Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: ПРОБЛЕМА DIR320+U720  (Прочитано 6679 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

ШведАвтор темы

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 224
  • Модем: Mikrotik,Ubiquity,Tplink,FTTH
  • Провайдер: UARNET,Netstar,SkyDsl
  • Тариф: Безілмітний 100 грн/місяць - 5 мбіт/с
  • Інтернет в кожен дім.

Суть проблема така.
Система з Dir 320+U720 (Verizon) знаходиться у мого клієнта в смт.Брошнів-Осада, Івано-Франківська область.
Для покращення сигналу встановлено зовнішню антену 14 ДБ (вінниця).
Рівень сигналу - 82/92 ДБ (Axesstell), швидкість до базової станції - 1.8/2.4 мбіт/с,  Ec/lo - 0.5-1.2
Швидкість в день в межах 700 - 2000 кбіт/с  вечіром 300 - 1000 кбіт/с
В перших днях роботи заміт що модем незавжди підлючається до інтернету коли вмикаєш роутер в живлення
Приблизно з 2-3 разу..
По Axesstel замітив що інколи він працює в режимі 1х бо видно що різні канали перебирає
PRL був залитий - 8882
Догадався відредактувати PRL файли та залишити лише два канали - 284 - 157 бо на цих каналах працює безпроблем
інтернет підключається відразу.

Але виникла проблема в іншому
Роутер з модемом працює бзедоганно протягом дня до 24:00
Потім він відключається і ніякими методами його підключити невдається поки не прийде 1:00
Що за біда!!!  :o
Прошу кваліфікованої допомоги!! :-*
Записан
Майбутнє за технологією - FTTH

Сергей (интертелеком)

  • Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +374/-0
  • Онлайн Онлайн
  • Сообщений: 2254
  • Город: Каменец-Подольский
  • Модем: разные
  • Провайдер: интертелеком-(представитель)
  • Тариф: дилерский
  • Готов помочь в любое врямя по возможности
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #1 : 11 Апрель 2011, 13:06:09 »

попробуй залить 8884 прл и попробывать разные http://dlink.ua/?dir320_3g от делинка на сайте ( у меня тоже были разные проблемы с дир 320 )
« Последнее редактирование: 11 Апрель 2011, 13:08:22 от Николай »
Записан
Прошиваю модемы онлайн!
Подключаю к Интертелекому онлайн   CDMA iPhone 4 и iPad 2
На вооружении имеется -    DC-Unlocker.   DFS Evolution.   RIFF Box.   Omnia Repair Tool.   Medusa PRO Box.   Volcano box . Octoplus LG Tool + Samsung Tool.  InfinityBox. RBSoft Mobile Tool. MRT Box.  TL866

Аппенцеллер

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +239/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1652
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #2 : 11 Апрель 2011, 16:13:23 »

В DIR 320 лучше заливать прошивку от Олега. Проверенно. Сразу забываешь о проблемах. А по поводу редактирования PRL. Синку - це фантастика.(с) Нельзя заставить модем работать на определенном канале!!!
Записан
Si vis pacem, para bellum

ШведАвтор темы

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 224
  • Модем: Mikrotik,Ubiquity,Tplink,FTTH
  • Провайдер: UARNET,Netstar,SkyDsl
  • Тариф: Безілмітний 100 грн/місяць - 5 мбіт/с
  • Інтернет в кожен дім.
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #3 : 11 Апрель 2011, 16:19:58 »

попробуй залить 8884 прл и попробывать разные http://dlink.ua/?dir320_3g от делинка на сайте ( у меня тоже были разные проблемы с дир 320 )

Прошивка від D-link не рулить
Даний роутер прошитий провишкою від Олега
Працює бездоганно на операторі - CDMAUA , Peoplenet
Intertelecom -якайсь біда з ним...
Записан
Майбутнє за технологією - FTTH

ШведАвтор темы

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 224
  • Модем: Mikrotik,Ubiquity,Tplink,FTTH
  • Провайдер: UARNET,Netstar,SkyDsl
  • Тариф: Безілмітний 100 грн/місяць - 5 мбіт/с
  • Інтернет в кожен дім.
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #4 : 11 Апрель 2011, 16:30:43 »

В DIR 320 лучше заливать прошивку от Олега. Проверенно. Сразу забываешь о проблемах. А по поводу редактирования PRL. Синку - це фантастика.(с) Нельзя заставить модем работать на определенном канале!!!

