и не понял, какой у меня модем. Возьмите свой ноутбук, и идите... в сервисный центр. Там вам помогут. Чем они мне там помогут???

Петрo

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +128/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: MicroTik
  • Провайдер: Gipernet
  • Тариф: Новий Опт. 30Мб/с
Re: Изменение насторек в АССА
« Ответ #1 : 19 Июля 2016, 19:24:32 »

Якщо вихід в інет з цього модему,то по ідеї не повинно просити РУНА.Як варіант,спробувати зайти в АССА під логіном/паролем IT_TEST.

assa62

• Гость
« Ответ #2 : 19 Июля 2016, 20:13:56 »

Дякую. Я так само собі це розумію. Ще разів три дзвонив оператору та декілька разів відключався и знов підключався. В решті решт пустило без рунів.
P.S. Підтримка ІТ -взагалі НІЯКА! Якщо хтось з ними спілкуєтся - розкажіть їм, що крім USB та MI-FI є ще модеми на шині PCI mini. Бо, якщо їм кажеш про такий - їх вганяє в ступор.

Петрo

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +128/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: MicroTik
  • Провайдер: Gipernet
  • Тариф: Новий Опт. 30Мб/с
« Ответ #3 : 19 Июля 2016, 20:23:24 »

розкажіть їм, що крім USB та MI-FI є ще модеми на шині PCI mini. Бо, якщо їм кажеш про такий - їх вганяє в ступор.

Так там два технарі на цілу контору,а решта,то дівчата-оператори з середньою освітою і своїми стандартними, (написаними на листочку в клітинку), відповідями.  :)

SAN40WOLF

• Гость
« Ответ #4 : 21 Октября 2016, 10:34:45 »

Ой, та  їхня підтримка це щось з чимось... Користуюсь тарифом "Домашній вайфай 5мб",  по умовах тарифу я маю 5мб даунлоада і 5 аплоада. Одного вечора інтернет лагав просто безбожно, ну і відповідно заскрінивши на спідтесті свою ледве теплу швидкість, я поспішив пожалітись оператору. І знаєте що вона мені сказала? "Саша, 3.86 мгб, це не мала швидкість"...