Відносно прошивки від Олега то вона і стоїть на цьому роутері...На неї нема чого скаржитись
А ось те що не можна заставити модем працювати на конкретному каналі, можу Вас запевнити що працює!!!
В мене були випадки що наприклад на Peoplenet на
74 каналів дає швидкість до базової станції - 300 кбіт/с
116 канал дає швидкість до базової станції - 1,8 мбіт/с
Звісно сигнал йшов від іншої базової станції.
Тут фізика в тому що коли ти знаходишся в місці де є сигнал від трьох різних базових станцій та ще і інших секторів, система не завжди правильно вибирає базову станцію, я так розумію Система базується на рівню сигналу але незавжди на якість....
Єдине що ось з Інтертелекомом дещо ще незрозуміла :-*....а ось Peoplenet, CDMAUA я вже розкусив... ;;))
Записан
Майбутнє за технологією - FTTH

Аппенцеллер

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +239/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 1652
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #5 : 11 Апрель 2011, 16:37:36 »

olegsky реально нельзя редактировани PRL заствить модем работать на определеном канале. Не нужно спорить, а проверь. Оставь один канал на котором модем не работает и увидишь. PRL нужен для того, что бы модем или тел поймал сеть, а дальше он сам каналы перебирает и ему пофиг какие ты там записал.
Записан
Si vis pacem, para bellum

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #6 : 11 Апрель 2011, 16:46:29 »

В DIR 320 лучше заливать прошивку от Олега. Проверенно. Сразу забываешь о проблемах. А по поводу редактирования PRL. Синку - це фантастика.(с) Нельзя заставить модем работать на определенном канале!!!

Відносно прошивки від Олега то вона і стоїть на цьому роутері...На неї нема чого скаржитись
А ось те що не можна заставити модем працювати на конкретному каналі, можу Вас запевнити що працює!!!
В мене були випадки що наприклад на Peoplenet на
74 каналів дає швидкість до базової станції - 300 кбіт/с
116 канал дає швидкість до базової станції - 1,8 мбіт/с
Звісно сигнал йшов від іншої базової станції.
Тут фізика в тому що коли ти знаходишся в місці де є сигнал від трьох різних базових станцій та ще і інших секторів, система не завжди правильно вибирає базову станцію, я так розумію Система базується на рівню сигналу але незавжди на якість....
Єдине що ось з Інтертелекомом дещо ще незрозуміла :-*....а ось Peoplenet, CDMAUA я вже розкусив... ;;))

По поводу СДМА УА по конкретнее... ТОЛЬКО перед тем как напишите вдумайтесь в то что вы напишите ок? Такая смысловая загадочка... Интересно как вы заставили работать на одном канале СДМА УА?
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

ШведАвтор темы

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 224
  • Модем: Mikrotik,Ubiquity,Tplink,FTTH
  • Провайдер: UARNET,Netstar,SkyDsl
  • Тариф: Безілмітний 100 грн/місяць - 5 мбіт/с
  • Інтернет в кожен дім.
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #7 : 11 Апрель 2011, 17:04:24 »

В DIR 320 лучше заливать прошивку от Олега. Проверенно. Сразу забываешь о проблемах. А по поводу редактирования PRL. Синку - це фантастика.(с) Нельзя заставить модем работать на определенном канале!!!

Відносно прошивки від Олега то вона і стоїть на цьому роутері...На неї нема чого скаржитись
А ось те що не можна заставити модем працювати на конкретному каналі, можу Вас запевнити що працює!!!
В мене були випадки що наприклад на Peoplenet на
74 каналів дає швидкість до базової станції - 300 кбіт/с
116 канал дає швидкість до базової станції - 1,8 мбіт/с
Звісно сигнал йшов від іншої базової станції.
Тут фізика в тому що коли ти знаходишся в місці де є сигнал від трьох різних базових станцій та ще і інших секторів, система не завжди правильно вибирає базову станцію, я так розумію Система базується на рівню сигналу але незавжди на якість....
Єдине що ось з Інтертелекомом дещо ще незрозуміла :-*....а ось Peoplenet, CDMAUA я вже розкусив... ;;))

По поводу СДМА УА по конкретнее... ТОЛЬКО перед тем как напишите вдумайтесь в то что вы напишите ок? Такая смысловая загадочка... Интересно как вы заставили работать на одном канале СДМА УА?

Дісно пробачте що некоректно виразився. Обіцяю що так більше небуду.
CDMAUA канал - 242
На цих каналах швидкість до базової станції - 2,4 мбіт\с
В стандартному випадку - 578, 536 канал   - 600 кбіт\с
Редагував prl файл, і заливав в модем. Звісно що відіграє версія прошивки модема... Дана методика перевірана мною неоднократно і працює по іншому бути неможе, тому і піддав сумніву Ваші слова (Пробачте)
Записан
Майбутнє за технологією - FTTH

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #8 : 11 Апрель 2011, 17:13:54 »

В DIR 320 лучше заливать прошивку от Олега. Проверенно. Сразу забываешь о проблемах. А по поводу редактирования PRL. Синку - це фантастика.(с) Нельзя заставить модем работать на определенном канале!!!

Відносно прошивки від Олега то вона і стоїть на цьому роутері...На неї нема чого скаржитись
А ось те що не можна заставити модем працювати на конкретному каналі, можу Вас запевнити що працює!!!
В мене були випадки що наприклад на Peoplenet на
74 каналів дає швидкість до базової станції - 300 кбіт/с
116 канал дає швидкість до базової станції - 1,8 мбіт/с
Звісно сигнал йшов від іншої базової станції.
Тут фізика в тому що коли ти знаходишся в місці де є сигнал від трьох різних базових станцій та ще і інших секторів, система не завжди правильно вибирає базову станцію, я так розумію Система базується на рівню сигналу але незавжди на якість....
Єдине що ось з Інтертелекомом дещо ще незрозуміла :-*....а ось Peoplenet, CDMAUA я вже розкусив... ;;))

По поводу СДМА УА по конкретнее... ТОЛЬКО перед тем как напишите вдумайтесь в то что вы напишите ок? Такая смысловая загадочка... Интересно как вы заставили работать на одном канале СДМА УА?

Дісно пробачте що некоректно виразився. Обіцяю що так більше небуду.
CDMAUA канал - 242
На цих каналах швидкість до базової станції - 2,4 мбіт\с
В стандартному випадку - 578, 536 канал   - 600 кбіт\с
Редагував prl файл, і заливав в модем. Звісно що відіграє версія прошивки модема... Дана методика перевірана мною неоднократно і працює по іншому бути неможе, тому і піддав сумніву Ваші слова (Пробачте)

То есть вы говорите что на 242 канале у вас скорость выше нежели на 578? ок... вопросов нет, только один... Напоследок. В какой области работает ваш модем на 242 канале? И скриншотом поделитесь с нами если вам не сложно. Спасибо :)
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

ШведАвтор темы

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 224
  • Модем: Mikrotik,Ubiquity,Tplink,FTTH
  • Провайдер: UARNET,Netstar,SkyDsl
  • Тариф: Безілмітний 100 грн/місяць - 5 мбіт/с
  • Інтернет в кожен дім.
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #9 : 11 Апрель 2011, 17:22:36 »

В DIR 320 лучше заливать прошивку от Олега. Проверенно. Сразу забываешь о проблемах. А по поводу редактирования PRL. Синку - це фантастика.(с) Нельзя заставить модем работать на определенном канале!!!

Відносно прошивки від Олега то вона і стоїть на цьому роутері...На неї нема чого скаржитись
А ось те що не можна заставити модем працювати на конкретному каналі, можу Вас запевнити що працює!!!
В мене були випадки що наприклад на Peoplenet на
74 каналів дає швидкість до базової станції - 300 кбіт/с
116 канал дає швидкість до базової станції - 1,8 мбіт/с
Звісно сигнал йшов від іншої базової станції.
Тут фізика в тому що коли ти знаходишся в місці де є сигнал від трьох різних базових станцій та ще і інших секторів, система не завжди правильно вибирає базову станцію, я так розумію Система базується на рівню сигналу але незавжди на якість....
Єдине що ось з Інтертелекомом дещо ще незрозуміла :-*....а ось Peoplenet, CDMAUA я вже розкусив... ;;))

По поводу СДМА УА по конкретнее... ТОЛЬКО перед тем как напишите вдумайтесь в то что вы напишите ок? Такая смысловая загадочка... Интересно как вы заставили работать на одном канале СДМА УА?

Дісно пробачте що некоректно виразився. Обіцяю що так більше небуду.
CDMAUA канал - 242
На цих каналах швидкість до базової станції - 2,4 мбіт\с
В стандартному випадку - 578, 536 канал   - 600 кбіт\с
Редагував prl файл, і заливав в модем. Звісно що відіграє версія прошивки модема... Дана методика перевірана мною неоднократно і працює по іншому бути неможе, тому і піддав сумніву Ваші слова (Пробачте)

То есть вы говорите что на 242 канале у вас скорость выше нежели на 578? ок... вопросов нет, только один... Напоследок. В какой области работает ваш модем на 242 канале? И скриншотом поделитесь с нами если вам не сложно. Спасибо :)

Якщо відносно регіону то це - Львівська область , 3 км від обласного центра.
Можу прикріпити prl файл це буде простіше бо скріншот зробити незможу бо це все робив на місці у клієнта.
Записан
Майбутнє за технологією - FTTH

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #10 : 11 Апрель 2011, 18:03:30 »

В DIR 320 лучше заливать прошивку от Олега. Проверенно. Сразу забываешь о проблемах. А по поводу редактирования PRL. Синку - це фантастика.(с) Нельзя заставить модем работать на определенном канале!!!

Відносно прошивки від Олега то вона і стоїть на цьому роутері...На неї нема чого скаржитись
А ось те що не можна заставити модем працювати на конкретному каналі, можу Вас запевнити що працює!!!


В мене були випадки що наприклад на Peoplenet на
74 каналів дає швидкість до базової станції - 300 кбіт/с
116 канал дає швидкість до базової станції - 1,8 мбіт/с
Звісно сигнал йшов від іншої базової станції.
Тут фізика в тому що коли ти знаходишся в місці де є сигнал від трьох різних базових станцій та ще і інших секторів, система не завжди правильно вибирає базову станцію, я так розумію Система базується на рівню сигналу але незавжди на якість....
Єдине що ось з Інтертелекомом дещо ще незрозуміла :-*....а ось Peoplenet, CDMAUA я вже розкусив... ;;))

По поводу СДМА УА по конкретнее... ТОЛЬКО перед тем как напишите вдумайтесь в то что вы напишите ок? Такая смысловая загадочка... Интересно как вы заставили работать на одном канале СДМА УА?

Дісно пробачте що некоректно виразився. Обіцяю що так більше небуду.
CDMAUA канал - 242
На цих каналах швидкість до базової станції - 2,4 мбіт\с
В стандартному випадку - 578, 536 канал   - 600 кбіт\с
Редагував prl файл, і заливав в модем. Звісно що відіграє версія прошивки модема... Дана методика перевірана мною неоднократно і працює по іншому бути неможе, тому і піддав сумніву Ваші слова (Пробачте)

То есть вы говорите что на 242 канале у вас скорость выше нежели на 578? ок... вопросов нет, только один... Напоследок. В какой области работает ваш модем на 242 канале? И скриншотом поделитесь с нами если вам не сложно. Спасибо :)

Якщо відносно регіону то це - Львівська область , 3 км від обласного центра.
Можу прикріпити prl файл це буде простіше бо скріншот зробити незможу бо це все робив на місці у клієнта.

У Львові працює 578 канал! Як ви приліпили 242... :o
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

ШведАвтор темы

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 224
  • Модем: Mikrotik,Ubiquity,Tplink,FTTH
  • Провайдер: UARNET,Netstar,SkyDsl
  • Тариф: Безілмітний 100 грн/місяць - 5 мбіт/с
  • Інтернет в кожен дім.
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #11 : 11 Апрель 2011, 23:56:53 »

olegsky реально нельзя редактировани PRL заствить модем работать на определеном канале. Не нужно спорить, а проверь. Оставь один канал на котором модем не работает и увидишь. PRL нужен для того, что бы модем или тел поймал сеть, а дальше он сам каналы перебирает и ему пофиг какие ты там записал.
Ну спорити я тоже не люблю. Але можу константувати факт що працює
Peoplenet - окремо - 116 канал , 158 канал
CDMAUA - окремо - 242 канал...
Єдине неможу Вам скинути скріншоти бо модеми стоять у клієнтів
Я розумію що для Вас це діло звучить ДИКО але можу Вас запевнити перевірено на практиці і неоднократно
Записан
Майбутнє за технологією - FTTH

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #12 : 12 Апрель 2011, 10:58:49 »

olegsky реально нельзя редактировани PRL заствить модем работать на определеном канале. Не нужно спорить, а проверь. Оставь один канал на котором модем не работает и увидишь. PRL нужен для того, что бы модем или тел поймал сеть, а дальше он сам каналы перебирает и ему пофиг какие ты там записал.
Ну спорити я тоже не люблю. Але можу константувати факт що працює
Peoplenet - окремо - 116 канал , 158 канал
CDMAUA - окремо - 242 канал...
Єдине неможу Вам скинути скріншоти бо модеми стоять у клієнтів
Я розумію що для Вас це діло звучить ДИКО але можу Вас запевнити перевірено на практиці і неоднократно
Говорите нереальные вещи... Во Львове 578 канал, знаю что говорю уж поверьте, по области ХЗ!
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

ШведАвтор темы

  • Частенько тут
  • ***
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 224
  • Модем: Mikrotik,Ubiquity,Tplink,FTTH
  • Провайдер: UARNET,Netstar,SkyDsl
  • Тариф: Безілмітний 100 грн/місяць - 5 мбіт/с
  • Інтернет в кожен дім.
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #13 : 12 Апрель 2011, 11:54:27 »

Я поважаю Вашу думку.
Але якщо на то пішло то дайте мені час Я Вам скину скріншоти :))
Або можу і модем Вислати  :D
Але Ми відійшли від теми Ви мені краще допоможіть вирішити проблему з Intertelecom чому він так працює в мене що нетак зроблено...
Нагадаю
Dir 320 прошивка від Олега програмував через консоль схема перевірена
U720 модем абсолютно робочий перевірений на других операторах
Intertelecom - досить недавно з ним працюю можливо невсі нюанси  знаю... O0
Записан
Майбутнє за технологією - FTTH

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com
Re: ПРОБЛЕМА DIR320+U720
« Ответ #14 : 12 Апрель 2011, 14:24:03 »

Я вашу думку, поважаю теж і радий що на форумі зявився ше один адекватний модератор, хоча всі мої пропозиції що до демократичних виборів і були проігноровані.
Що до роутера то тут я вам не допоможу, по тій причині що нічого подібного окрім Новател Май Фай 2200 я неналаштовув :)
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

 

+ Быстрый ответ